internetten tanisilan erkekkkkk

yazılanların büyük bi kısmı yerin dibine sokmuş erkekleri. ben bi kadın olarak iyi niyetlerle kendime birini arıyosam, bu şekilde bi ilişki arayan erkekler de var. bi insanın aradığını reel bi ortamda bulamamış olması ne kadar anormal olabilir ki? hangi biriniz bulabildi?
böyle kötü yorumları okuyunca kendi sevgilimi kötülüyolarmış gibi hissediyorum ve tabii kendi üzerime de alınıyorum.
elbette hepimiz kusurlu insanlarız.
ben bu güne kadar diğer yollardan tanıştığım erkeklerle ilişkilerimi olduramadım ve bunun sonucunda internetten bi eş bulduğum için korkulması gerekilen bi tarafımın olduğunu düşünmüyorum.
sevgilim de yıllarca sayısal alanda eğitim aldığı için yoğun olarak erkek arkadaşlara sahip. tek tük kız dostu var. ee şimdi durum böyleyken kiminle nasıl ve nerede tanışsın? bir iki sefer arkadaşları devreye girmiş ve ayarladıkları kızla da uyumlu olamamışlar. her seferinde de "hadi yine biriyle tanıştırın beni" diyemez de insan.

aynı durum kariyer sahibi insanlar için de geçerli. iş ortamında karşı cinsten pek kişi yoktur belki? belki olsa da evli barklı nişanlıdır. öyle olmasa da birbirleriyle anlaşabilicekleri kesin midir? aileler devreye girdiğinde de iki tarafın birbirine ısınma ihtimali yüzde 50 ise bundan sonraki "anlaşma" ile ilgili kısım yüzde 25e düşürüyo durumu.

Oynamak için nasıl bir yol izliyorsunuz ?
Kusura bakmayın yine çok sordum ama :)

Asik olmadan cok asik rolu yapiyorum . Bu yeterli degil mi erkeklerin bize hep yaptigi sey. ilgi gosterip goklere cikariyorum sonra bigun bi uyanmis aaaaa ben yokum. Goklerden g*t ustune dusmus oluyor iste...

Değerinizi anlayıp size geliyorlar mi o zaman ? Yalvarıyorlar mi ?

Yani benim su an boyle yaptigim adam hep yalvarip geliyor kapima falan dayaniyor hatta. Ama dedigim gibi beni gordukten sonra da aramaz pek... yani cekiyor mu cekmiyor mu bilemem :) ama ben egomu tatmin ediyorum o kesin

Yani benim su an boyle yaptigim adam hep yalvarip geliyor kapima falan dayaniyor hatta. Ama dedigim gibi beni gordukten sonra da aramaz pek... yani cekiyor mu cekmiyor mu bilemem :) ama ben egomu tatmin ediyorum o kesin
Mükemmel .Ama bu oyun da herkeste aynı sonucu vermez fikrimce ,en mantıklısi ama

Bi sorum olucak, senin internetten tanisma amacim nedir? Nereye dgru ilerletmek istiyosun bu olasi iliskileri?
Evlilikmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…