Kusura bakmayın ama bu kişinin bir anda sizinle ciddi düşünmeye başlaması pek normal bir şey değil.
Bu bana nedense, berbat bir hayat yaşamış birinin ana babasının evliliği gibi bir evlilik hayal etmesi, bu evliliğin kendi serseriliğine de çözüm olacağını düşünmesi, sizi de çok genç ve ilişki açısından deneyimsiz olduğunuz için kendi hayallerindeki masum yeni hayatına yakıştırması durumu gibi geldi...Siz ya da benzer bir başkası, fark etmez onun için bence, sadece kaşarlardan bıkmış.
Kusura bakmayın yorumum için.
ben genel duruma göre konuşuyor yaşadağımız gördüklrımıze göre istisnalarda oalbılır yaşayıp sen göreceksın ne amaçta olduğunu ağırdan alırsan daha çok tanıma fırsatı bulursun
doğru söylediğine eminmisin?yani dediği kadar zengin olduğuna nasıl emin oldun?
sen şu an onun anlattığı kadarını biliyorsun.
bu kadar aceleci davranması pek normal gelmedi bana.
seni ne ara tanımış etmiş hemen ciddi düşünmüş,artı kendi gibi 'zengin' birini bulabilecekken netten seninle tanışıyor.
değişik bir hikaye.sonunu merak ediyorum.
biraz kurcalarım gelince =) anneme birazcık söyledim tepki vermedi o kadar seviyorsa beklesin de görelim dedi =)
Ben de eşimle internette tanıştım...Uzak şehirlerdeydik...Sürekli git-gel yaptı yanıma...Yani birbirimizi gerçek hayatta tanımaya çalıştık..Aramızda da 5 yaş var..Tanıştıktan 7 ay sonra evlendik..Şu an 5 yıllık evliyiz ve 2 çocuğumuz var...Ben 34, eşim ise 39 yaşındaydı evlendiğimizde....
teşekkür ederim, önyargılarımı biraz da olsa kırdın. konularımız ortak eğitim seviyelerimiz nerdeyse aynı, aile yapısı aynı çoğu şey ortak.
yaş farkı fazla gibi geliyor nedense. daha önce hiç böyle bi durum olmamıştı.bir iki kez daha görüşüp konuşmaktan sıkıntı olmaz sanırım haklısın
tum sayfalari okuyamadim bahsedildi mi bilmiyorum ama cok kisa zamanda assigim cok seviyorum kivamina gelmesi biraz iskillendirdi beni acikcasi:26:
yas farkiniz cok makul bu arada hatta olumlu..ama siz sanki pek isinmamissiniz acaba olsa ne olur diyosunuz gibi bu yuzden hic baslamamaniz daha mi hayirli olur acaba:44:
internette tanıştığım biri var kısaca anlatacağım, internetten tanıştık, konuştuk. aşk-sevgili olma durumumuz yoktu. beni görür görmez aşk nidaları atmaya başladı, bir hafta sonra oturduğum şehre geldi, rahatsız olmayayım diye ortak tanışıklığımız olacağını bildiği arkadaşlarını da çağırdı hatta gerçekten tanışık çıktılar. oturdum muhabbet ettik. aramızda 5 6 yaş fark var. ben 21 o 27 gerçekten aşık olduğunu her fırsatta dile getiriyor. en az 10 kez olmaz dedim hala ısrarlarına devam ediyor. yılmıyor.
hakkındaki fikrim iyi biri olduğu eğlenceli olduğu. yanındayken biraz tedirginlik dışında eğlendim.
ne yapmam gerektiği hakkında fikrim yok. internetten tanışmak? yaş farkı? zengin oğlan fakir kız? aklım karmakarışık.
fikirlerinizi duymam gerekli ablalarım-kardeşlerim.
Arkadasim lutfen kizma tum iyi niyetimle soyluyorum ki cingoz gecinen asiri saf bir insansin :) yani tam adamin istedigi lokmasin..internetten tanistigin bir adamin her soyledigine inanip annene bahsedicek kadar safsin yani adam amacina ulasmis nerdeyse sirada hevesi gecene kadar kullanma kismi ve evlilik vaadiyle kandirma kismi var..zaten bir sure sonrada ilgisizliginden sikayetci olarak konu acarsiniz iliski ilerlediginde sonrada bitis :)
birincisi o aldatmaz doymus , soyle zengin boyle zengin, basima dert olmaz falan gibi laflarla inanilmaz saf oldugunu kanitliyosun..baban hakkinda bu cumleleri kurmaman gerektigini bilirdin erkekleri biraz tanisaydin :) cidden namus anlaminda soylemiyorum ama cok kolay lokmasin erkekler icin..
bir adam daha internetten tanistigi insani kamerada resimde gorup begenip ertesi gun yasadigi yere geliyorsa kesinlikle niyeti ciddi olamaz zaten bir insan bir insana 3 gunde asik olamaz oldum diyen boylesine hizli giden adam yalan soyluyodur burdan bircok kiside soylemis sana ama pembe bulutlarin ustunde oldugun icin asla negatif yorumlari kaale almiyosun ve adami savunuyosun hemde neye dayanarak? adamin sana soylediklerine dayanarak :)
diger ikincisi bence zenginligi senin ilgini cekmis hernekadar bunu bir sorun gibi gostermeye calissanda ..o aslinda beni asagilarlar korkusundan..bahsettigin kadar zengin olan insanlarin ciddi bir sosyal cevresi ve hayati vardir internetten kiz aramaz ve tipini begendi diye senle evlenicem muhabbetine girmezler uzgunum buyuk ihtimal zenginlikte yalan :)
zaten aileyle tanistirma,evlilik muhabbeti yapma bunlar cok klasik taktiklerdir bizim evlenmeye merakli turk kizlarimizi nasil kafaliycaklarini ezbere bilir turk erkekleri..cunku bu muhabbet ciddi oldugunu dusunup yelkenleri suya indirmeni saglicak..
sana insanlik vazifemi yapip; tek birsey soluycem ki benim hislerim normal bir insaninki gibi degildir kalbime dogan kesinlikle dogrudur..bu adamdan siddetle uzak dur...sen bu adamla evlen bana mesaj at bende kendimi imha ederim o kadar kesin konusuyorum :) uzak dur uzak dur uzak dur
Ne çok internet çifti varmış... :) Biz de internette tanıştık. Ama siz çok hızlı başlamışsınız. Biz tanıştığımızda sadece geyik yapıyorduk, dertleşiyorduk. İletişimimiz çok iyiydi, çok iyi anlaşıyorduk. Böyle uzun süre gitti. Sonradan durum değişti, sonradan açıldık. Ayrı şehirlerdeydik, 3 yıl buraya geldi gitti geldi gitti, sonra bulunduğum şehre taşındı. Bir yıl yalnız yaşadı. Bir yıla yakın zaman önce evlendik. Ben kendi tecrübemle kıyasladığımda sizin ilişkiniz garip geliyor. Daha bir ayda birbirinizi ne kadar tanıdınız ki. Bence ilişkinizi yavaşlatın. Bir aydır tanınan insanın ailelere bahsedilmesi de garip geldi. Önce arkadaş olursunuz, görüşürsünüz, zaman geçirirsiniz, taşırsınız iyice. Ondan sonra flört, ilişki başlar. Bence ilişkiye başladıktan sonra tanınmamalı, tanıyarak ilişkiye karar vermelisin. Karşındaki insan aşırı derecede acele ediyor. Ve hemen bulunduğun şehre gelmek istemesi de iyi niyetli gelmedi. Bir insan neden bu kadar aceleci olur ki. Davranışları da olgun gelmedi. Aşık olsa bile bu kadar açılmaması gerekir. Bence çok temkinli ol ve çok ağırdan al. Taşınmasını reddet. İşine geliyora gelsin gitsin. Okul bitmeden evlenmeyi düşünmüyorsan bunu net bir şekilde belirt. Fazla ağırdan alırsan niyetini daha iyi anlarsın.
Ne çok internet çifti varmış... :) Biz de internette tanıştık. Ama siz çok hızlı başlamışsınız. Biz tanıştığımızda sadece geyik yapıyorduk, dertleşiyorduk. İletişimimiz çok iyiydi, çok iyi anlaşıyorduk. Böyle uzun süre gitti. Sonradan durum değişti, sonradan açıldık. Ayrı şehirlerdeydik, 3 yıl buraya geldi gitti geldi gitti, sonra bulunduğum şehre taşındı. Bir yıl yalnız yaşadı. Bir yıla yakın zaman önce evlendik. Ben kendi tecrübemle kıyasladığımda sizin ilişkiniz garip geliyor. Daha bir ayda birbirinizi ne kadar tanıdınız ki. Bence ilişkinizi yavaşlatın. Bir aydır tanınan insanın ailelere bahsedilmesi de garip geldi. Önce arkadaş olursunuz, görüşürsünüz, zaman geçirirsiniz, taşırsınız iyice. Ondan sonra flört, ilişki başlar. Bence ilişkiye başladıktan sonra tanınmamalı, tanıyarak ilişkiye karar vermelisin. Karşındaki insan aşırı derecede acele ediyor. Ve hemen bulunduğun şehre gelmek istemesi de iyi niyetli gelmedi. Bir insan neden bu kadar aceleci olur ki. Davranışları da olgun gelmedi. Aşık olsa bile bu kadar açılmaması gerekir. Bence çok temkinli ol ve çok ağırdan al. Taşınmasını reddet. İşine geliyora gelsin gitsin. Okul bitmeden evlenmeyi düşünmüyorsan bunu net bir şekilde belirt. Fazla ağırdan alırsan niyetini daha iyi anlarsın.
son cümlemde gecen kelime devler degıl, "devlet " olacaktı
cok ıyı dusun tatlım ıyıce olcup tartmadan hemen guvenme
bak arkadaslarda demıs ;" bu kadar zengın bırı yasadıgı memleketten
bulamadıda netten mı bulacak "dıye.dogru yanı bunları ıyı dusun
bu arada o nerede yasıyor sız nerede yasıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?