İnternetten tanışma şoku:(

Güzelim o şokla ne diyeceklerini bilememişler... bir adam pantolonu indirse 40 yaşında kadın bile dumura uğrar ne oluyoruz diye

1 arabanın içinde,2 kıza birden tecavüz edecekmiş.Bu da bana komik geldi.

Nedense komik geliyor bu olayda sanki hiç internetten tanışan yazışan yok memlekette?? Allahaşkına birsürü arkadaşlık sitesi facebook vs tanışan tanışana..... sanki ilk kez duyulmuş sözleri de bana komik geldi

Adamdaki cesarete de kızlardaki cesarete de hayret ettim hadi adamla buluştunuz ne biliyim bir cafede filan buluşur insan bari herkesin içinde ne demeye tanımadık birinin arabasına binme cesaretini gösteriyorlar ki. Allah'tan ucuz kurtulmuşlar yine. Bu da onlara acı bir tecrübe olmuştur kimseye kolay kolay güvenmezler artık.

Son düzenleme:
polise gidilse bulunur aslında,
heryer kamera dolu artık malum.
sahte kimlikler falan işi baya ilerletmiş, ortalıkta dolaşmasa iyi olur bence.

İnternetten tanışmalar almış başını gitmiş malesef.... iyilerle karşılaşanlar da vardır tabiki. ama dikkatli olmak lazım...

Güzelim o şokla ne diyeceklerini bilememişler... bir adam pantolonu indirse 40 yaşında kadın bile dumura uğrar ne oluyoruz diye

iki kişi olsak ben farklı davranırdım. o indirdiği şeyi bi daha yerine koyamaz hale getirirdim. bir tekme ile iş tamam. gerçi tam etkisiz hale getiremezsen adam sinirlenir ve daha kötü şeyler de yapabilir. :18: pislikk

polise gidilse bulunur aslında,
heryer kamera dolu artık malum.
sahte kimlikler falan işi baya ilerletmiş, ortalıkta dolaşmasa iyi olur bence.

Güzelim kızlar babalarından korkar cesaret edemez bu olayın duyulmasına.. duyulsa eminim herkes kızların üzerine çullanacaktır... tecavüze uğrayana bile sen tahrik etmişsindir dendiğine göre (

Vallahi beklenir o manyaktan.

Sokak sokak tecavüz edecek kadın arayan ve ille bakire olsun isteyen manyaklar var, kendi tabirleriyle "el değmemiş karı" istiyorlar. Serpil Yeşilyurt (Serpil öğretmen) olayını hatırlayan vardır belki. Ben hiç unutamıyorum...

Ayrıca tecavüz bir cinsel eylemden öte, bir şiddet gösterisidir, zarar verme güdüsü çoğusu zevk almanın ötesine geçer diyor psikiyatrlar. Bakire bir kadına tecavüz etmek şüphesiz ki o hasta ruhlarını daha fazla tatmin ediyordur.

Bu olayı yaşayanlara büyük ders olur da ,
Böyle şeyler duyan genç kızlarımıza pek ders olur mu meçhul ..
Çağımızda genel olarak herkes internetten arkadaş buluyor kendisine .
Bulmak neyse de arabasına binmek nedir ?
Nasıl bir güven var artık bilemiyorum ..
Ben bu dünya da kimseye güvenmiyorum insanoğlu çiğ süt emmiştir çünkü ne yapacağı belli olmaz .

Güzelim kızlar babalarından korkar cesaret edemez bu olayın duyulmasına.. duyulsa eminim herkes kızların üzerine çullanacaktır... tecavüze uğrayana bile sen tahrik etmişsindir dendiğine göre (

Bugün onların başına gelmiş, yarın başkasının başına gelmemeli... Keşke gitseler polise:18:

İnternetten tanışmalar almış başını gitmiş malesef.... iyilerle karşılaşanlar da vardır tabiki. ama dikkatli olmak lazım...

Netten tanışım mutlu olanlarda var boşanmış arkadaşım netden tanışdığı bi insan ile evlendi mesela ki oda güven olurmu olmazmı diyordu. Herşeyin üslubu vardır buluşmak istiyor sende istiyorsun sen belirle yeri tanımaya çalışırsın. Arkadaşlarım artık daha tedbirli olurlar acı tecrübe olmuş maalesef, keşke olmasaydı. Şükür daha kötü bir şeyler olmamış bu kaldırılır tamam ama daha beteri çok yara açardı.

Netten tanışım mutlu olanlarda var boşanmış arkadaşım netden tanışdığı bi insan ile evlendi mesela ki oda güven olurmu olmazmı diyordu. Herşeyin üslubu vardır buluşmak istiyor sende istiyorsun sen belirle yeri tanımaya çalışırsın. Arkadaşlarım artık daha tedbirli olurlar acı tecrübe olmuş maalesef, keşke olmasaydı. Şükür daha kötü bir şeyler olmamış bu kaldırılır tamam ama daha beteri çok yara açardı.

Zaten polise gitseler bile kamera kayıtlarında arabaya gönüll bindikleri tespit edilince ve cafe de sohbet ortamında birlikte oturdukları tespit edilince kızların olayı ispat etmeleri çok zor olur

aman yarabbi,Allah korumuş yinede.
Daha kötü birşeyde olabilirdi.
Pislik dolu etraf.hiç kimseye güvenilmez.
Hata yapmışlar birdah tövbe etmişlerdir.

Böyle olaylar duya duya insanın ruh sağlığı bozuluyor... insanın çocuklarını daha da korumaya alması gerekiyor belki de... özellikle bilgisayarlar falan takip edilmeli galiba

ALLAH korusun cümlemizi ve evlatlarımızı.ders çıkarılacak çok şey var tabi anlayana.
malum bazılarının internette tanıştıkları hep doğru söylüyor.beni çok seviyor ailesi ile tanışacağım,evlenmek istiyor,beni karısı gibi görüyor soyun diyor soyunuyorum,telefonu gece kapatıyor ailesi istemiyor falan filan aklında ki kızlar bunlardan ne kadar ders çıkarır bilmiyorum çünkü onların ki bulunmaz hint kumaşı.

pis sapık adam! gençlerde ne kadar bilgisiz ve cesur böyle anlayamıyorum.cahil cesareti derler ya bu olsa gerek.bi adamla tanış,yazışmalar yap sonra da buluş.adamın niyetini anladığın halde birde tekrar arabasına bin.tecavüzden kurtulmuşlar,umarım ders olur onlara.internetten bırakın sevgili bulmayı normal bir arkadaş edinmeyi bile doğru bulmuyorum artık.kimin ne olduğu belli değil,başınız çok ağrıyabiliyor gereksiz şeyler yaşanabiliyor..çok tehlikeli işler bunlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…