benim de şu an görüştüğüm biri var internetten, ama sohbet odalarında ya da arkadaslık sitesinde tanışmadık ikimizin de üyesi olduğumuz bir forum vardı ordan msnini verdi bi gün bana ekledim sonra telefonunu verdi ama çok fazla mesajlaşmıyoruz, aramıyo da rahatsız etmemek için mi bilmiyorum çok hassas biri üstüme gelmiyo çok ama niyetinin evlilik olduğunu ciddi olduğunu söylüyo, çok karasızım, ben netten tanışıp evlenmelere karşıydım asla yapmam diyodum büyük konuştum başıma geldi şimdi ne yapacağımı şaşırdım, ben de onu seviyorum ama daha yüzyüze görüşmedik uzakta olduğumuz için ama en kısa zamanda buluşcaz inşallah, bağlanmaktan da korkuyorum dediklerine inanmak istiyorum o kadar güzel şeyler söylüyo ki ama diğer taraftan da tam olarak güvenemiyorum işte
kameradan filan gördük birbirimizi henüz yüzyüze buluşmadık napcam yaa cok kafam karıştı akıl verin bana hakkaten cok karışık kafammm
yakın bir arkadasım da netten tanıştı ve simdi sözlüler küsüp barışıp duruyolar, sorunca "çok mutluyuz" diyo ama benim beynimin bi kenarında kötü yer edinmiş olmalı ki bu netten tanışma işine bi türlü iyi bakamıyorum sanki tanışıp ilerletenler de kimse laf edemesin diye çok mutluyuz diyolarmış gibi geliyo çok mu şüpheciyim yaa
sizin yazdıklarınızı da okuyunca, hak verdim biraz aslında, yani arkadas ortamında okulda vs tanısmakla çok da farkı yok gibi
bir de itusözlükteki bir yorum çok hoşuma gitti onu da buraya eklemek istiyorum:
yıllarca bir insanla beraber olursun ve onu çok iyi tanıdığını sanırsın ancak onca yılın sonunda bir bakarsın... ?!! evet, bakıp kalırsın. onun hiç görmediğin bir yüzüne tanık olduğun için şaşırırsın ve hayal kırıklığına uğrarsın. insanlar kendilerini saklamak istiyorlarsa nerede tanışırsanız tanışın, ne kadar süre beraber olursanız olun saklayacaklardır.
ayrıca internette sadece sapıkların, kötü niyetli insanların olabileceği düşüncesini taşıyan kişilerin de internete bağlandıklarını ve onların da hiç olmazsa bir msn adresine sahip olduklarını unutmamak gerekir. ben iyi niyetli ve normal bir insan olarak buralardaysam, benim gibi biri de aynı yerde olabilir... üstelik eğer internette tanışıp direkt buluşmuyorsanız, onun yerine uzun uzun internet üzerinden sohbet ediyorsanız, bence bundan daha sağlıklı bir ilişki başlangıcı olamaz. yüzünü görmediğiniz, aynı ortamı paylaşmadığınız bir insanla ortak arkadaşlarınızdan, garip giyinmiş kızdan, kötü çıkan yemekten, gıcık hocalardan konuşmazsınız... derin şeylerden konuşursunuz... çünkü sizin ortak konunuz hayattır, insan olmanızdır. hislerinizden bahsedersiniz... amaçlarınızdan... ne istediğinizi, ne beklediğinizi anlamaya çalışırsınız...
eğer o insanın varlığından birbirinize hiç dokunmadığınız, birbirinizi hiç görmediğiniz halde zevk alıyorsanız, saatlerce o kişi ile konuşabiliyorsanız, hatta bir de üstüne anlaşıyorsanız, o kişi neden sizin hayat arkadaşınız olamasın? elbette her şey her zaman yolunda gitmez. ama bunun internetle alakası yoktur. okulda tanıştığınız bir insan da size tahmin edemeyeceğiniz kötülükler yapabilir, sizi kendisi hakkında yanıltabilir. bir alışveriş merkezinde de karşılaşabilirsiniz eveleneceğiniz kişiyle, bir arkadaşlık sitesinde de...
not: mektuplaşmak romantikti ama "mail"leşmek değil mi? bence ne yazdığınız, o satırlar arasında ne sakladığınız önemli... değil mi? ha bir de, "nasıl tanıştınız?" sorusuna "okul arkadaşıyız" demek çok mu romantik?
evet kızlarrr lütfen bana akıl verin bişeyler söyleyin yorumlarınızı bekliyorum, onu seviyorumm gün boyu aklımda, ikimiz de okuyoruz su an huylarımız da benziyo cok samimi temiz birine benziyo ama hislerimin beni yanıltmasından korkuyorum