- Konu Sahibi fataldanger
Arkadaşlar fiyatları uygun olan, hem de vade farkı koymadan taksit yapan giyim üzerine güvenilir bir internet sitesi arıyorum, bildiğiniz böyle bir site veya siteler var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyatları uygun olan, güvenilir, internetten gördüğünün eline ulaştığı bir site. Ben kapıda ödeme yapıyorum. K.kartına tek çekim de yaptım bir kaç defa. Taksit konusunda bir bilgim yok, fakat ödemeyi yaptıktan sonra bankayı arayıp taksitlendirme yapılabilir diye biliyorum. Giyim üzerine taksit yapılıyordu sanırım.. Rica ederimtozlu vade farkı almadan taksit yapıyor mu peki?
Fiyatları uygun olan, güvenilir, internetten gördüğünün eline ulaştığı bir site. Ben kapıda ödeme yapıyorum. K.kartına tek çekim de yaptım bir kaç defa. Taksit konusunda bir bilgim yok, fakat ödemeyi yaptıktan sonra bankayı arayıp taksitlendirme yapılabilir diye biliyorum. Giyim üzerine taksit yapılıyordu sanırım.. Rica ederim
Ama elbise tam da sitede gözüktüğü gibi gelmiş olmalı, size yakışmadığını düşünmeniz siteyi kötü yapmazSipariş ettiğim elbise bugün elime ulaştı. Fakat elbise hiç istediğim gibi durmadı, yakışmadı bana. İade edeceğim ama iade şartlarında yazanlar kafamı karıştırdı. "faturanızın arka yüzündeki iade formunu eksiksiz olarak doldurup..." diyor. Faturanın arka yüzünde bir form yok ki, anlamadım ben bu işi. Sadece "lütfen paranızın iade edileceği hesap bilgilerini yazınız" yazıyor. Bir de altında "banka hesap sahibi" ve "iban no" kısımları var. Ben bu alışverişi kredi kartıyla yaptım. Kredi kartını annemden ödünç olarak kullanıyorum, daha doğrusu bu kartı annem bana ek kart olarak çıkarttı. Üstünde benim adım yazıyor. Öyleyse "banka hesap sahibi" ve "iban no" kısımlarına ne yazmam gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz![]()
Ama elbise tam da sitede gözüktüğü gibi gelmiş olmalı, size yakışmadığını düşünmeniz siteyi kötü yapmaz
Şahsen ben o siteden ayakkabılar, tişörtler, etekler, mont filan aldım hepsini giyiyorum hala
Kredi kartı hiç kullanmadım, ben hep indirim günlerini, kargonun, kapıda ödemenin bedava olduğu günleri takip edip kapıda ödeme yapıyorum
Kart kullanan kişilere danışırsanız ve ya müşteri hizmetlerini ararsanız daha doğru bilgi verirler canım
Hayır canım, ben seni yanlış anlamadım :)Beni yanlış anlamışsınız ki :) Ben site kötü demedim veya kötülemedim de sadece elbise mankende durduğu kadar güzel durmadı bende. Demek ki vücut tipime yakışmadı. Ben siteyi kötülemek istemedim, neden öyle anladınız ki? Hatta bu elbiseyi iade edeyim oradan iki elbise daha almayı düşünüyorum. Kötüleyecek olsam bir daha almazdım öyle değil mi? Beni yanlış anlamış olmanız çok üzdü beni.
Hayır canım, ben seni yanlış anlamadım :)
Başkalarının yanlış anlamasını önlemek adına öyle yazdım, hani ürün gerçekten güzel geliyor onu demek istedim :)
Ben bir kere bedenimi tutturamadım, kilo aldığımı hesaplamadan sipariş verdim
Dar geliyordu ablama verdim
Yakışacağını düşündüğün birisine satabilirsin, hani iade işlemini bilmiyorum gerçekten
İban numarasını kartı atmye takıp karıştır bi yerde görürsün ibanını diye düşünüyorum.. Kız hiç anlamıyorum tam adamına denk geldin he..iade işleminde"iban no" istiyor. Bu iban no tam olarak ne oluyor? Ben bu tür kavramlara yabancıyım da çünkü kartı annem bana ödünç veriyor, benim adıma ek kart olarak çıkarttı. Annemin iade işleminden haberinin olmaması gerekiyor, çünkü bu aralar o kadar harcama yaptım ki bir de bu elbise meselesi olursa kartı alır ve bir daha vermez. Anneme çaktırmadan nasıl iade edebilirim elbiseyi? Bu iban-no annemin hesabıyla ilgili bir şeyse ben ne yapacağım.. yandığımın resmidir.
İban numarasını kartı atmye takıp karıştır bi yerde görürsün ibanını diye düşünüyorum.. Kız hiç anlamıyorum tam adamına denk geldin he..
Bankayı arayıp alabiliyorsun ibanı ama ek kart sahibiyim desen sana verirler mi bilmiyorum
Müşteri hizmetlerini arasana tozlununKartın üstünde benim adım yazıyor ama BANKA HESAP SAHİBİ: diye yazılan kısma annemi mi yazmam gerekiyor? Çünkü benim kartım onun ek kartı.
Müşteri hizmetlerini arasana tozlunun
Bilgi verirler diye düşünüyorym canım
Canım keşke gerçekten yardımcı olabilseydimtamam öyle yapayım. yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim..