internetten tanisilan erkekkkkk

Valla hoş ve kendine güveni olan adamlar nette tanışmıyor gözlemlerime göre ya, tanışıyorsa da büyük kısmı evli çıkıyor. Benim yakın bi dostum swarmdan falan çok buluştu hepsinin ya ciddi ilişkisi yeni bitmişti yada evli ama güya evliliği bitmiş de çocuk yüzünden ayrılamayan adamdı. Kızcağız tövbe etti.
Netice de binde bir aklı başında insan denk gelir. Ama tesadüfen falan tanışmalar hariç tanışmak için interneti tercih eden adama asla güvenme derim ben. Hani ortak arkadaştır fln tanıuşırsın onu hariç tuturak diyorum, sana instagramdan twitterdan swarmdan yürüyen adama güvenme

Arkadas fb uzerindem savci tanidi adam kizi ilk gorusmede eve goturup opmus yatmaya calismis sonra kiz cok kostu pesinden sadece arkadas adiyla yanasti bi nevi kizi sildi felan kiz uzuldu ama hala fbde yani demem oki guvenilmez sanaldaki adama

KIZLAR BENIM GIBI KISILERLE KARSILASAN YOKMU VEYA TAM AKSI DURUM. INTERNETTEN TANISMALARI MERAK EDIYORUM GERCEKTEN
Var canım mesela ben lanet olsun sosyal medya hepsi aynı mesela yemek yapmayı biliyosan evime gelip yaparmisin ev yemeklerine hasret kaldım v.s gibi ben istgram Swarm face hepsini kapadim uzak duruyorum yok kahve içelim demeler sanırım herkezi aynı görüyorlar işte uzak durmak gerek sosyal medya çok sahte insanlarla dolu hepsinin amacı farkli

Internet kullanma sekline göre degisen bir arac yeri gelir kötü olur yeri gelir iyi olur faydalari tartisilmaz ama zararlarida oldugu net.
Dolayisiyla $u an internette dolasan milyonlarca insan var yani düzgün insanlarda internete giriyorlar bir vesileyle sapik absürt sacma sapan insanlarda giriyor internete kimi cok zaman harcar kimi az bunu bilemeyiz
Tanistigin ortam, konustugun konular, konusmalarin icerigi ve kalitesi ilk etapta düsünecegin seyler olabilir ama bu isler sanstir tamamen bana göre bende internette sevgilimi buldum tamamen karsima cikmasini tesadüf olarak adlandiriyorum.Ve bende burdaki bircok bayan gibi internetten karsima cikan insanlardan hoslanmadim ve sacma buldum bircok kötü deneyim yasadim bu konu hakkinda yinede umudunu kaybetme belki bu sekilde tanisirsin umarim disarda karsina cikar ..

neden peki internetten tanışıp evlenenlerin evliliği yürümüyor?

neden ayrılmıştınız peki?

Kariyerli insanlarin sosyal statusu yuksek insanlarin face vs. Mecralardan tanismaya calistiklarina ben de sahit oldum. Bitane de bende var oyle. Benimki biraz farkli aslinda. Ortak arkadasimiz sayesinde beni gormus. Sonra eklemis.

Her bulusmada ilani ask edip evine gidince aramiyor bulusmak istedigi zaman ariyor mesela. Isi gucu akli fikri cinsellikte. Yani hic saglam pabuc degil. Benim daha onceden bu gibi tipleri gormuslugum var sorun etmiyorum cunku nasil idare edicegimi biliyorum biraz oynayip tekmeyi basicam. Ama sen dedigin gibi pek sosyal degilsen ve cok tecruben yoksa asla ama asla bulasma derim...

Aslında hepsi öyle ama bunu internet başında yapanlar kendilerini ekran arkasına gizleyerek yapıyor onun dışındakiler yani gerçek hayattaki dışa vurmayanlar da kafasında binbir tilki dolaştırıyor.

Ne yapacaksınız ?.

niye ayrıldınız? bi de izini nasıl bulmuş senin tanışmak için?
Ben internetten bi sanat dalında öğretici içerik hazırlayıp paylaşıyordum o da ilgiliymiş takip etmiş Beni görmeden bana hayran olmuş Kazara facebook ta fotoğrafımı görünce aşık olmuş

Netten iyi insan nadir çıkıyor.
İşi gücü kariyeri olan insanlar dediklerin genelde eğlencelik, çerezlik işler peşindedir. Tek gecelik ilişkiler yaşama amaçlı, macera amaçlı takılanlar çok fazla.
Yanlış bir seçim. Netten aşk çıkması nadir olan bir durum. Ve o erkekler birçok kızla da sohbet ederler senin haricinde. Hiç güvenme.

Müge Anlı'ya neler neler çıkıyordu bu internetten tanışmalar yüzünden.elbette herkes kötü değil ancak dikkatli olun.onun yerine birebir yüzyüze insanlar tanıyabileceğiniz kurslar,kulüpler falan var.
Lise 2'de internetten tanışmıştı biriyle bir kız arkadaşım.buluşmaya gitti biz de uzaktan takip ettik.adam bir geldi 23 yaşındaydı güya 33'ten bile fazla!biz olmasaydık neler neler olurdu kim bilir.

Deneyimli biri olduğunuz için
Malum biz bu konularda beceriksiziz , hep üzülen taraf oluyoruz.
Belki yardımcı olursunuz diye düşündüm:-(

Ben cektirmek ya da karsimdakina haddini bildirmek anlaminda oynamak kelimesini kullanmadim. Boyle biseyi tabiki yapacak kadar alicengiz oyunlarini bilmiyorum. Benim demek istedigim hoslandigim icin biraz takilip kapilmadan bitirmekti. Bunu da duygularina hakim olabilen biri oldugumu dusundugum icin soyledim. Hevesimi alinca birakicam manasinda...

Yani verebilcegim bi tavsiyem yok. Erkekler hicbi sekilde akillanmazlar... hicbi erkek de ders vermeye degmez bence zaman kaybi. Biz de onlarla oynayabiliriz elimizden bitek bu gelir diye dusunuyorum.

Anladım:) Ah ama keşke bilsek dimi en azından bir kere de onların canı yanar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…