İnternetten biriyle tanıştım. Sizce şans vereyim mi?

2. Günde aşk acısı çektiğini ve doğru kişiyi internetten aradığını söyleyen birinin nasıl düzgün Bi insan olmasını bekliyorsunuz? Zaten adam sana güven vermek için temiz biri gibi tanıtacak kendini. Ben internetten tanışmalara çok karşıyım. Her şey çıkabilir karşına. Adam söylediğinden 20 yaş büyük bile çıkabilir. Kafede görsen en azından kanlı canlı bakışından oturuşundan illa az buçuk bi şeyler anlarsın. Ama internette karşındaki insan tamamen kapalı kara kutu. Hiç bulaşma derim.

He illa vardır 3 5 tane internetten tanışıp evlenen mutlu olan. Ama o sayı 3 kişiyle, internetten dolandırılan tacize tecavüze uğrayan tehdit edilen şiddet gören de 30000 kişi vardır anlatabiliyor muyum? Bu kadar büyük bi risk almaya değmez kesinlikle.

Normal hayatta güvenilmiyor ki nete güvenilsin ayrıca netten tanıştığın için seni hafife alır ileriki günlerde dolandırıcı mı uğursuz mu bence boşver

He illa vardır 3 5 tane internetten tanışıp evlenen mutlu olan. Ama o sayı 3 kişiyle, internetten dolandırılan tacize tecavüze uğrayan tehdit edilen şiddet gören de 30000 kişi vardır anlatabiliyor muyum? Bu kadar büyük bi risk almaya değmez kesinlikle.
Doğru kötü niyetli insan çok

İnternetten tanıştıgı adamla uzun süredir evli biri olarak söyluyorum.anlattıklarına bakılırsa bırak onu.biz internetten tanışıp evlendık şükür karşıma çıkarana....aylarla sohbet ettık ..resımsız kamerasız bi an önce buluşalım vs derdi olmadan telefon nosu vermeden.....internet işi o o kdr basite alınmamalı.ben ilk buluşmada işyeri vs gibi herseyı teyıt etmeme ragmen(çalıştıgı yerde internetten fotosu vs bilgileri)gorunuyordu.yakınım bir kaç kişiye telefonunu verip nerede ne zmn buluşacagımı bildirmiştim.ki aylarca görüştük ve ben artık yuzyuze görüşmek istemiştim.hiç asılmadı ,hiç kamera aç demedi,aylarca foto istemedi vs vs..ben yinede böbregimimi çalar ,sapıkmı diye hep düşündüm.işi gücü belli olmasına ragmen ayagımı denk aldım.evet belkide nadirde olsa şans bana güldü .ama hayat o kdr basit degil .Aklını ve mantıgını devre dışı bırakma

internetten yada başka yerden bulman mühim değil muhim olan doğru insanı bulmak. ama doğru insan bulmak çok çok zor. ben internette tanıştım yuzyuze goruştum ailesiyle tanıştırdı nişanlandım evlendim ben evleneli 3sene oluyor şimdide 7aylık hamileyim ve çon mutluyum ama kocam harika biri çıktı. birazda şansss kızlar. kısmett

resmen nasip işi. daha 2 gün diyorsunuz. en az 2 ay olmadan acele karar vermeyin bence.

anlattığına göre temiz ve karakterli biri olması gerçekte temiz ve karakterli olduğunu göstermiyor yani riskli iş ben olsam şans vermezdim bu şekilde tanışmalar ilişkiler hoşuma gitmiyor pek.

İyi birine benziyor. Ama aşk acısı yaşıyor. Doğru kişiyi internetten arayan biri. Bana şans vermem için çok ısrar ediyor. Niyeti malum konuâmalar yapmak değil. Hatta anlattığına göre benden daha temiz ve karakterli biri. Bu 2. gün. Sizce napiyim ?

Hakaret istemiyorum. Lütfen kaldıracak durumda değilim.
Belki kismetindir belki de değil. Peki ask acisi çektiğini nasil anlatti size? Evlenip ayrilmis mi vs gibisinden?

İyi birine benziyor. Ama aşk acısı yaşıyor. Doğru kişiyi internetten arayan biri. Bana şans vermem için çok ısrar ediyor. Niyeti malum konuâmalar yapmak değil. Hatta anlattığına göre benden daha temiz ve karakterli biri. Bu 2. gün. Sizce napiyim ?

kesinlikle internetten uzak dur bu konuda bulaşayım deme doğru insan seni gelir bulur dert etme risk alma hiç gerek yok tek konu sapıklık değil öyle birine rastlarsın ki takıntı yapar huzurun bozulur yıllarca akıllı ol

Kismetinse zaten doner dolasir gelir bulur sizi. Ama internetten bana guven vermiyor size yaziyorsa baskalarina da yazıyordur. Ayrıca sapikmi manyakmi böbrekcimi bilinmez bulasmayin derim

saf misiniz?
akıllı insan doğru kişiyi internetten mi arar?
iki günde kim kime aşk acısını anlatır acısı falan yok kendini acındırıyor.
hırlı mi hırsız mı belli bile değil benden temiz diyorsunuz internet başında telefonda herkes her şeyi sallar azıcık bilinçli olun ya.

Burda önemli olan internetten tanışma vs. değil bence. Aşk acısı yaşayan veya hayatla kavgalı olan, derdi, yaraları olan birinden hayır gelmez, edindiğim tecrübelere göre. En ufak bir tartışmada başlarlar, o da böyle yapmıştı, siz kadınlar şöylesiniz böylesiniz vs. vs. Çekilmezzz :işsiz:

bende instagramdan tanıştım ve konuştuk tanıştık düşünce yapı karakter herşey oturunca görüşme kararı alıp görüştük 1 yıl olacak gayet güzel herşey nişan söz düşünüyoruz farklı şehirlerdeyiz birde yanı nerde tanıştıgının hiç bir önemi yok bence :) ama senın konuştugun aşk acısı çekıyormuş orası kötü sırf başkasını unutmak için senınle konuşcak buda insanın zoruna gider

Kim niye hakaret etsin ki ?

Ha bir cafede görüp beğenmişsin , ha sokakta , ha nette . Sonuçta illa bir yerlerde birileri ile tanışıyoruz değil mi ?

Lakin , nette özellikle ilişki peşinde dolanan kişi bana güven vermez .

Yani sokakta tesadüfen tanıştığın kişi ile nette birini bulmak için tanıştığın kişi bu durumda çakışır .

Şans ?

Şans vermekten kastın gidip bir kahve içip sohbet etmekse , 18 altında bir yaşada sahip değilsen .

Sen bilirsin .

cok dogru soylemıs arkadas

Back
X