arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. internet ortamında bir insanla tanışıp görüşmeye başlamak sizce mantıklı mı makul mü ?
arkadaşlık sitelerinde değil de bir mesleğe ait bir sosyal paylaşım sitesinde, bir meslektaşımla sohbet ederken böyle bir niyeti olduğunu dile getirdi. bense olumsuz baktığımı söyledim. güvenmesi zor geliyor. doğru bir seçenek değilmiş gibi düşünüyorum ben mi abartıyorum sizce?
edit: başlık biraz dikkat çekmek için aşklı meşkli, yoksa ayaklar yere basıyor.
hala devam ediyomusunuz o kişiyle?ben ıkı ay kdr sanal ortamdan knstm.daha sonra goruntulu konustuk farklı sehırlerdeyız 4 saatlık bır yol farkı varyaklask 3 4 ay snra yanıma geldı yuzyuze gorustuk dha snra annesyle ablasyla knstm oyle cnm ben guvendım ınandm bı yanlıslarnıda gormedım yasadıgı yerede gıttım gordum.bu cesaret nası oldu bılmıyorum bende kendıme sasırıyorum smdkı aklım olsa belkıde yapmam korkarım ama ozamn yaptm :)gayet ıı ınsanlardı ama senınkı nasıl olur blmyrm
arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. internet ortamında bir insanla tanışıp görüşmeye başlamak sizce mantıklı mı makul mü ?
arkadaşlık sitelerinde değil de bir mesleğe ait bir sosyal paylaşım sitesinde, bir meslektaşımla sohbet ederken böyle bir niyeti olduğunu dile getirdi. bense olumsuz baktığımı söyledim. güvenmesi zor geliyor. doğru bir seçenek değilmiş gibi düşünüyorum ben mi abartıyorum sizce?
Ortak bir arkadasimiz yuzunden su an aramiz bozuk ama kendisinden ve ailesinden bir kotuluk gormedim.beni bi kizlari gibi benimsediler.zaten evin tek erkek cocugu.ama su an aramiz bozuk duzelirmi biter mi bilmiyorumhala devam ediyomusunuz o kişiyle?
direk mesleğin için yaklaşmış sana.. kaç..öğretmen
AahahhahahaBen bugüne bugün Cherryim başkalarını benimle kıyaslamayalım bu birrrrrr.
Yani ben birazcık garip bir çeşidim zaten her erkeğe alıcı gözüyle bakamam içimin ısınması gerek o da zr oluyor. Son 5 yılda 2 kişiden hoşlandım onlar da birbirlerinden b.k çıktılar. İyisi mi bu topike yazdığım mesajları yok sayın.
neden böyle düşündünüz ? tek derdi meslek olsa öğretmen kız çok etrafında, bu sitede ilgi gören biri kızlar tarafından biraz havası var yazıp çizdikleriyle. bu yüzden çapkın olabilir diye düşündüm aslında.direk mesleğin için yaklaşmış sana.. kaç..
açıkcası bana farklı amaçlarla yaklaşamaycağını anlayacak kadar kafası çalışıyor gibi görünüyor. ben hayat görüşümü ve yaşantımı bu anlamda belli ettim daha önce ona. flört olarak benimle en fazla oturup bir çay içebileceğini biliyor bence. sırf bunun için kalkıp bir doğu ilinden istanbula gelmeyi düşünmez herhalde bir erkek.Güvenilir mi değil mi bilemem. Bunu siz de tanışmadan bilemezsiniz. Şu an benim çok yakın olduğum bir arkadaşım var netten tanıştığım. On numara bir insan. Hayatım boyunca iyi ki tanımışım diyebileceğim bir insan. Genellemeleri sevmem ama erkeklerin çoğunun amacı belli (nette tanışmada). Burada bile insana huzur vermiyorlar.
2 mi 6 yılda 2 kere he. ilginç bir ilişkiymiş onların ki de. çocuğun iyi olduğu belli altı yıl bi kızı beklemesinden :)benim is arkadasimda esiyle netten tanismis..esi turk degil,6 sene netten gorustukten sonra evlendiler.bu 6 sene icinde sanirim 2 kere yuzyuze gorusmusler..
cocuk cok ama cok harika biri cikti,tertemiz o kadar duzgun biri ki..
simdi bebeklerini bekliyorlar
ama her insan bu kadar sansli olmayabilir,dikkat etmekte fayda var.
Yazisin tanisin. Devir degisti. Millet cocuklarini tanimadiklariyla 2 haftada evlendirip o tanimadigi adamlarla gerdege sokturuyo. Boyle bi zihniyetin internetten edinilen flortleri kotulemesine anlam veremiyorumarkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. internet ortamında bir insanla tanışıp görüşmeye başlamak sizce mantıklı mı makul mü ?
açıkcası bana farklı amaçlarla yaklaşamaycağını anlayacak kadar kafası çalışıyor gibi görünüyor. ben hayat görüşümü ve yaşantımı bu anlamda belli ettim daha önce ona. flört olarak benimle en fazla oturup bir çay içebileceğini biliyor bence. sırf bunun için kalkıp bir doğu ilinden istanbula gelmeyi düşünmez herhalde bir erkek.
işte öğretmen kız peşinde, sen ya da bi başkası ama öğretmen..neden böyle düşündünüz ? tek derdi meslek olsa öğretmen kız çok etrafında, bu sitede ilgi gören biri kızlar tarafından biraz havası var yazıp çizdikleriyle. bu yüzden çapkın olabilir diye düşündüm aslında.
olabilir, herkes aşık olduğu için evlenmiyor insalar uygun birini arıyor çoğu zaman(bunu tasvip ettiğimden söylemiyorum) kadınlar mesleği şu olsun bu olsun derken bir erkeğin öğretmen bir eş istemesini yadırgamam. ama zaten hissiyatsız bir insansa benim onla diyalogum fazla süremeyecektir.işte öğretmen kız peşinde, sen ya da bi başkası ama öğretmen..
sana mesleğin için yaklaşan birini sen içine sindirebilcek misin peki?olabilir, herkes aşık olduğu için evlenmiyor insalar uygun birini arıyor çoğu zaman(bunu tasvip ettiğimden söylemiyorum) kadınlar mesleği şu olsun bu olsun derken bir erkeğin öğretmen bir eş istemesini yadırgamam. ama zaten hissiyatsız bir insansa benim onla diyalogum fazla süremeyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?