Şimdi yorumları teker teker okudum
kimisi tüü kaka demiş kimisi internet gibisi yok demiş..
Burası sanal bir ortam değil mi ? SANAL
Burda herkes birbirinden akıl almıyor mu ? ALIYOR
Belki ben erkeğim,belki hırsızım,belki sapığım ? Kim hangi bilgiye sahip benim hakkımda ? Ama yeri geldiğinde bi sanal
insan bi arkadaşının derdine ortak oluyor,dinliyor,yorum yapıyor,aklı yettiği kadar akıl vermeye çalışıyor..Peki ben
sanalım neden benim yada diğer üyelerin yorumları önemsenip dinleniyor..
Burda buluşmalar yapılıyor,kimse kimseyi tanımıyor halbuki..Tanışmak için buluşuluyor..Hatta çok sıkı dost olanlarda
var,evlerine gidenler,ailecek görüşenler vs..Ee hani sanaldı ? Güven olmazdı..Belki şimdi koca bulma başka
dostluk başka diyeceksiniz..Hayır başka değil..İkisini de hayatına alıyorsun birşeyler paylaşıyorsun..Ee o zaman
sorun ne ? Bu demek oluyor ki bunun sanalı reeli yok..Aklını kullanan insan sanalda olsa reelde olsa akıllı
insanlarla dürüst insanlarla karşılaşır..İnternette iki gün tanışıp üçüncü gün evine gidip sonra ağlayarak bana
sarkıntılık yaptı yada internette tanışıp kaçıp sonra tekmeyi yiyince baba evine gelince netten adam çıkmıyor
diye ah vah etmenin bi anlamı yok..Hata sende..Net sana sadece aracı olmuş internet niye bişey olmasaydı sen
yolda gördüğün adama kaçacaktın..Çünkü zihniyetin bu..Bu benim yorumum ve herşeyi doğru ve yerinde
kullanılırsa hiçbirşeyin kötüsü çıkmaz..