internetten aşk? yaş farkı?

Nüfus cüzdanını gör,gerçekten söylediği işi yapıp yapmadığına emin ol...Her dediğine hemen inanma...Ve ailenin haberi olsun muhakkak..Çok iyi tart biç.......Kafa yapısını anlamaya çalış.........

aldatma vs işlerinde gözü yok yapacagını yapmış edeceğini etmiş bi adam sonuçta o konuda gözü toktur. nişan-söz olayları çok korkutucu önce baya görüşmek ailelerin tanışması vs lazım. yoksa benden onay alamaz. şu anda okuyorum ünv =) gerekirse oraya taşınırım bile diyor bilmiyorum
teşekkür ederim =)

yaşadığı şehirde hiç bir kızın dikkatini çekmemişmi hem zengin hem de sevgili yok

çekmiş tabii ama severek olsun istedim dedi. mantık evliliği yapmak istemedim hiç bi zaman dedi. görüştükleri de olmuş ama hiç birini istememiş.

sürekli çocuğun zengin olduğunu vurguluyorsun neden bunu takıntı yaptınki ayrıca bence hiç yaş farkı denecek bır yaş yok bir gun evlenırsen daha ıyı anlarsın erkeklerçok geç olgunlaşıyor

normal bi fark olsa umursamazdım =) inan çok fark var =) benim aylık geçindiğim param onun bi günlük harçlığı.
diğerini anlayamam daha =) o kadar deneyimim yok =)

çekmiş tabii ama severek olsun istedim dedi. mantık evliliği yapmak istemedim hiç bi zaman dedi. görüştükleri de olmuş ama hiç birini istememiş.

Yanlış anlama ama bu laflar nabza göre şerbet verme lafları....Çok dikkatli ol.....

Hayırlısı olsun senin için.........

allah mesut etsin ablacım =) kısmetse ben de gelinlik giyerim inşallah =)

taşınmayı bile kabul mü ediyo ne iş yapıyo ki??

biraz kurcalarım gelince =) anneme birazcık söyledim tepki vermedi o kadar seviyorsa beklesin de görelim dedi =)

normal bi fark olsa umursamazdım =) inan çok fark var =) benim aylık geçindiğim param onun bi günlük harçlığı.
diğerini anlayamam daha =) o kadar deneyimim yok =)

yaşını boşver sen bukadar hızlı olmasını düşünmelisin . bukadar hızlı gelişmesi pek normal değill bence dıkkatli oll sana söylediği kelimeler sevdiği anlamına gelmıyor zaten bence gerçekten seven çekinir hemen böyle söyleyemez aşk insanı utangaç ve gururlu yapar biraz yanlış düşünmede maddı bakımdan farklı olmanız senı kolay lokma olarak görmesındende olabılır bukadar hız

Merhaba,

Ben de internetten tanıştım eşimle :) Anlayamadığım birşey var, bir insan kötüyse zaten normal hayattan tanışsan da aynı şey. Ama önemli olan şu : Yıllarca uzun süre internetten sürdürmemek, yani tanıştın mı en geç 3 ay içinde tanışılmalı yüz yüze. O zaman zaten internet aşkı olmuyor :)
İnternet aşkı tabiri bence şu anlamda kullanılıyor : 1.5 yıldır sevgilim var sadece netten görüşüyoruz, nette tanıştık, henüz buluşamadık...vs. vs. vs..

Bence biraz bekle, o da azcık sabretsin seni zorlamasın, biraz arkadaş olarak sürdürün ne bileyim bir kaç hafta... Çok hızlı geldi bana, birden aşk cümlelerii....Ama gelmesi de (+) hemen buluşmak istemesi güzel...
Bence biraz sürdür arkadaş olarak, netten konuşmaya devam edin, sohbetler uzun olsun ki tanıyasın...
Sonra istersen denersin...
Eşimle benim de aramda 5.5 yaş var.
Zengin fakir olayı da...yani diyorum ya onu tanıman lazım, ne olacağını ancak zaman gösterir.

Hoşlandıysan, ağır adımlarla temkinli davran, seviyorsa zaten bekleyecektir...

maddi olarak sıkıntıda olduğumu hep bildi. ne zaman para vermeye vs çalışsa sert bir şekilde reddettim çalışmaya başladım hatta. bak şimdi ben de tedirgin oldum. ama çok değişik bi insan aklından geçeni söylüyor hemen ağzının sınırı yok o yüzden ondan saklamasını beklemem. bi aydır tanışıyoruz daha ne kadar reddettiysem de umursamadı ugrasmaya devam etti.

biraz kurcalarım gelince =) anneme birazcık söyledim tepki vermedi o kadar seviyorsa beklesin de görelim dedi =)
Annen çok doğru söylemiş canım...
allah mesut etsin ablacım =) kısmetse ben de gelinlik giyerim inşallah =)
Amin canım,Allah hayırlısını çıkartsın karşına...
dediğim gibi zengin çocuğu ne iş yaparsa. askerlikten sonra biraz çalışmış. şimdi esnaf olmak istiyor. e sermaye de olduğu için gelir orda dükkan açar otururum diyor. kaybetme korkusu yok.

Yani şu an işsiz diyebiliriz.....Baba parası yiyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın ama bu kişinin bir anda sizinle ciddi düşünmeye başlaması pek normal bir şey değil.
Bu bana nedense, berbat bir hayat yaşamış birinin ana babasının evliliği gibi bir evlilik hayal etmesi, bu evliliğin kendi serseriliğine de çözüm olacağını düşünmesi, sizi de çok genç ve ilişki açısından deneyimsiz olduğunuz için kendi hayallerindeki masum yeni hayatına yakıştırması durumu gibi geldi...Siz ya da benzer bir başkası, fark etmez onun için bence, sadece kaşarlardan bıkmış.
Kusura bakmayın yorumum için.

bir internet başlangıçlı çift daha =)allah mesut etsin =) meğer ne kadar çok varmış =) hiç bilmiyordum.
gün içinde sürekli mesajlaşıyoruz. önceden çok üstüme düşüyordu. her dakika her saniye. sonra tersledim aklı başına geldi. şimdi o kadar boğmuyor alıştı huyuma. yavaş yavaş öğreniyor işte bu huyu güzel. şimdi sadece buluşup konuşucam. zaten çok hevesliyse beni almaya belli eder kendini. ben de ona göre davranırım.

bir internet başlangıçlı çift daha =)allah mesut etsin =) meğer ne kadar çok varmış =) hiç bilmiyordum.
gün içinde sürekli mesajlaşıyoruz. önceden çok üstüme düşüyordu. her dakika her saniye. sonra tersledim aklı başına geldi. şimdi o kadar boğmuyor alıştı huyuma. yavaş yavaş öğreniyor işte bu huyu güzel. şimdi sadece buluşup konuşucam. zaten çok hevesliyse beni almaya belli eder kendini. ben de ona göre davranırım.

ben genel duruma göre konuşuyor yaşadağımız gördüklrımıze göre istisnalarda oalbılır yaşayıp sen göreceksın ne amaçta olduğunu ağırdan alırsan daha çok tanıma fırsatı bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…