Şu an travmatik bir boşanma geçirmişsiniz. Eğer psikolojik olarak tam toparlanma olmamış ise sizi internetten birini bulmaya çalışmak yorar. Ben kandırılacağınızı sanmıyorum sadece birini hayatınızda ne olursa olsun tutmak için belki çok verici olabilirsiniz. Bunu da bence yapmayın. Erkeklere cok verici olmayin.
AdChoices
ADVERTISING
43 yaşındasınız yaşadığınız şeyleri yaşayan biri birine güvenirken milyon kere düşünür. Ki siz de karşı cinse karşı güven bitmiş. Ben kandırılma ihtimalinizi düşük buldum. Ama bence travmalariniz tam bitmemiş. Bence tam olarak duygusal olarak güçlendikten sonra arayışa girin.
Bir kadın ülkemizde evlenmek isterse evlenir. Önemli olan evlenmek değil, sana uygun olacak biriyle evlenmektir. Yoksa kağıt üzerinde bir evlilik yaparsınız. Size layık, saygılı, sevgi dolu, ahlaklı, vicdanlı,merhametli, sadık biriyle evlenmek önemli. Eşini aldatmış biriyle sakın evlenmeyin. Aldatmanın bahanesi olmaz.
Boşanmış bir adamla ilişkiye başlayacaksanız da önce uyaptan size tüm davasını, tüm dilekçelerini herşeyi göstersin, öyle güvenin öyle ilişkiye başlayın. Ben sizin yerinizde olsam boşanmış bir erkek bana uyap sistemini, tüm dilekçeleri, karşı tarafın dilekçelerini de tamamen göstermeden ilişkiye başlamayı tercih etmem. Kimbilir neler yaptı ama saklıyor. Nereden bileceğim? Bile bile ladese gerek yok. Kusuru olmayan biri sizin yanınızda gözünüzün önünde boşanma davasının her detayını hiç çekinmeden gösterir. Bu saatten sonra kanıtlarla iş yapın. Boş sözlere karnınız tok olsun..
AdChoices
ADVERTISING