Arkadaşlar ben de her şeyimi internetten alıyorum..İnternetten alışverişin uzmanı oldum artık.. Hiç bir sorun da yaşamadım umarım siz de yaşamazsınız, aklınıza takılan bişey olursa özelden yardımcı olurum nerden ne alınır.. Çoğu şeyi de piyasadan çok düşük fiyatlara aldığım için kendimle gurur duyuyorum :))
selam kızlar bende artık ufak ufak çeyiz almaya başadım ama genelde internetten alıyorum süpürge mutfak gereçleri elektirikli ütü nebilim ıvır zıvır ne olursa internetten alıyorum çünkü bulunduğum yerde seçenek yok ve kısıktlı dükkanlr olduğu için fiyatlar pahalı o yüzden netten tercih ediyorum ama ilerde sorun yaşarmıyım diye korkuyorum.
bende herkesin en bildiği siteden yaptım çeyiz alışverişimin bi kısmını. elek. süpürgesi, ütü, tost mak., su ısıtıcı, mutfak robotu, nevresin takımı, pike takımı, uyku seti ve bi kaç dekorasyon eşyası bunlar gibi çok ta memnunum evleneli 1 yıl oldu ve daha hiçbirisinde sorun çıkmadı zaten fatura da gönderiliyo garantisini sen ona göre başlatabiliyosun. tavsiye ederim çünkü gerçekten piyasaya göre çok uygun fiyatlar.
kızlar bende küçk ev altlerini intrnetten alıcam garnti konusunda şüphm ver ama okudugum kadryla sorun olmuyor ayrıca kçük ev altlerinde hangi markaları tercih ediosunz .. tek marka olsun istrum bütün kçük ev altlerim .. fikriniz vrmıı?
bende netten alışveriş yapıyorum trendyol dan nevresim takımlarımı ve hisarın tencere takımını aldım çok ucuz olur.Sırada yemek takımı var shferden bir model beğendim. schferın kendi sitesinde 550 lira gittigidiyorda 450 en hesapliyiz.com 300 çok kararsız kaldım.en hesapliyiz.com alışveriş yapan varmıı varsa paylaşırsa sevirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?