internetten tanisilan erkekkkkk

KIZLAR BENIM GIBI KISILERLE KARSILASAN YOKMU VEYA TAM AKSI DURUM. INTERNETTEN TANISMALARI MERAK EDIYORUM GERCEKTEN
Ben hiç internetten tanışıp mutlu olan görmedim. Varsa da ben görmedim. Komşumuzun kızı tanıştı. Evlencez ayağına söz gibi bişi yaptılar. Sonra adam kıza tecavüz etmiş mecburum evlenicem dedi. 3 ay sonra boşandilar. Bence bırak internet işlerini. Neden her yol tıkalı diyorsun? Bu güvensizlik neden? Merak ettim.

Açıkçası hiç guvenmiyorum sadece arkadas lik kurarsn ileriye ciddiye gidilecegine inanmıyorum. .

Sanal dünya erkekler için fantaziler Dünyası ciddi düşüdükleri felanda yok ,ayrıca sizinde onların hayallerini süsleyen, kolayca elde edilip bıkıncaya kadar laylaylom , zaten gözlerinde sanalda olan kadın o gözle bakılan kadın istisnalar kaideyi bozmaz Arada düzgün insanlar çıksada.... çok dikkatli olmanızın net ortamında hatta bu tür ilişkilerden uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim

ya herkes neden bu kadar negatifki? sonucta sanaldakilerde insan..ama buralari ciddiye alan pek yoktur..su varki..en iyisinede denk gelsen ortak noktalarda bulusma olasiliginiz cok dusuk...birde tabiiki kendini sana oldugu gibi anlatacak mi? karsindaki evli olabilir..sapik olabilir, hirsiz olabilir, ugursuz olabilir, katil olabilir..ne oldugu belli degil yani...desemki chat yaparken filan karsilastin, eskiden vardi ya hala chat yapiyor mu insanlar bilmiyorumda tesadufen hayatinin askini buldun derim o durumda...ama ozellikle sanalda birini arama fikri gercekten olacak is degil bana kalirsa...sen ciddi dusunsende karsidaki baska seylerin pesinde olur.

hadiya komsu kizininki bayaa kotu olmuss yani tabiki kismettir ama biraz olumsuz bakiyorum onume evet. gorucu desen esdost cikaran cikardi birilerini olmadi acikcasi hic begenecegim biri cikmadi. he cok secici oldugumdan deilde gercekten oluru olmayan tiplerdi neyse. arkds cevremde ayni olabilicek kisiler zaten bsyler ayarlamisti suanda cevremdende kimse yok. calismiyorum ozel sebeblerden dolayi is ortamimda yok. kurs vs desen cokgitmisimdir bitti. yani sosyalligim kizkiza gezip kahve icmekten ibaret. ortamlardada yan masadakini begendim tanisiyim olmuyor. yani umutsuz nerden kim cikicak karsima pff

evet ordakilerde gercek insanlar hatta cevremizdekiler face herkesin var gibi.. ama niyekim suki sorun ordan tanisinca birden bel alti sohbet dusunsene hoslandigini dile getiren biri sunu diyor iliskide ben herseyi yasamak isterim boyle olmali falan. simdiden bastan pazarlik boyle seyler pazarlik konusulurmu yaa

Kız kıza çıkıp kahve içmek bile bi sosyallik aslında. Hiç kimse dikkatini çekmiyor mu dışarıda. Ya kendine özgüvenin aşırı fazla kimseyi beğenmiyorsun :) ya da heyecan arıyorsun :). Sen sanali bırak ya çıkarsa bahtıma diye. Gerçeğe yönel. Sonra başına olmadık işler gelince üzülürsün...

buna katilmiyorum yaa..cogu kadinin burda isi gucu var ama gayette buralara takiliyoruz...
Internette forumlarda bilgi paylaşmak farklı ama chat ortamlarında kız erkek taslamaya çalışmak farklı onu demeye çalıştım canım. İnternet'e takılmayan yok, ama iliskiyi internette aramak ergen isi bence Yetişkin bir insan bunu yapıyorsa egitim seviyesi düşük gelir düzeyi düşüktür muhtemelen. yada kendine her yonden güvensizdir. Istisnalar müstesna olabilir tabii

yani istisnalar tabiki var benim gibi.. egitimimde var sukur durumumuzda cok iyi kendimede guveniyorum ama kismete vesile olucak cevrem yok malesef

internetten tanışmak, en son umudun olmalı çünkü insanı yanlış yönlendirebilen bi yöntem. arkadaşlarından rica edebilirsin birileriyle tanıştırmaları için. eğer sosyal ortamın dahi umutsuzsa ben internetten yapılan flörtleri günümüz için normal buluyorum.
kendimden örnek vermem gerekirse iyi bi eğitim seviyem var çeşitli derneklerde gönüllüyüm. sosyal biriyim. ama sosyal ortamımda bana uygun bi erkekle tanışamadım, tanışsam da olduramadım.
internetten çokça erkekle tanıştım ve neredeyse hepsinin de cinsel beklentileri olan kişiler çıktı. cinsel beklentileri olabilir elbette ama kadınlardan beklentilerini doğruca belli etmemeleri bi süre çevrendeki erkeklere düşman kesilmene yol açabiliyor. ama diğer bi yandan da erkekleri daha iyi analiz edebilmeye başlıyosun. erkekleri tanıyosun.
şimdi de internetten edindiğim bi sevgilim var. ilişkimiz güzel gidiyor. onun da eğitim seviyesi yüksek, hatta 2 bölüm okuyan biri. yüksek lisans da düşünüyor. ailelerimizden az çok bahsettik, dostlarımızla birbirimizi tanıştırıcaz yakında.
yolda karşılaşmadık ya da arkadaşlarımız ortak değildi diye utanmamız gerektiğini düşünmüyorum.

ailelerin tanıdığı kişilerle kanlı bıçaklı evlilik sürdürenler varken, interneti ayıplamayı lüzumsuz buluyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

sevindim adiniza sonunda bulmus olmaniza . peki merak ettim simdiki suren iliskinizde ki kisi baslarda cinsel bir istek veya konusmadan beklentiden bahsettimi yani onu oyle kabul ettiniz ve iliskiniz duzgun bi sekilde olabildimi yoksa zaten bunlarla gelmeyen birimiydi

kurslara katılmayı denesen oralarda da sosyalleşebilirsin internet nedir bacım Allah aşkına.

en başlarda cinsellikle ilgili bi sohbetimiz olmamıştı. arkadaşlıktan flörte geçtiğimizde, yani hislerimizi birbirimize çekinmeden belirtmeye başladığımızda benim bu konu hakkındaki görüşümü sordu bana. ben de evlilik öncesi cinsellik yaşamadığımı ve yaşamayı da düşünmediğimi belirtmiştim. dediğine göre o da bunu yaşamamış. ama yaşamış olması hakkında kötü bi fikre kapılmama sebep olmazdı.
insanlar sanat hakkında bilim hakkında siyaset hakkında konuşabildikleri kadar cinsellik de konuşabilirler bence. ama tabii arada ince bi çizgi var. biz cinsellikten söz ettiğimizde bilimsel konuşuyoruz hep. mesela en ayıp muhabbetimiz erkeklerin ayakta işemesinin prostata sebep olduğu ya da şişman erkeklerin penis boylarında değişim görüldüğüyle ilgili

Isi gücü kariyeri olan insan internette takılmaz inan. Biraz sosyal olmaya çalış internette kimseye güvenme. Bu tarz insanlar sürekli çeşitli insanlarla yazarlar.
İşi gücü kariyeri olan adamlar da Nette kadin avına çıkabilirler...Çünkü adamın istediği tek gecelik ilişkiler veya sadece ccinsellige dayalı ilişkiler hal böyle olunca internette ,o tarz insanlar da olur...hatta kariyeri ve işi gücüyle kızı daha rahat kandırmaya çalışır...Erke bu sonuçta amaç cinsel ihtiyaç karşılamak, bunu netten de yapar dışardan da iş yerinden de , ama tüm erkekler böyle degil onu da soyeleyeyim...Sadece işi gücü yerinde olan erkeklerin de yapabecegini söyleyeyim...Zaten işi gücü olmadan kızı kandiramaz ki...

Internet'ten tanıştılar erkek tartışmasız yalnız yaşayan arabası olan macera arayandır.
Günümüzde böyle canım kusura bakma herkes herkesi bi yere atma derdinde haliyle interneti bu amaca yönelik cok aktif kullanıyorlar.
Evlendirecek insanları bu tarz ortamlarda aramak yerine daha girişimci olun kurslara falan gidin şahsi kanaatim yolda tanıştılan insan bile internettekinden daha güvenilirdir:)

Tabiki, ama isi gücü yerinde olanlar genelde dışarıda zaten düşürüyor, ama nettekiler bol keseden de atar kendini başka da tanıtır yani onun icin daha Avantajlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…