Bu devirde güvenilecek insan bulmak çok zor. Erkeklere gelince çok çok daha zor. Birçok arkadaşın dediği gibi erkekler aşk oyununu okadar severki her türlü yalanı söylemek ( ben huri istemem sen bana yetersin , huri olsa ancak senin kadar güzel olurdu, benim gözüm senden başkasını görmüyor , evet bir gözü görmüyordur, evlenince beş çocuğumuz olsun , evimizin gelini, burnumda tütüyosun yanında başkası varken bile seni çok çok özlediğini söyleyebilir ) onlar için mübahtır. kalp kıracaklarını karşılarındakinin bağlanacağını düşünmezler. Tanış ölç tart nereye kadar. Bir insan hakkında bildiklerin onun söyledikleriyle sınırlı olduğu anda 10 / 0 yeniksin demektir. Tüm ömrünü etkileyecek mevzularda kolay kanmamak çıkarlarını düşünmek gerekir. Aşk dedikleri duygu okadar basitleşmiştir ki bazıları her önüne çıkana aşık olup peşinden koşup istediğini alınca başkasına doğru yol alır. Sevgiye çok önem veririm aşk geçicidir diyenleri bile eve ifffetli güzel bir kız atayım eşim olsun , dışarda gönülde eğlendireyim elimin kiri diye düşünebilir. Onların elimin kiri dedikleri senin ömrünü değiştirecek olan hayata karşı gülümsemen , iç huzurun , mutluluğun ise ... Allah tüm genç kızlara yardımcı olsun diyebiliyorum.