canm sana arkadaşımın başına gelen bişeyi anlatıcam kararı kendin ver
üniden bi arkadaşım neeetn biriyle tanışmış utandığı için bize okuldan tanıorum dedi
9 ay çıktılar çocuk ben avukatım demiş,bürosunu göstermiş dışardan, okuluna götürmüş,
siyasal mezunuyum die ve okulda güveniliklerle kantindekilerle sohbet fln bizimkide inanmış tabi ordan mezun olduğuna bakmış herkezi tanıo
çocuk herşeyini paylaşıomuşşş güyaaa
işte bigun erkek kardeşimin okul toplanyısındaydım durumu kötü üzülüorum fln demeler
sözde ablasının poblemlerini anlatmalar vs vs herşey o kadr inandırıcıki ve bunlar anlatılıp geçilmio aylarca yokk ablamdayım yok kardeşimi gezdiriorum fln...
daha sonra evlenmek istediğini söyle di kızın ailesiyle tanışmaya gitti onlarada aynı palavraları anlattmış,
çocuk arkadasımın ailesine adresini telini vermiş beni araştırın içiniz rahat olsun die
bu arada ayrı şehirdeler çocukla arkadaşım,
daha sonra bizim başka bi arkadaşla çocuk aynı yerde oturuolarmış muhabbette ortaya çıktı
kızın ailesi diğer arkadaşın babasından rica etti bi araştırımısınız die
arkadaşın babasıda araştırmış bu( 2 arkadaş ailecek görüşüolar)
bakkala sormuşş şurda oturan şu avukat nasıl fln die sormuış
abi demiş bakkal o avukat değilki aylardır işsizdi yeni başladı biyerde işe
meğer çocuk avukat fln değil okulu bırakmış ilk sene
kardeşi mardeşi yok toplantılar fln hikaye
ayrıldılar tabiiii çok şükür kazasız belasız atlattı canm serabım
9 ay kızlar dile kolay ,nsan bu kadar sürede anlamazmı anlamadı hepimiz tanıoduk
okadr efendiydiki
inanamadık
yanii dikkatlii ol arkadaşımmm
çivisi çıkmış malesef dünyamızın
insan kendi akrabasına bile tam güvenemio
nettekine nasıl güvencen
sağlam adımlar at
lütfen
çok dogru haklısın bu devirde en yakınımzdakilere güvenemiyoruz çok garip ki benim yaptıgım sagolun zaman geçmeden bırakmam en dogrusucanm sana arkadaşımın başına gelen bişeyi anlatıcam kararı kendin ver
üniden bi arkadaşım neeetn biriyle tanışmış utandığı için bize okuldan tanıorum dedi
9 ay çıktılar çocuk ben avukatım demiş,bürosunu göstermiş dışardan, okuluna götürmüş,
siyasal mezunuyum die ve okulda güveniliklerle kantindekilerle sohbet fln bizimkide inanmış tabi ordan mezun olduğuna bakmış herkezi tanıo
çocuk herşeyini paylaşıomuşşş güyaaa
işte bigun erkek kardeşimin okul toplanyısındaydım durumu kötü üzülüorum fln demeler
sözde ablasının poblemlerini anlatmalar vs vs herşey o kadr inandırıcıki ve bunlar anlatılıp geçilmio aylarca yokk ablamdayım yok kardeşimi gezdiriorum fln...
daha sonra evlenmek istediğini söyle di kızın ailesiyle tanışmaya gitti onlarada aynı palavraları anlattmış,
çocuk arkadasımın ailesine adresini telini vermiş beni araştırın içiniz rahat olsun die
bu arada ayrı şehirdeler çocukla arkadaşım,
daha sonra bizim başka bi arkadaşla çocuk aynı yerde oturuolarmış muhabbette ortaya çıktı
kızın ailesi diğer arkadaşın babasından rica etti bi araştırımısınız die
arkadaşın babasıda araştırmış bu( 2 arkadaş ailecek görüşüolar)
bakkala sormuşş şurda oturan şu avukat nasıl fln die sormuış
abi demiş bakkal o avukat değilki aylardır işsizdi yeni başladı biyerde işe
meğer çocuk avukat fln değil okulu bırakmış ilk sene
kardeşi mardeşi yok toplantılar fln hikaye
ayrıldılar tabiiii çok şükür kazasız belasız atlattı canm serabım
9 ay kızlar dile kolay ,nsan bu kadar sürede anlamazmı anlamadı hepimiz tanıoduk
okadr efendiydiki
inanamadık
yanii dikkatlii ol arkadaşımmm
çivisi çıkmış malesef dünyamızın
insan kendi akrabasına bile tam güvenemio
nettekine nasıl güvencen
sağlam adımlar at
lütfen
kimin nasıl biri olduğunu bilemezsin.
bu internette tanışan içinde, otobüste tanışan içinde, arkadaş ortamında tanışan içinde aynıdır.
iyi tanımaya çalış.
ve internette tanışsanda gerçeğe taşınmalı o.
kimseyi tanıyamazsın yazdıklarından.
canım valla netten ilişkiye güvenme.istisnalar olsada insanlara acıklaması da zooor yaşaması da zoor.
bu yaz boşluktan bende nette biriyle konuştum.evlilik sitesinden deegil.sözlükler varya nette o sözlüklerin birinde tanıştık.tıp okuyor aydınlı 2 yaş büyük ve dogru söyledigine eminim.ee yakışıklıydı da zaten ben kapıldım gidiyordum az kalsın.sonra içimde birşeyler huzursuz oldu nasıl anlatayım birden bagımı kopardım onunla.hattımı degiştirdim sözlük hesaplarımı kapattım.aradan 5 ay gecti ben onun sözlkte başka bir hesabı oldugunu farkettim.benimle konuşurken bana yalvarırken sözlükte tanıştıgı başka bir kızla sevgili olmuş!! ben taibi 5 ay sonra farkettim.bana neler diyordu bana deli gibi aşıktı hatta arkadaslarım bana kızıyordu yargısız infaz yaptın cocuga diye.vicdan azabı cekiyodum.o kızdan da ayrılmış anladıgı kadarıyla.cocukta var bi dandiklik yani.aiilesi felan da sorunluydu zaten.
lafın özü ne volursa olsun igercegin yerini birşey tutmaz.klavye başında adam bir sürü kızla konuşuyodur.
iyi örneklerde yok edegil kuzenim msnde tanıştıgı cocukla 5 yıldır sevgili ve yakında evleniyorlar.ama unutma istisna!
internetten benden 5 yaş büyük biriyle tanıştım düşünceleri yazdıkları çok hoşuma gitti evlilik sitesi degil çok içten konuşuyoruz şuanda ama onun benden hoşlanması gerçek mi yoksa sanallık mı böyle bir durum yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirimd
bence cok cıddıye alıyorsun onu yanlıs ıyıce bak etrafna emın ol daha ıyı bırılerıde vardır etrafında hayal kırıklıgına ugramanı ıstemem
arkadaşalr çok kötü şeyler oldu süreki cinselige getiriyor lafı
ya şimdi amacı başka şeyelr mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?