• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten başlayan ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

canım benım nette oturup bır ömür geçırmıyorsun bunu anlatamadık galıba ... sen nette aşkı devam etırıyorsun sanıyorsun :)))) olay öyle degıl tanıştıktan sonra gerisi geliyor yanı anlayacagın nette degıl !! sen bunu anlayamamışssın nette aglamak gülmek dıyorsun yaa :)))

anladım peki bakalım allah mutluluğunuzu arttırsın:71:

öncelikle allah insana akıl fikir versin ki doğruyu yanlışı eğriyi doğruyu ayırt edebilsin. nette birilerini bulup yanlış seçimlerle de hayatını karartabilir insan, başka bir yerde yüzyüze tanıştığı kişiyle de. biraz akıl biraz mantık varsa, adımlarını doğru atar yanlış yola sapmazsın, nerde tanışırsan tanış.

artık insanlar işten güçten kafasını kaldıramıyor ki nerde kiminle tanışacak. hafta da bir iki çıkacak da arkadaşıyla dışarıya, denk gelirse tanışacak yeni biriyle.. ya da ailesi münasip bir kısmet bulana kadar bekleyecek...

allah kimseyi ne sanalda ne reelde kötülerle karşılaştırmasın. ama ben çok normal ve doğal buluyorum. sonuçta internet tanışmana vesile oluyor sadece. daha sonrasında birlikte yüzyüze birşeyler paylaşıp, o insanın davranışlarını gözlemleme fırsatı da buluyorsun.

Berilinannesi Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm ama bu ne hız kızzzz görüştükten bi hafta sonra isteme gerçekten bir çılgınlıkkkkk:52::52:
ama sonu güzel bitmiş mutluluklar tekrardan :71::69:

2 ay zaten hem telefonda hemde netten görüştük yüzyüze görüşüp birbirimizi beğendikten sonra uzun uzun konuştuk. isteme değil tanışmaya geldiler aslında ama gelmişken meseleyi açtılar. Bizde(ailem yani) 1 ay kadar güvendiğimiz kaynaklardan eşimi ve ailesini araştırdık, hiçkimse kötü bişey demedi.Ben aileme ''ben bu adamla evlenecem'' de demedim. araştırın kötü bişey çıkarsa hemen vazgeçecem dedim. bazı arkadaşlar demiş ya katil , sapık v.s çıkabilir diye... 5 ay da nişanlı kaldık o arada da tanımaya bol bol vaktim oldu. Çok şükür rabbim yanıltmadı. bu kadar risk tanışarak ve görücü usulü evliliklerde bile var.Bu arada iyi dileklerin için teşekkürler.

Canım bu olaylara internet olarak bakmamak lazım tamam sanal ortam herkese qüwen olmuyor ama olmıcak olsa dısarda reelde konustuklarımızda doqru düzqün insan cıkmayabiliyor.

Son düzenleme:
Ben sen o biz siz onlar şu an internetteyiz öyle değil mi?
Birbirimizi görmedik duymadık,kadınmıyız erkekmiyiz,sapıkmıyız,hırsız mıyız biliyormuyuz HAYIR
Ama buna rağmen dertlerimizi paylaşıyoruz akıl istiyoruz..Peki netten güvenmeyip neden akıl istiyoruz?İnsan güvenmediği kim olduğunu bilmediği insanlardan akıl ister mi?
:50:

Ben asla net olayının kötü olduğuna katılmıyorum..Eğer bi insanın aklı başındaysa,ayakları yere basıyorsa ve su katılmamış saflardan değilse doğru insanı da bulur,doğru arkadaşlıkta edinir..Yeterki amacı düzgün olsun..

Gidip bilmem ne chat,bilmem ne net gibi arkadaşlık sitelerine girilirse tabi olacağı bu..

Ama kültürel paylaşım,mantıklı oyun siteleri yada şu an burda olduğumuz gibi paylaşım sitelerine girilir ve mantıklı davranılırsa netten güzeli yok..

Ben dolandırıldım,bana tecavüz ettiler vs gibi dert yanan arkadaşlarda 100/20 si şanssız olanlar,100/80 i ise aklını kullanmayıp saçma sapan yerlerde saçma sapan insanlarla tanışıp,bide evlerine gidip kalan insanlar..

Benim internetten çok güzel dostluklarım oldu yeri geldi benimle ağladılar yeri geldi benimle güldüler..Ve hepside temiz ailelere sahip mükemmel insanlar..İş birazda kullanıcı
ya düşüyor..:53:

Ha bide eklemek istiyorum şimdiki nesil rütbe meraklısı..Nerde asker polis var hoooop oraya atlıyorlar..Bunu da bilen bizim zeki erkeklerimiz mesleği ne olursa olsun ben polisim ben askerim diye kandırıyor kızları ve tuzağına düşürüyor..Kanmayın böyle şeylere..Ve saçma sapan chat arkadaşlık sitelerine sakın girmeyin..Çok komik duruma düşülüyor..İnterneti kötü içerikli siteler yerine yararlı sitelerde kullanın

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi yorumları teker teker okudum

kimisi tüü kaka demiş kimisi internet gibisi yok demiş..

Burası sanal bir ortam değil mi ? SANAL

Burda herkes birbirinden akıl almıyor mu ? ALIYOR

Belki ben erkeğim,belki hırsızım,belki sapığım ? Kim hangi bilgiye sahip benim hakkımda ? Ama yeri geldiğinde bi sanal

insan bi arkadaşının derdine ortak oluyor,dinliyor,yorum yapıyor,aklı yettiği kadar akıl vermeye çalışıyor..Peki ben

sanalım neden benim yada diğer üyelerin yorumları önemsenip dinleniyor..

Burda buluşmalar yapılıyor,kimse kimseyi tanımıyor halbuki..Tanışmak için buluşuluyor..Hatta çok sıkı dost olanlarda

var,evlerine gidenler,ailecek görüşenler vs..Ee hani sanaldı ? Güven olmazdı..Belki şimdi koca bulma başka

dostluk başka diyeceksiniz..Hayır başka değil..İkisini de hayatına alıyorsun birşeyler paylaşıyorsun..Ee o zaman

sorun ne ? Bu demek oluyor ki bunun sanalı reeli yok..Aklını kullanan insan sanalda olsa reelde olsa akıllı

insanlarla dürüst insanlarla karşılaşır..İnternette iki gün tanışıp üçüncü gün evine gidip sonra ağlayarak bana

sarkıntılık yaptı yada internette tanışıp kaçıp sonra tekmeyi yiyince baba evine gelince netten adam çıkmıyor

diye ah vah etmenin bi anlamı yok..Hata sende..Net sana sadece aracı olmuş internet niye bişey olmasaydı sen

yolda gördüğün adama kaçacaktın..Çünkü zihniyetin bu..Bu benim yorumum ve herşeyi doğru ve yerinde

kullanılırsa hiçbirşeyin kötüsü çıkmaz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyu açtığıma pişman oldum. Nasıl kapatıldığını bilen biri varsa söyleyebilir mi, kapatacağım. Saçmalama dozu arttı

Gerçekten kişileri ikiye bölen bir konu hatta üçe çünkü bende hem artısını hem eksini düşünüyorum. bir yandan bu kadar yanlızken arkdaşlık sitesinde olsam belki doğru kişi karşıma çıkar diyorum. Reelde kişi nasıl bir karakter olduğumu hayatımda biri olmadığını nile nasıl bilicek ki :17: ama sanalda tanışan kişi seni hafife alıyor ve benden sonra kimbilir kaç kişiyle buluşucakta diyorsun bununlada kalamyıp sende aman bu olmazsa başkası olur diyosun yani konu o kadar değişik boyutlara geliyor ki :31: ama şuda var iş başındayız zaman yok ya iyi niyetli biriyse birbirizle tanışamaya ihtiyacınız varsa oof oof çok kafam karışık hemen güvenemem ama ilişkilerin bakış açısı değişiyor. üstelik bazı arkadaşalr arkadaşlık sitesine girilmesin demiş neraya giricez başka biriyle tanışmak için en azından ordaki siteelrdeki profilin gerçek olma ihtimali var :34: ama tabi sonuç yine 3 bölünmek oluyor. eniyisi bulaşmamak .. :31:

İlk aşkımı 17 yaşndayken internetten bulmustum ve 6 7 ay kadar bi ilişkmz olmustu sonra ayrılmstık ama onu asla unutmam :( daha sonra da internetten sevglm oldu fakat amacı tamamen farklymıs kendisini farklı bi karakterde tanıtmıstı ama malesf cok üzüldgm olaylar oldu...

Back
X