internetten aşk

sana mesleğin için yaklaşan birini sen içine sindirebilcek misin peki?
hayır işte onu söyledim, sevdiğini hissetmezsem çıkar evliliği yapabilecek biriyse içime sindirmeyi bırakın anlaşmam devam edemem öyle biriyle.

Canim bnde internetten biriyle tanistim 3 yildir konusuyodum ama canli gorusmeye karar verdik oturdgm sehire geldi ama ben hic isinamadim kimseye tavsiye etmem cunku net ortamind ask olmaz resimlerde begenmek cok farkli...
anlıyorum bu da çok olan bir şey. tabi ki etkileşim olmayabilir görüşünce. o yüzden görüşecekse bile insan fazla uzatmadan baştan görüşmeli. üç yıl çokmuş. ama hoşlanmadıysan daha fazla ümitlendirme. kibarca ayrıl

benim arkadasim internet üzerinden tanisti sevgilisiyle.
ama aralarinda uzak mesafe yoktu.. reele tasidilar bu tanismayi ve suan evlilik planlari kuruyorlar ve cok uyumlu ve mutlular.

Canim zaten ona karsi bisey hisseedigimi soyleyemedim bnde uzun sure konusarak hata yaptigimn farkina vardm simdi eskisi gibo degil ama yine de msjlasyrz ve hic kirmak istemiyorum

Temmuzda Allah kısmet ederse düğünüm var. Nişanlımla internetten tanıştık. Yaklaşık 4,5 yıl önce. Öyle 'selam, tanışalım mı? Çok güzelsin vs.' lerle başlayan bir ilişki değildi ama bu. İkimizin ortak ilgilendiği bir konuda bilgi alışverişiyle başlayan bir arkadaşlıktı.

internetteki insanların bir kısmı da bizim gibi,herkesi katmıyorum tabi.
bir tanıdığım yabancı bir internet sitesinden türkiyede yaşayan biriyle görüşüyor,bende tanıştım dünya tatlısı bir insan.çok kariyerli,terbiyeli vs. bu bir risktir sizin karşınıza çıkacak insan böyle olmayabilir.

Çocuk vahabi çıktı kızlar, yani çok farklı inançlarımız var.
artık görüşsem mi diye düşünmeme bile gerek kalmadı.

İnternet kotu birnimaj versede herşey yuzyüze görüşme tanisma ve güvene bakar

Sevgilimle netten tanıştık, goygoy sohbet muhabbet derken olay aldı başını gitti Buluşmalar görüşmeler. Ahanda 1 ay sonra 4. Yilimiza giriyoruz. Tesekkurleeer.

bence sanal diye öyle ön yargılı olmayın sadece teknoloji çağındayız ve her kötü insan olacak diye kural yok.şans tanıyın karşınızda ki insana belki gercekten iyi biri.

bütün yorumlari okumadim, durumlar nasil bilmiyorum
benim bi arkadasim iki sene önce internetden bi cocukla tanisti... bi arkadaslik sitesinde, kismet bu ya okadar mesaj yazan kisi arasinda ona cevap verdi, sözdü nisandi derken evliler simdi mutlularda.

ben evli oldugum icin internetden tanistigim biriyle ileriye dönük düsünürmüydüm bilmiyorum ama söyle bir gercek var, bu zamanda nasil tanisacaksin ya birileri tanistiracak ( ki yas ilerledikce bu daha da zorlasiyo, eskiden okul vardi cevremiz daha genisti herkes herkesi daha kolayca taniyodu sanki) yada internetden tanisacaksin
ve sacma sapan bi arkadaslik sitesi de degilmis gayet seviyeli bence
bunlarin disinda disardan tanistigin, hatta ailenin tanistirdigi birine bile güvenemiyosun icinden baska bi adam cikabiliyo kader kismet isleri bunlar

insan hemen olumsuz düsünmemeli bence
hayirlisi olsun

bu arada edit ine bayildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…