İnternetten tanışma şoku:(

Yanında birini getirecek kadar güvenmediği bi adamın arabasına binecek kadar güvenmek, ne yaman çelişki.
adam zaten psikopat ona söylenecek şeyler belli ama kızlar da daha temkinli olsalarmış keşke. Neyse ki daha kötü şeyler olmamış :S

İnternetten tanışılmaz diye bir şey yok ama tanımadıkları insanın arabasına hangi mantıkla nasıl bir kafayla binmişler?

kızlar biz bakireyiz diye mi ağlamışlar??

Bu devirde insanlara güvenmek zaten zorken bir de hiç tanımadığın birinin arabasına binmek elbette büyük bir hata ama beşer şaşar demişler, insan ne kadar eğitimli ne kadar aklı başında olursa olsun bazen düşünmeden atılan bir adım nelere mal oluyor. Yine de Allah korumuş.

Daha 17 yaşındaydım eşimle tanıştığımda internetten falanda değildi tanışmamız.. O cahil aklımla 1 ay arabasına binmedim ben...
Bir çok arkadaşım binerdi tanıştığı erkeklerin arabasına hep yapma diye uyarırdım.. Nerde tanışmış olursanız olun..
O insanla geçmişte normal arkadaşlığınız yoksa binmemek lazım arabaya.. Issız yerlere gitmemek lazım..
Heran tedbirli olmak lazım...
Çok kötü birşey yaşamışlar ömür boyu unutamazlar..

Bu yazı gündelik 2. Sayfa haberlerinde sıklıkla rastladığımız türden ama buraya yazıp yinede kulağa küpe olması için iyi bir tedbir olabilir.ben sadece sunu anlayamıyorum dostlar,yıllarca flört edip evlendiğimiz insanları zaman icinde taniyamadigimizi düşündüğümüz anlar oluyor (büyük konuşmak istemem kız evladım var) internet gibi bir deryada sürekli avlanmayı bekleyen köpek balıklarıyla aynı suda yüzmeye kalkmak akıl karı değil. Sebep yalnızlık sebep yeni insanlar tanımaksa eğer. Lütfen ama lütfen özellikle bekar genc bayanlar siz siz olun internet ortamı icinde kendini saygın meslek grupları icinde afişe eden ılımlı konuşmalar yapıp güven kapınızı zorlayan şahıslardan uzak durun tanıdığınız bildiginiz dostluklar ne kadar az ise o kadar güvende yelpazeyi genişleteyim derseniz o kadar tehlikedesiniz demektir!!!

Guvenemeyip evine gitmiyorsun, e nesine guvenip arabasina biniyorsun? Araba evden cok daha tehlikeli. Eve gitsen hic olmazsa yerin sabit, arabayla olunca adam bunlari ormanin ortasina, dagin tepesine, ne bilim issiz yerlere de goturebilirdi..

Neyse verilmis sadakalari varmis, ucuz atlatmislar.
Allah korusun boyle insanlardan..

Ne kadar aklı başında oldukları ortada malesef...
Ucuz kurtulmuşlar...

artık arkadaşım olmayan bi kızçe nette oyun oynarken Allahın gücüne gitmesin at hırsızı kılıklı bi adamla tanıştı ilk görüşmede tee kalmış gitmiş adamın peşinden pursaklara (Ankara pursaklar bilen vardır belki adam orda oturuyo) bize bunu aradan zaman geçtikten sonra anlattı ne cesaret vs diye epey çıkıştık ama sallamadı, lise mezunu arkadaşlarıyla bile artık görüşemeyeceğini söyleyen benim sevgilimin kılığını beğenmeyen kız söylediği her lafı yutarak adamla beraber oldu, adam ilkokul mezunu kurtlar vadisinden fırlamış gibi belli bi işi yok, ailesi kızı vermeyince hamile olarak kaçtı adama, kaynanasının evini birbirine kattı,kaynanası zaten geliniyle oturuyodu bide bizimki gitti bu eve, bu adam zamanında yengesine hep laf çarpıyomuş kaçtın geldin diye,haliyle kızda laf sokmuş ben en azından hamile gelmedim diye ev birbirine girince öbür gelin bu sayede ayrı eve çıktı bizim üniversite mezunu kimseyi beğenmeyen akıldane arkadaşımız kaynanasıyla oturmaya başladı, ailesi perişan oldu vs, bi dolu olay oldu biz ilişkimizi kestik şu an hala evli ama ne durumda bilmiyorum
AKIL İŞİ DEĞİL

NeMesis vay anasını dedim okurken böyle bi tane de yıllar önce tvye çıkmıştı bilgisayar oparatörümüydü neydi adama kuma gitmişti hatırlarmısınız bilmem o ne yaptı acep

Erkek arkadaşımız yada senelerdir birlikde olduğumuz insanı eşimizi bile tanıyamıyorken nasıl oluyorda sadece sesini duydukları yada camda gördükleri birine güvenebiliyorlar çok hayret bi olay..
İnsan nefsine hakim olmalı..

Ey nefsim sen öl ki kalbim dirilsin..! en sevdiğim sözlerdendir..

Eskiden internet yoktu telefonla tanışılıyordu biliyorsunuz. Bir arkadaşım ilk görüşmede hava soğuk diye arabasına binmiş. Sahile çekmiş yağmurda manzarayı izleyelim diye. Çocuk sen ne hoşsun deyip kızın kolunu hart diye ısırmış (sevgisini öyle gösterirmiş meğer) Merkezden bir hayli uzak oldukları için zor ikna etmiş kendisini geri götürmesi için.

internet veya real hayat farketmez... kotuler hep varlar...var olacaklar...Allah hepimizi colugumuzu cocugumuzu iyilerle karsilastirsin.

NeMesis vay anasını dedim okurken böyle bi tane de yıllar önce tvye çıkmıştı bilgisayar oparatörümüydü neydi adama kuma gitmişti hatırlarmısınız bilmem o ne yaptı acep

detaylara girsem dahada şaşırcaksın demekki, bu arkadaş ilk bana geldi hamileyim diye ağzım açık kaldı çünkü asla evlenmeden biriyle olucak bi kız değildi, düşürmeye çalışcam çocuğu dedi saçmalama madem istemiyosun bunun yolu bu değil dedim, bu lafım yüzünden daha sonra ben suçlandım adam bana sardı çocuğumun kanına giriyodun diye, kızımızda ailesine nemesiste biliyodu bu olayı demiş sanki birlikte olurlarken mum tuttum tepelerinde, anlatırsan bilgim olur tabi, başka bi arkadaşımız için belki o da yapmıştır nerden bilicez diye iftira attı bide, herkese sardı yani, bu olayda tek karlı çıkan diğergelin oldu, bizimki kaynanasına yerleşince baktılarki 3 aile üst üste olmıcak o kız ayrı eve çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…