İnternetten biriyle tanıştım. Sizce şans vereyim mi?

aşk acısı çeken biri seni çivi olarak görür,sende başka bir çiviyi sökmek için kullandırma kendını bu bir..
ikincisi netten tanışmaya kesınlıkle sıcak bakan biriyim bende öyle evlendım,lakin görüşmeden önce iyice konuşup tanımaya çalışmak lazım,,sonra yüzyüze görüşmek daha mantıklı
ama bu şahsın senın için çok dogru bir tercih olacagını sanmıyorum çünkü unutmak için nette,gerçekten yenı bır baslangıc için degıl

aşk acısı çeken biri seni çivi olarak görür,sende başka bir çiviyi sökmek için kullandırma kendını bu bir..
ikincisi netten tanışmaya kesınlıkle sıcak bakan biriyim bende öyle evlendım,lakin görüşmeden önce iyice konuşup tanımaya çalışmak lazım,,sonra yüzyüze görüşmek daha mantıklı
ama bu şahsın senın için çok dogru bir tercih olacagını sanmıyorum çünkü unutmak için nette,gerçekten yenı bır baslangıc için degıl[/QUOT

aynen katılıyorum size sırf aşk acısı çektıgınden bi nebze unutmak için konuşur kullanır sadece unutuncada başkasına gider öyle tipler

daha ilk konuşmanızda gönül yarasından söz ettiyse demek ki teselliyi buralarda bulurum umuduyla internetlerde dolaşıyor. bana pek güven vermedi. yine de karar senin.

İnternetten tanışmak normal bi durum ancak söyledikleri ve 2. günden şans ver diye yalvarması hiç normal değil, eklersiniz konuşursunuz bir birinizi tanırsınız, kafanız uyuşursa buluşursunuz vs ama şu durumda direkt engelleyip unutun derim. Aşk acısı çektiğini söylemiş yarın öbür gün kızdan bi umut belirse hemen gider . Ayrıca benden daha temiz tarzı bişey demişsiniz, kendinize böyle şeyler söylemeyin neden öyle düşündünüz bilmiyorum ama sizden daha temiz olabilme ihtimali yok bence :) Doğru dürüst tanımadığı birine şans ver diye yalvaran insan bana asla güven vermez. Bir süredir tanışıp size yogun duygular beslese normal olabilir ama 2 gün de çok saçma

Baya baya ava çıkmış bunu da sana söylemiş başkasının aşk acısını dindireyim derken kendin acı çekme lütfen hemen güvenme temkinli ol.ayrıca arkadaş çok hızlıymış biraz konuşup tanışsanız hadi bi nebze masum bi taraf görmeye çalışacağım ama şu an hiç masum gelmedi

Back
X