- 14 Eylül 2014
- 21.074
- 101.258
- 798
- Konu Sahibi Cilekcetiner
-
Var canım mesela ben lanet olsun sosyal medya hepsi aynı mesela yemek yapmayı biliyosan evime gelip yaparmisin ev yemeklerine hasret kaldım v.s gibi ben istgram Swarm face hepsini kapadim uzak duruyorum yok kahve içelim demeler sanırım herkezi aynı görüyorlar işte uzak durmak gerek sosyal medya çok sahte insanlarla dolu hepsinin amacı farkliKIZLAR BENIM GIBI KISILERLE KARSILASAN YOKMU VEYA TAM AKSI DURUM. INTERNETTEN TANISMALARI MERAK EDIYORUM GERCEKTEN
niye ayrıldınız? bi de izini nasıl bulmuş senin tanışmak için?Ne eskisi kardeş daha dün ayrıldık içim yanıyooorrr
neden peki internetten tanışıp evlenenlerin evliliği yürümüyor?Canım hiç bulaşma bu tarz şeylere.Sanalda herşeyleri yalan olabiliyor.Sanalda tanışıp başlarına çok kötü şeyler gelen insanlar duyduk.Ve bu tarz adamlar birçok kızla aynı anda ilgileniyorlar.Çok nadir de olsa tanışıp evlenenler falan oluyor ama onların da çoğu yürümüyor.Dışarıdan tanıdığın,bildiğin insanlarla muhatap ol.Tabii şimdikilerin birçoğu kötü ama bakarsın iyisi çıkar karşına.
neden ayrılmıştınız peki?Ben eski nişanlımla internette tanışmıştım. 14 yaşında çıkmaya başladık, 26 yaşında ayrıldık. Yani iyi biriydi, gözümün içine bakardı ama ben internetten tanışıp hayır getiren bir ilişki görmedim. Sen en iyisi mi uzak dur, elbet senin de var kısmetin...
neden ayrılmıştınız peki?
gercekten kariyerli aslinda cok dolu insanlar var ama bos konusuyorlar sonra bende buna sasiriyorum.. guven olmayacagina tamam eminim ama kimiside evleniyor bile netten nasil kime denk geliyorlar bilmemde . en duzgun gorunen bile iliskide herseyi isterim pazarligina giriyor saka gibi
Kariyerli insanlarin sosyal statusu yuksek insanlarin face vs. Mecralardan tanismaya calistiklarina ben de sahit oldum. Bitane de bende var oyle. Benimki biraz farkli aslinda. Ortak arkadasimiz sayesinde beni gormus. Sonra eklemis.
Her bulusmada ilani ask edip evine gidince aramiyor bulusmak istedigi zaman ariyor mesela. Isi gucu akli fikri cinsellikte. Yani hic saglam pabuc degil. Benim daha onceden bu gibi tipleri gormuslugum var sorun etmiyorum cunku nasil idare edicegimi biliyorum biraz oynayip tekmeyi basicam. Ama sen dedigin gibi pek sosyal degilsen ve cok tecruben yoksa asla ama asla bulasma derim...
Ben internetten bi sanat dalında öğretici içerik hazırlayıp paylaşıyordum o da ilgiliymiş takip etmiş Beni görmeden bana hayran olmuş Kazara facebook ta fotoğrafımı görünce aşık olmuşniye ayrıldınız? bi de izini nasıl bulmuş senin tanışmak için?
Ne yapacaksınız ?.
Ona haddini bildirmek konusunda ne yapacaksiniz yani ?Nasil ne yapicam
Ona haddini bildirmek konusunda ne yapacaksiniz yani ?
Deneyimli biri olduğunuz içinNeden bu kadar dikkatinizi cekti :)
Deneyimli biri olduğunuz için
Malum biz bu konularda beceriksiziz , hep üzülen taraf oluyoruz.
Belki yardımcı olursunuz diye düşündüm:-(
Ben cektirmek ya da karsimdakina haddini bildirmek anlaminda oynamak kelimesini kullanmadim. Boyle biseyi tabiki yapacak kadar alicengiz oyunlarini bilmiyorum. Benim demek istedigim hoslandigim icin biraz takilip kapilmadan bitirmekti. Bunu da duygularina hakim olabilen biri oldugumu dusundugum icin soyledim. Hevesimi alinca birakicam manasinda...
Yani verebilcegim bi tavsiyem yok. Erkekler hicbi sekilde akillanmazlar... hicbi erkek de ders vermeye degmez bence zaman kaybi. Biz de onlarla oynayabiliriz elimizden bitek bu gelir diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?