• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten tanışıp evlenen var mı aramızda?

bende internetten evlendim hemde esim bilgisayar kullanmayi cok iyi bile bilmiyordu sonratelde konustuk Allah ima sukur mutluyuz 2yillik evliyiz tabi her evlilik gibi ufak tefek seyler oluyor ama onun disinda Allah ima sukur bir sorunumuz yok simdilik ilerde ne olur onu bilemem Allah kismetimizi neeye yazdiysa onunla mutlaka kavusturur onu karsina birsekilde cikarir ben buna inaniyorum bir nevi gorucu usulu degilmi arayi yapan bilgisayar:)

bende biricik badem gözlümle chatte tanıştım.3 yıl 9 aylık evliyiz .çok seviyorum onuu

kızlar sızın şansınız varmış .aman allah mutluluğunuza :nazar:değdırmesın .sıze bır omur boyu mutluluklar.:enbuyukkk:

ay ay ay ne kadar çok netten tanışan çift varmış
yalnız değilmişim :)
bende aynen sizler gibi nette tanıştım sevgilimle kızlar bundan 3 yıl öncee

buyuk konusmayı sevmem
ama internetten birine asik olabilecegimi sanmiyorum
mantik evliligi bana gore degil
o arkadaslik siteleri bana kurbanlik koyun secmeyi hatirlatiyor
girdim bikere, baktim siralanmislar orda dizi dizi, herkes bi fotograf koymus en guzel halini kendince
kimisi evlidir, kimisinin amaci farklidir kimbilir neler vardir orda
hic guvenemem
hayalkirikligini kaldiramam bu saatten sonra

bana gore degil

benimde netten tanıdığım 2kişi oldu birini çok sevmiştim seside erkek gibiydi oysa bedenim kız ruhum erkek dedi tedavi görüorum erkek raporu alınca da ameliyat olcam dedi ayrıldık

diğeri ise beni öyle kandırmışki resmen oynamış ama seni sevdiğim için yalan söyledim falan dedi !!!

iste bu da ornekler
yok yok acaip acaip tiplerle ugrasmam dogrusu
neler var neler
aman uzak kalsın

bnm hıkayemde cok ılgınccc bundan 3 yıl once bır gun cnm sıkıldı eglenmek amaclı ınternete gırdımm bı sdohbet sıtesını actım aslında hıc huyum dııldır nefret ederım bırasda merak ne war ne yok nasıl bı yer dıe tabı saat gectı sacma sapan sohbetler tam cıkıcaktım bı kısı yazdı baktım duzgun bırıne benzıor neyse msn tel derkennn 3 yıldır cıkıyoruz sozluyuz :)

benim de şu an görüştüğüm biri var internetten, ama sohbet odalarında ya da arkadaslık sitesinde tanışmadık ikimizin de üyesi olduğumuz bir forum vardı ordan msnini verdi bi gün bana ekledim sonra telefonunu verdi ama çok fazla mesajlaşmıyoruz, aramıyo da rahatsız etmemek için mi bilmiyorum çok hassas biri üstüme gelmiyo çok ama niyetinin evlilik olduğunu ciddi olduğunu söylüyo, çok karasızım, ben netten tanışıp evlenmelere karşıydım asla yapmam diyodum büyük konuştum başıma geldi şimdi ne yapacağımı şaşırdım, ben de onu seviyorum ama daha yüzyüze görüşmedik uzakta olduğumuz için ama en kısa zamanda buluşcaz inşallah, bağlanmaktan da korkuyorum dediklerine inanmak istiyorum o kadar güzel şeyler söylüyo ki ama diğer taraftan da tam olarak güvenemiyorum işte
kameradan filan gördük birbirimizi henüz yüzyüze buluşmadık napcam yaa cok kafam karıştı akıl verin bana hakkaten cok karışık kafammm

yakın bir arkadasım da netten tanıştı ve simdi sözlüler küsüp barışıp duruyolar, sorunca "çok mutluyuz" diyo ama benim beynimin bi kenarında kötü yer edinmiş olmalı ki bu netten tanışma işine bi türlü iyi bakamıyorum sanki tanışıp ilerletenler de kimse laf edemesin diye çok mutluyuz diyolarmış gibi geliyo çok mu şüpheciyim yaa

sizin yazdıklarınızı da okuyunca, hak verdim biraz aslında, yani arkadas ortamında okulda vs tanısmakla çok da farkı yok gibi

bir de itusözlükteki bir yorum çok hoşuma gitti onu da buraya eklemek istiyorum:

yıllarca bir insanla beraber olursun ve onu çok iyi tanıdığını sanırsın ancak onca yılın sonunda bir bakarsın... ?!! evet, bakıp kalırsın. onun hiç görmediğin bir yüzüne tanık olduğun için şaşırırsın ve hayal kırıklığına uğrarsın. insanlar kendilerini saklamak istiyorlarsa nerede tanışırsanız tanışın, ne kadar süre beraber olursanız olun saklayacaklardır.

ayrıca internette sadece sapıkların, kötü niyetli insanların olabileceği düşüncesini taşıyan kişilerin de internete bağlandıklarını ve onların da hiç olmazsa bir msn adresine sahip olduklarını unutmamak gerekir. ben iyi niyetli ve normal bir insan olarak buralardaysam, benim gibi biri de aynı yerde olabilir... üstelik eğer internette tanışıp direkt buluşmuyorsanız, onun yerine uzun uzun internet üzerinden sohbet ediyorsanız, bence bundan daha sağlıklı bir ilişki başlangıcı olamaz. yüzünü görmediğiniz, aynı ortamı paylaşmadığınız bir insanla ortak arkadaşlarınızdan, garip giyinmiş kızdan, kötü çıkan yemekten, gıcık hocalardan konuşmazsınız... derin şeylerden konuşursunuz... çünkü sizin ortak konunuz hayattır, insan olmanızdır. hislerinizden bahsedersiniz... amaçlarınızdan... ne istediğinizi, ne beklediğinizi anlamaya çalışırsınız...

eğer o insanın varlığından birbirinize hiç dokunmadığınız, birbirinizi hiç görmediğiniz halde zevk alıyorsanız, saatlerce o kişi ile konuşabiliyorsanız, hatta bir de üstüne anlaşıyorsanız, o kişi neden sizin hayat arkadaşınız olamasın? elbette her şey her zaman yolunda gitmez. ama bunun internetle alakası yoktur. okulda tanıştığınız bir insan da size tahmin edemeyeceğiniz kötülükler yapabilir, sizi kendisi hakkında yanıltabilir. bir alışveriş merkezinde de karşılaşabilirsiniz eveleneceğiniz kişiyle, bir arkadaşlık sitesinde de...

not: mektuplaşmak romantikti ama "mail"leşmek değil mi? bence ne yazdığınız, o satırlar arasında ne sakladığınız önemli... değil mi? ha bir de, "nasıl tanıştınız?" sorusuna "okul arkadaşıyız" demek çok mu romantik?

evet kızlarrr lütfen bana akıl verin bişeyler söyleyin yorumlarınızı bekliyorum, onu seviyorumm gün boyu aklımda, ikimiz de okuyoruz su an huylarımız da benziyo cok samimi temiz birine benziyo ama hislerimin beni yanıltmasından korkuyorum

yorum güzelmiş...bence gerçekten bir görüş samimi olup olmadığına bak sonra zamanla tanırsın bu işler şans oldugu kadar zeka da istiyor uyanık olucaksın insan sarrafı biraz...

kızlar sanırım aranızda en şanslı olan benım..yonja sitesinde sakaryalıalr bölümünde tanıştım bende sevgilimde 2006 yılında..ama tesadüf ya işte meger benım evimden 1semt ileride toruyormuş yürüme 20dk felan:)bide aynı dolmuşta gidip gelmiştik birere göz göze gelmiştik hatta tanışınca anladık ikimizde..bide ben bi giyim magazında şef tim hep oradan giyinirmiş:)yani meger yanı basımdaymış ama işte netten tanıştık ama netten ilerlemedi hep görüştük nette 1 2 kez mailleştik okadar şans meselesi kızlar şaunda sevgilim askerde gelsin inş. bizde kavuşucas:asigim::asigim:

Bu mesajları okuyunca biraz içime su serpildi çünkü iki aydır msn de biriyle görüşüyorum kamera da açıyoruz bana evlenme bile teklif etti sanki birbirimizi hep tanıyormuş gibiyiz ama ben cok korkuyorum. İkimiz de çalşıyoruz ve birbirimize cok uzak şehirlerde yaşıyoruz o yüzden yüzyüze görüşmemiz 19 mayısta inşallah:) Benim işim müsait olduğu için ben gitmeyi düşünüyorum ama o kadar çok korkuyorum ki o kadar yol gidip de birbirimizi görünce buz kesilirsek Allah ım ben naparım, kös kös geri gelirim heralde:)Düşününce bana görücü gelenlerden birini kabul etmektense netten kendin tanımak çok daha mantıklı geliyor ama bazen de sen napıyorsun diyorum kendime.Allah ım yardım etsin!!!

:utangac:sevimteacher sonuç ne oldu naptınız bayagı zaman geçmiş aradan ?şahsen emrak ettim:uhm:

bende netten tanıştım 3 yıldır evliyiz cogumuzun durumu gibi benimkinide hiçkimse bilmiyordu( artık hepiniz biliyorsunuz) cok mutluyum iyikide evlenmişim

ay kızlar bu konuyu görünce hemen atladım bende netten tanıştım ve 3yıldır evcliyim ve 19 aylık birde cimcimem var çokta mutluyum allahta bozmaz inşallah...........:asigim:

bende internetten tanıştım ama daha evliler kervanını katılmadım.inşallah oda olur:utangac: aslında size bi sorum var beni anlayacabilcek olnlar sizlersiniz ben aileme bu durumu açıklamamayı düşünüyorum yani netten tanıştığımızı çünkü çok önyargılı olacaklardır biliyorum ben olsam bende öyle yapardım belki bilemiyorum.ama sizce söylememekle iyimi yapıyorum yani bi kere söylemeyince konular daha farklı halemi gelir yani yalan söylemek zorundamı kalırım sizce bi akıl verin çünkü yalan olduğunca güvenleri gider ailemin hem bana hemde sevdiğime ama söylersemde önyargılı olurlar arada kaldımfisfisfis

bence dogru bı dılle soyle canım bende solemedıgıme pısmanım suan.cunku herkese yalan solemek zorunda kalıyosn nasıl tanıstınız dıye bırı sorunca ates basıyo benı.sımdı anladımkı gerek yokmus aslında.zamanla alısırlar zaten bu fıkre helede erkek arkadasını tanıyınca.devır teknolojı devrı aslında artk normal karsılanması gerek yaaşutarafagitti

kızlar bende sevgılımle nette tanıstım 3 yılla askın bır suredır bırlıkteyız ve ınsalllah okul ve askerlık engelımız kalkınca evlenecez

arkadaşlar allah mutlulugunuzu arttırsın ama evlı erkek ve bayanlar gırıyor ya allah onları bıldıgı gıbı yapsın sınır oluyorum oralar bekarlara göre

anaaa herkes internetten bulmuş yaa. demek bu interneti kullanana kıyısından köşesinden kapıyor bişey.
benimde başıma geldi ama öyle msn deki gibi devam etmedi gerçek hayatta. buluştuk. görüştük sonradan arkadaş olduk :) çocuk iyi biri ama nebilim pek uymadı. sizler şanlısınız kızlar.

benim çok yakın arkadaşın kendinen 5 yaş (30) büüyk biriyle tanışmış nette. uzun süre msn telefon derken çocuk buna kendini kaptırdı. cafeye gidiyorduk çocuk telefondan online. dedim yapma diye uyarmaya çalıştım. bak benim başıma geldi ve hiç bekleidğim gibi olmadı. önce gör sonra ciddi ol diye. neyse aradan bayagı zaman geçti buluştular. çocuk deli gibi seviyordu o kızı. haftasonu ders çalışalım diyordum o " ben ankaraya gideceğim "diyordu.......
vesselam sonra ne mi oldu.
ayrıldılar, arkadaşım yıkıldı. bunlar ikiside birbirinden gizlemiş gerçek yüzlerini.
çocuk okulu uzattı ve hala uzuyor.
iyi arkadaşımdı.. o yüzden ben artık bu internetten korkuyorum.

ben de eşimle benı tanıştıran arkadaşımla nette tamıştım ;Allah kurban oldugum hepımızi iyilerle karşılaştırsın rızkı Rabbim verir kulları vesiledir yani yoksa kötü her yerde komşu kzı ya da dayıogluylşa evlenirsin yıne kötü çıkar bu işler nasip kısmet ve azıcık da şans diyenlerdenim yoksa ha interntte bulmuşsun ha yolda degişmez

Back
X