o zaman iyi canım.
aynı şehirdemisiniz? işini gücünü iyice öğrendin mi? ne kadar süredir konuşuyorsunuz?
hayır farklı şehirdeyiz 1 hafta falan oldu ama herşeyini biliyorum gibi tabi dogruysa
Kişiden kişiye değişir tabi. Ben de eşimle 19 yaşımda bir eğitim sitesinde tanışmıştım. İyi ki o siteye üye olmuşum ve iyi ki eşimi tanımışım. Görüşmeden önce herşeyi ölçüp biçmek gerek. Zaten konuşmalarından az çok belli eder nasıl bir insan olduğunu. Belki de o kişi ileride eşiniz olacak...
ne güzel canım. maşallahh... benimde yakında nişanım var. bende internetten tanıştım. aynı şehirlerdeydik. tanımam daha kolay oldu.
ama tabi bizler biraz istisnayız. herzaman iyi biri çıkmıyabiliyor.
Seninki de hayırlı olsun tatlım :) Aynı şehirde olmak büyük bir avantaj. Ama diyoruz işte binbir türlü insan var. Aralarından iyileri çıkabildiği gibi çürükleri de çıkabiliyor. Umarım konu sahibinin tanıştığı şahıs ilk kategoridedir.
belkide haklısınama ne biliyim çok farklı çok degişik bişey
Asla güvenme derim.Sana söyliyeceği şeyler belli.''çok farklısın'' ''diğerleri gibi değilsin'' ''çekicisin'' vs.vs.
ayrıca bi kere mi gördün kamerada? başkasının görüntülerini koymadığı ne malum canım?
Biz olaya masum bakıyoruz,saf,duru yaklaşıyoruz ama karşımızdakinin öyle olmama ihtimali çok yüksek.Elbetteki iyi insanlarda vardır ama bence güvenme.
Ayrıca bi arkadaşım çok güzel açıklamış. Sürekli kamera açmanı istiyo ama kendisi bahaneler sallıyosa,yok şuranı göster,yok buranı öpeyim diyosa,o kişiye asla güvenilmez.
Şuanda tavlamak için iyi yaklaşıyo olabilir bence.Netten tanışıp evlenenlerde var ama çok acı çekenlerde var malesef.Ve 2.grup çoğunlukta üzgünüm ama ..
Birde eklemek istediğim bi nokta var.Telefon numarası vermiyosada şüphelenebilirsin.Ya seni önemsemiyodur (sevgiliyken sevgilisi olarak görmez),yada başkası vardır.
Yani telefonunu vermedi aman bak işte beni önemsiyoda bilmem nede,hızlı gitmek istemiyo bana değer veriyo diyede düşünme sakın.Çok değişik bi duygu olduğunuda biliyorum,güvenmek istiyosun,güzel şeyler olsun istiyosun ama kendini kaptırma derim,sonra sen üzülüp ağlarsın onun umurunda bile olmaz.Hakkında hayırlısı olsun.
Benim tanıdığım iki kişi, internetten tanıştığı kişilerle arkadaşlık kurup, evlenme vaadlerine inanıp para kaptırdı.
İkisi de çok üzüldü ve yıprandılar.. Tamamen saf ve temiz duygularla yaklaştılar çünkü kızların tek hayali evlenip mutlu yuva kurmak...
Ancak erkekler tam bir ş....z olmuş (genellemeyeyim diyorum ama elimde değil)
Bir kişi ise evlendi ve çocuk sahibi oldu.. Ancak evlilikleri iyi gitmiyor (bu internet harici tanışmalarda da olabilir elbette)
Diyeceğim şu ki, söylediği her şeye inanıp, balıklama atlamayın.. Her söylediğini sorgulayın, uyanık olun.. Akıllı davranın..
Zaten akıllı davranır sorgularsan eğer, farklı bir niyetle yaklaşıyorsa sıkılır, bunalır kaybolur gider... Siz de üzülmemiş olursunuz..
Niyetinde bir kötülük yoksa da, sorgulamanızı anlayışla karşılar...
peki arkadaşlar siz benden iyi bilirsiniz mutlaka daha ilk konuşmalarda aşık oldum ciddiyim falan demez degil mi sonuçta daha huyunu bile bilmedigi birine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?