İnternetten tanışma şoku:(

sen konunda gece veya gündüz diye belirtin mi arkadaşım

ben nereden bileyim vaktini...

allah allah ben mi saldırdım saftirik arkadaşına bana ne çıkışıyorsun...

kamyoncuya güvenen buyursun binsin yani ne diyim...

Ben ders lması için yazdım bu konuyu ve belki de bu aralar internetten biriyle tanışma düşüncesinde birileri de okur ve temkinli olsun diye yazdım... üniversitede bir arkadaşım almanyadan hiç görmediği bir adama yazışmayla aşık olmuştu inanılmazdı... yani olabilir herkesin başına gelebilir ve bu konuyu okuyanların pekçoğu da internetten okeyden facebook tan veya arkadaşlık sitelerinden bir şekilde birileriyle yazışmışlardır... kızların o anki ruh halini anlamalı ve empati yapılmalı bence de... ayrıca pişman olmam yazdığıma her birey ayrı bir değer bence yazılarıyla ve herkesin yorumlarından bir pay çıkarıyorum hayatta yaşanılanlara dair tatlım.. saygılar...

Üslubunuza hayran kaldım...... saftirik sözünü de iade ederim....

neredeyse yozumlarımızla biz haksız o kızlar hakı oldu

bi arkadaş eğitim ve öğretimin farklı olduğunu söylemişler fakat eğitim kurumlarında öğretim de yapılıyor.Eğitimli bir insan ki alfabeyi bilmesi yeterli kitap gazete gibi basın yayın araçlarını takip eder

sosyal medya ile ilgilenir biraz gözünü açar

ben burada bu kızları kesinlikle kınamıyorum ama kaderci de olmamak lazım diye düşünüyorum

Benim bir arkadaşım da internetin olmadığı zamanlarda telefondan biriyle tanışmış. Adam arabasıyla gelmiş, hazır arabayla gelmişken gezelim demiş. Kırlık bir yere götürüp yakınlaşmak istemiş, arkadaşım tepki gösterince kolunu kırt diye ısırmış
Hala durur izi

Son düzenleme:
bana netten tanışıp insanlarla buluşmak çok saçma gelir. kızlara üzüldüm yinede verilmiş sadakaları varmış ki ucuz kurtulmuşlar :18::18::18: bende kampüs içinden otostop çekiyordum gerçi kampüs içi olduğu için genelde öğretim üyeleri ya da öğrenciler oluyordu ama şu okuduklarımda sonra tırstım :18::18: bir daha kampüs içi olsa bile asla otostop çekmem

Son düzenleme:
arkadaşlarına laf edilmesine biraz fazla tepki veriyosun sanki, insanlar da öyle çok kötü bişi yazmamışlar. kendin yaşamış olmayasın bu durumu?

Ben yaşamadım sayın kindar rumuzlu bayan:)) haftaya evleniyorum ve nişanlımla çok mutluyum internet tanışmalarından canı yanan bir kadın olarak iğrençliğini her yazımda belirttim.. bence yorum yazmadan önce çok değerli!vaktini ayır da baştan sona oku... ve arkadaşlarım değil arkadaşımın kuzeni olayı yaşayan....... illa birkaç tip çıkar konuyu kavgaya sürekler bu da insan pskolojisi dalgalanması:))) bayaa dalgalanmış sıcaklardan oluyor aman dikkat

Üslubunuza hayran kaldım...... saftirik sözünü de iade ederim....

hayır ne var benım üslubumda?

ne olmuş yanı ben yağmurdan kaçarken doluya tutulma ıhtımalıne karşı nasıl güvenmişler diyorum benı fırçalıyorsun
sonra tutup üslubuna hayran kaldım dıyorsun?

saftirik kelimesinde nasıl bir kötü itham buldun onuda bilmiyorum...Allah Allah gün geçmiyor ki polemiksiz konu olmasın bu ne ya

artık ille konu sahıbını yağla balla yoksa üslubunu hiç beğenmedim...beğenme...zorla beğendircek halim yok ki...

her neyse verilmiş sadakaları varmış Allah kimsenin başına vermesin
ama ben hala kamyonculara güvenmiyorum özür dilerim kamyoncunun kamyonuna nasıl binmişler diye sorduğum için bu kadar alınacağını bilsem demezdim...

sanki arkadaşlarının başına değil de kendi başına gelmiş gibi alınıyorsun anlamadım gitti

Son düzenleme:
arkadaşlarına laf edilmesine biraz fazla tepki veriyosun sanki, insanlar da öyle çok kötü bişi yazmamışlar. kendin yaşamış olmayasın bu durumu?

"Hatta arkadaşları değil, iş yerinden arkadaşının kuzeni ve arkadaşı için"

arkadaşına saftirik diyene kızıyorsun ama duruma iğrenç diyorsun

ben baştan sona okuyanlardanım ve nerdeyse biz suçlu olduk..ne demeliydik ki?

Bu konuyu ibret olsun diye açmışsın ama...
Zaten hep söylenen şeylerdir : Tanımadığın kimsenin arabasına binme,kuytuya çeker vs...
Yani o kızlar da buna benzer hikayeler mutlaka duymuşlardır.
Ama yine de buluşup arabasına binmişler.Bu yazı da kaç kişiyi caydırır bilemiyorum.

En azından arabanın plakasını alabilirlerdi.
Artık o kadarını da düşünememiş olamazlar diye düşünüyorum.
Binmeden önce olmasa bile,arabadan indikten sonra dönüp bakmışlardır.
Hiç birşey olmasa bile sırf çantaları çalındı diye şikayet edebilirlerdi.

e konuyu baştan okusam ne farkedecek, ben diyorum ki belki sen yaşamış olabilirsin, farklı kişiler üzerinden anlatıyosun belki diyorum. baştan okuyunca yine senin yazdıklarını okuyacağım, ne değişecek?

buarada ben öyle bütün konularda kavga çıkarmaya çalışan biri değilim ki

hiç adetim değildir

Öyle bir zamanda yaşıyoruzki en yakınımızdakileri bile tanıyamıyoruz. İnternete nasıl güveneceksinki.Hırsızı soysuzu erkeği kadını çocuğu ihtiyarı klevyenin başına gelince eşit. Gerçek hayatta yapamadıkları her iğrençliği yapıyorlar zaten.Nasıl güvenip buluşabiliyorlar, ne cesaret. Allah korumuş geçmiş olsun diğelim ve hepimiz ders çıkaralım

bence kızların gene şansı varmış..buluştukları adam yola atınca kızları kamyonuna alıp taksiye götüren adamın da niyeti bozuk çıksaydı ikinci darbe olurdu kızlara Allah korusun( çünkü genellememekle birlikte tv lerde görüyoruz bazı kamyon şşöforlerinin de adı bu tarz şeylere karışıyor... Allah korumuş gerçekten tuz falan dağıtsınlar çoluk çocuk sevindirsinler kazasız belasız kurtuldaukları için...

Derdin ne ki yarım sayfa yazmışsın? fırçalama falan yok bayan ve saftirik kelimesi kötü değilse sende alınma sana iade ettiğim için... benim başıma gelmedi diyorum yani saftirikçe hala aynı şeyin yazılması komik:)) kamyanculara güvenilmez sözüne illet oldum benim amcam da kamyoncuydu ve hayatımda gördğüm en iyi adamdı... insanları mesleklerine göre yargılama! tanımadığı birinin arabasına binilmesi yine düşüncesizce olmuş desen ok de kamyancuya güvenmem sözün olmadı.... sana da alındığım yok ben insanlık görevi olarak uyarı için yazdım konuyu... bazısı teşekkür ediyor bu konuyu ders olsun diye yazmama bazısı da saldırıyor enteresan:)) bir bayan yazmıştı geçen gün her konuyu mutlaka kavgaya dönüştürenler olur diye haklıymış:)

Ne Yalan Söyleyeyim Hiç Üzülmedim..
Dua Etsin Verilmiş Sadakası Varmış..
Bir Genç Kız Neyine Güvenipte Buluşuyor Bir de Arabasına Biniyor..
Bir de Yanına Kız Arkadaşını Götürüyor..
Arkadaşım Bana Böyle Bir Şey Teklif Etse Kesinlikle Reddeder,
Arkadaşlık İlişkimi Tekrar Gözden Geçiririm..
Hatta Böyle Basit Bir Kızla da Arkadaşlık Yapmam..

Hiç Gazete Okumaz Tv İzlemezler mi ?
İnsanın Aklı Bu Kadar mı Çalışır ?

Kamyoncu Konusuna Hiç Girmiyorum Bile..

Son düzenleme:

ya sana saldıran kim Allah aşkına ? saldırılan mesajları bi alıntı yapsana, ben saldırı görmedim, gösterirsen hak vereyim sana

Tatlım senin açtığın konulara baktım da teşhisini kendin koymuşsun zaten( hatta milyonda bir ihtimal olasılığı olan şeyleri düşünüyorum olumsuzca demişsin... senin açından benim başıma gelebileceği de bir ihtimal ama değil dedim anlayana.... sen sorununu bulmuşsun umarım olumlu gelişmeler alırsın tatlım.... geçmiş olsun saygılar.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…