• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten başlayan ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

ya siz herhalde evlenene kadar netten takıldığını sanıyosunuz insanların .. yahu arkadaşlar bi şekilde tanışılıyor fakat sonrası netten devam etmiyo mümkün değil görmeden aşık olamazsınız sadece camda görünen ve yazılan şeyler hoşunuza gider okadar yüzyüze tanışınca aşık olabilirsiniz sonrasında zaten hep yüzyüze görüşürsünüz zaman içinde tanırsınız hem ayrıca her önümüze gelene evet demiyoruzki ölçüyoruz tartıyoruz biçiyoruz .. ee allah beyin vermiş sağolsun .. ayrıca araştrıyorusunuz soruşturyorsunuz.. kötü her yerde var her yerde iyinin olduğu gibi.. heee her yerde dikkat etmek gerek.. insan kapı komşusunun tecavüzünede babasının tecavüzünede uğrayabilir...

yani en iyisini bulana kadar sanalda bakınmaya devam öylemi. :26:

ya ben onu bunuda geçtim nette facede oynaşan çiftlerede gülüyorum ben yaaa kalp göndermeler aşkı ilanlar vs...yapmacık geliyor bana

biz eşimle internette sadece üniversitelilerin girdiği bi site vasıtasıyla yaklaşık 2 saat konuştuk. askeri okuldaydı,ben de asker kızı olduğum için güvendik birbirimize sanırım. 1 saat sonra da benim okuduğum kampüste buluşmaya karar verdik. tamamen çılgınlıktı yani. hayatımın ilk ve tek çılgınlığıydı 4 yıllık bi ilişkinin ve 1 yıllık nişanlılık döneminin ardından bir senedir evliyiz.

ama şunu eklemek istiyorum, belki okuyan genç kızlarımız vardır. güvenilir olmayan ortamlarda kesinlikle buluşmasınlar. internette özel bilgilerini paylaşmasınlar. kamerayla da görüşmesinler güvenene kadar asla. ben şanslıydım, ama dediğim gibi çılgınlıktı. hala ailelerimiz bilmez tam olarak nasıl tanıştığımızı.

:69:caanımmm yanağından şlapsss diye kanlı canlı öpmek varken dimi

yani bi alt bi üst dudak:)olsun ikon var :54::54::54:
ya bide benim tehlikeli dediğim hemen ldanıp kaçanlar birlikte olanlar sonra tecavüze uğrayanlar...
ben onların hiç birine acımıyorum

Son düzenleme:
bırakın bunları yaa tasvip etmem ben, bilmem ne, et ya da etme herkes nasıl isterse öyle yaşar bu ülkede özgürlük var, ister internetten tanışır evlenirim istersem 40 yıllık kapı komşumla.. gönül meseleleri bu kimsenin kimseye akıl verme hakkı yok, bu yolla tanışıp evlenenlere de helal olsun valla, başına kötü şeyler gelmiş, istisna durumlar olabilir o tamamen kişilik meselesi, aklı olan kullanır kendine sahip çıkar, aşkla nerede karşılaşılacağı hiç belli olmaz..

keyfikeyf burda kimse kimseyi suçlamadı ve yargılamadı yani biraz sakin ol kimse kimseyede karışmadı...
konu açılmış ve herkes yorum yapıyor...herkes senin gibi düşünmek zorunda değilki

ha bi arkadaşta demiş eskidendi netteki aşklar kameradan aşık olmalar.şimdi hemen görüşülüyor doğru söyledi aslında..

Son düzenleme:
biz eşimle internette sadece üniversitelilerin girdiği bi site vasıtasıyla yaklaşık 2 saat konuştuk. askeri okuldaydı,ben de asker kızı olduğum için güvendik birbirimize sanırım. 1 saat sonra da benim okuduğum kampüste buluşmaya karar verdik. tamamen çılgınlıktı yani. hayatımın ilk ve tek çılgınlığıydı 4 yıllık bi ilişkinin ve 1 yıllık nişanlılık döneminin ardından bir senedir evliyiz.

ama şunu eklemek istiyorum, belki okuyan genç kızlarımız vardır. güvenilir olmayan ortamlarda kesinlikle buluşmasınlar. internette özel bilgilerini paylaşmasınlar. kamerayla da görüşmesinler güvenene kadar asla. ben şanslıydım, ama dediğim gibi çılgınlıktı. hala ailelerimiz bilmez tam olarak nasıl tanıştığımızı.

bizde eşimle internnette tanıştık. 5 yıllık evliyiz. ve bu dünyaya 1 defa daha gelsek eminim tekrar o beni bende onu tercih ederdim. evet belki çılgılnık belki sanal diye güvensiz.... ikimizde sohbet etmek için girmiştik ; 1 saat kadar seviyeli bir şekilde yazıştık. eşim msn verip çıktı, bende bıraktığı etki güzeldi çok efendi bi tavrı vardı yazarken abuk sabuk bişey söylemedi, sanki yüzyüze biriyle tanışırsınız biraz muhabbet edermişsiniz gibi. neyse 2 hafta kadar sonra msn e ekledim birazda ordan görüntülü arama değil yazışarak görüştük. fotoğraf bile göndermedik birbirimize. 2 ay kadar sonra yanıma teyzemi de alıp buluşmaya gittim. bi 6 saat kadar görüştük. teyzem ayrı takıldı biz konuştuk filan. sonrada 1 hafta içinde istemeye geldiler. nişan - düğün 7 ay sürdü. bence insan emin adımlarla karşısındakini tanımaya çalışırsa internetten evlilik olabilir .

Berilinannesi Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm ama bu ne hız kızzzz görüştükten bi hafta sonra isteme gerçekten bir çılgınlıkkkkk:52::52:
ama sonu güzel bitmiş mutluluklar tekrardan :71::69:

Berilinannesi Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm ama bu ne hız kızzzz görüştükten bi hafta sonra isteme gerçekten bir çılgınlıkkkkk:52::52:
ama sonu güzel bitmiş mutluluklar tekrardan :71::69:

bi haftada tanıştığım biri katil sapık dayakçı alkolik vs. çıkabilir.. büyük riskk vallahi .. cesaret işi .. :21:

bırakın bunları yaa tasvip etmem ben, bilmem ne, et ya da etme herkes nasıl isterse öyle yaşar bu ülkede özgürlük var, ister internetten tanışır evlenirim istersem 40 yıllık kapı komşumla.. gönül meseleleri bu kimsenin kimseye akıl verme hakkı yok, bu yolla tanışıp evlenenlere de helal olsun valla, başına kötü şeyler gelmiş, istisna durumlar olabilir o tamamen kişilik meselesi, aklı olan kullanır kendine sahip çıkar, aşkla nerede karşılaşılacağı hiç belli olmaz..

Başlangıç fiyaskoda sonunu iyi bağlamışsın :34: kendi kızın olduğunda özgürsün nasıl istersen öyle yaşa diyebilecekmisin peki :97:

şu yoruma ne yazsam diye düşündüm ama birşey içimden gelmedi.
kötü içerik butonu çok işime yaradı.umarım gereken yapılır.sizde insanların yaptığı yoruma müdahale etmemeyi öğrenirsiniz.

Son düzenleme:
Çocuk olanın aklından anne babası sorumludur adı üstünde çocuk.. istisna durumlar olabilir, ama pardon açıklar mısınız bu konu çoluk çocuk için mi geçerliydi?
Aklı başında kendinden sorumlu insanlardan bahsediyorum ben sen pek okumamışsın, kim ne isterse yapar kime ne yahu? :) sana göre fiyaskoysa başını sonunu salla okuma..

daha öncede buna benzer konular açılmıştı yazmıştım gene yazayım
bende eşimle interentte tanıştım. çok sıkı dost olduk sonra yüz yüze dostluğumuz devam etti ardından birbirimize aşık olduğumuzu anladık evlenme teklif etti. hemde rüyaaa gibi beni burda tanıyanlar bilir hikayemizide. işin özü: 2005 de tanıştık 2006 da çıkmaya başladık 2007 de evlenme teklif etti 2008 de nişanlandık 2009 da da evlendik sene 2011 kızımıza hamileyim...
veee daha mükemmel bir eş bulabileceğimi sanmıyorum. Gözümün bebeği herşeyim benim. Allah herkese böyle mutlu evlilikler nasip etsin...

mutluluğunuz daim olsun

Çocuk olanın aklından anne babası sorumludur adı üstünde çocuk.. istisna durumlar olabilir, ama pardon açıklar mısınız bu konu çoluk çocuk için mi geçerliydi?
Aklı başında kendinden sorumlu insanlardan bahsediyorum ben sen pek okumamışsın, kim ne isterse yapar kime ne yahu? :) sana göre fiyaskoysa başını sonunu salla okuma..

başını okuyunca sonunu merak ettim ne çıkıcak acaba dedim bu ergenden :34:

Bazı arkadaşlar kötü niyetli insanların sadece nette değil, heryerde olduğunu söylemiş. Elbette öyle, kimse bunu inkar etmiyor zaten.. Ancak bu oran normal hayatta %40 ise, sanal hayatta %90!! Çünkü sanal ortam, ciddi anlamda art niyetli olan insanların tam bir aradığı fırsat!! Kişi, kafasındaki hayal dünyasını istediği gibi internete yansıtabilir, kendini büyük bir ustalıkla karşısındakine farklı tanıtabilir... Normal hayatta bunu yapması ise, daha zor ve çaba gerektirir... Ayrıca, genelleme yapmıyorum normal hayatta karşı cinsle iletişim yaşayamayan pek çok erkek, sanalda kendini bulunmaz Hint kumaşı zannediyor... Biçok arkadaş, internette tanışmanın sakıncasız olduğunu savunmuş.. Bu arkadaşlar da ilişkilerini evliliğe taşıyarak şanslı olanlar grubu zaten.. Yani kötü niyetler %90 ise, geri kalan %10luk kısma denk gelenler... Kendileri internetten tanıştıkları için savunma yapıyorlar zaten... Allah mutlu etsin.. Ama bir önceki yorumumdada belirttiğim gibi, bukadar kötü niyetli insan varken iyi niyetliyi aramak, yani düşük şans oranını tutturmaya çalışmak, bana göre mantıksız... Zaten internetle, smsle, cep telefonuyla, kısacası teknolojiyle beraber, ilişkiler bir tuhaf oldu.. Annelerimizin babalarımızın zamanında, ilişkilerde şimdiki olduğu kadar aldatmalar yokmuş... Herşey nekadar samimi ve iyi niyetliymiş.... O dönemlerde ölünceye kadar 30-40 sene evli kalan pek çok insan var... Şimdi ise çoğu insan 5 sene dayanmıyor, boşanmalar arttı, ilişkilerde saygı kalmadı, laçkalaştı... İnsan kolay elde ettiği şeylerin değerini bilmiyor.. Biz bu teknoloji sayesinde herşeyi çok kolay elde eder olduk... Gitgide ahlaki değerlerin yok olduğu bu zamanda, Çocuklarımızın nesli nasıl olacak acaba çok üzülüyorum...:(

tamam işte bende fikrimi belirttim, size göre karşı bir durum olabilir ama bana göre değil, aşk bu nerede nasıl yaşanır hiç belli olmaz. kınayan kınar kınasın, beni ilgilendirmez sadece...

Bazı arkadaşlar kötü niyetli insanların sadece nette değil, heryerde olduğunu söylemiş. Elbette öyle, kimse bunu inkar etmiyor zaten.. Ancak bu oran normal hayatta %40 ise, sanal hayatta %90!! Çünkü sanal ortam, ciddi anlamda art niyetli olan insanların tam bir aradığı fırsat!! Kişi, kafasındaki hayal dünyasını istediği gibi internete yansıtabilir, kendini büyük bir ustalıkla karşısındakine farklı tanıtabilir... Normal hayatta bunu yapması ise, daha zor ve çaba gerektirir... Ayrıca, genelleme yapmıyorum normal hayatta karşı cinsle iletişim yaşayamayan pek çok erkek, sanalda kendini bulunmaz Hint kumaşı zannediyor... Biçok arkadaş, internette tanışmanın sakıncasız olduğunu savunmuş.. Bu arkadaşlar da ilişkilerini evliliğe taşıyarak şanslı olanlar grubu zaten.. Yani kötü niyetler %90 ise, geri kalan %10luk kısma denk gelenler... Kendileri internetten tanıştıkları için savunma yapıyorlar zaten... Allah mutlu etsin.. Ama bir önceki yorumumdada belirttiğim gibi, bukadar kötü niyetli insan varken iyi niyetliyi aramak, yani düşük şans oranını tutturmaya çalışmak, bana göre mantıksız... Zaten internetle, smsle, cep telefonuyla, kısacası teknolojiyle beraber, ilişkiler bir tuhaf oldu.. Annelerimizin babalarımızın zamanında, ilişkilerde şimdiki olduğu kadar aldatmalar yokmuş... Herşey nekadar samimi ve iyi niyetliymiş.... O dönemlerde ölünceye kadar 30-40 sene evli kalan pek çok insan var... Şimdi ise çoğu insan 5 sene dayanmıyor, boşanmalar arttı, ilişkilerde saygı kalmadı, laçkalaştı... İnsan kolay elde ettiği şeylerin değerini bilmiyor.. Biz bu teknoloji sayesinde herşeyi çok kolay elde eder olduk... Gitgide ahlaki değerlerin yok olduğu bu zamanda, Çocuklarımızın nesli nasıl olacak acaba çok üzülüyorum...:(

günün yorumuuuu :69:
altına imzamı atarım bi yorumun çok haklıııı :71:

aaaa özge hamilemisin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah cnm.şahsi olarak tanışmadık ama nickini tanıyorum:89:
:49::49::49::49::49:cici annee

yani en iyisini bulana kadar sanalda bakınmaya devam öylemi. :26:

benmi anlatamıyorum anlamıyorumki

nasılki karşına biri çıktığında evet diyobiliyorsan oradada evet diyobiliyorsun ve sevgili yada koca bulacam diye girmiyorsunki zaten neden bunu anlamıyosunuzki .. yani şimdi reelde en iyisini bulana kadar hayatamı takılıcaz ... bence anlıyosunda işine gelmiyor..

Back
X