Bir de adamın iğrenç zorlamaları var ben yazamadım burada( resmen adam pantolununu bile açmış kızlara ve bakireyseniz başka yollarla dediğimi yapın demiş... kabus ya o sapık internetlerdedir hala ve av arıyordur (
İnternette ya da başka bir yerde tanış, tanımadığın adamın arabasında ne işin var değil mi? Bunun adı saflık mı, maceraperestlik mi bilemedim. Yanımızda bir aile büyüğü yokken, komşularımızın arabasına bile binmezdik biz. Kaldı ki iki gündür tanıdığın adamın arabası... Off! Ne cesaret...
Allahtan ucuz atlatmışlar, başlarına gelebilecekleri düşünmek bile korkunç.
adam az bile yapmışşş
hemen tanımadığınn birininn arabasına binilirmi hiç etrafta okadar duyuyoruzkii kaçırılıpp kafasıı kesilenleri amaa yok yinede akıllanmayacaz
tum sayfalari okumadim
bu kizlar kac yasindalar ?
biri telefonla polisi arayamadimi?
birde okurken sasirdigim ve kizlarin kucuk yasta yada
cidden bos beyinli olduklarini dusunmeden edemedim
adam pantolonunu indirirken
salya sumuk "biz bakireyiz" diye agladilarmi gercekten
bakire olmasa boyunmu egeceklerdi
kendi basini yakmak bu olsa gerek
Bu kadar yorum içinde ilk kez az bile yapmış sözünü gördüm... onlar 20 yaşlarında cahil kızlar... hiç temenni etmem de çocuklarınız falan olur bir saçmalık yaparlar vs bence empati yaparak ılımlı olalım... o kızında siz yaşlarda anası bunun bilincinde. üzüldüm bir kadının bu yorumuna... sıcaklardandır umarım
Bu kadar yorum içinde ilk kez az bile yapmış sözünü gördüm... onlar 20 yaşlarında cahil kızlar... hiç temenni etmem de çocuklarınız falan olur bir saçmalık yaparlar vs bence empati yaparak ılımlı olalım... o kızında siz yaşlarda anası bunun bilincinde. üzüldüm bir kadının bu yorumuna... sıcaklardandır umarım
yani tüh tüh vah vahları anlarımda,merak ediyorum acaba kendi kızınızın başına gelsede az bile yapmış diyebilicekmisiniz?20 sayfadır herkes aksüt namus abidesi kesildi..kimse üzerine alınmasın ortaya atıyorum ama gerçek olan şu ki;ortada profosyonel bi sapık var..herşeyi ayarlamış ve 40 yaşındaki bi kadının bile karşı koyamayacağı düzende bir olay,kusurabakmayın ama burdaki genel sorun erkeklerin vicdansız ve ahlaksızlıklarıdır...ve konuyu açan kişide hertürlü kendinizi koruyun mesajı vermek istemiş,kızların ne salaklığı kaldı ne cahilliği birde üstüne az bile yapmış derseniz birgün kızınızın başına geldiğinde ağlanmayın!son sözümü söylerim bir dahada tek cevap yazmam..kızlar adınada çok üzüldüm allah kimsenin başına bu tarz olaylar vermesin,ama erkeğin gözü dönmüşse bir kere,sokak ortasında bile yapar sapıklığını arabasına binmeye gerek yok!hatta birinden duyduğum olay;kıza takmış biri takip etmiş ve ailesiyle yaşadığı eve girip kimse yokken kıza saldırmış..söz konusu erkeklerse herşey olur kısacası iyi forumlar!
Allah korusun.
kızların biz bakireyiz diye ağlamaya başlamalarına istemsiz gülüverdim
Güzelim kızlar babalarından korkar cesaret edemez bu olayın duyulmasına.. duyulsa eminim herkes kızların üzerine çullanacaktır... tecavüze uğrayana bile sen tahrik etmişsindir dendiğine göre(
Pardon da gece saati otobanda ne yapmalarını beklerdin?çantalarını,telefonlarını almış adam... otobanda oturup sohbet edecek halleri yok herhalde?? sanki her koşul sağlanmışta kızlar kamyoncuya güvenmiş gibi yazmışsınız??
canım av arıyordur amaa av aranılacak sitelere girmezsek av olmayız değilmii
neden bizlerr başkalarıyla yazışmıyoruzz
ben kendii samimii arkadaşlarımla bil yazışmamm sadece burda ve yemek sitelerinde takılırımm
insanınn aklına geldimii arkadaş aramak böyle sonuçlar kaçınılmaz oluyorr
zaten tümmmm boşananlar,şiddet gören kadınlar,sömürülen eşler internet vasıtasıyla tanıştı bu ülkede..
başımıza bir iş gelince hemen bahanede hazır oluyor...
bu ülkede kapısına kadar gelen tanımadığı insanı
buyur edip altınlarını kendi eliyle teslim edenler var..neden geniş düşünülmez anlamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?