Pardon da gece saati otobanda ne yapmalarını beklerdin?çantalarını,telefonlarını almış adam... otobanda oturup sohbet edecek halleri yok herhalde?? sanki her koşul sağlanmışta kızlar kamyoncuya güvenmiş gibi yazmışsınız??
çokkk doğruuuu.işteee birde kalkıp bazıları burayaaaa yorum yazıyoo.insan o korkuylaaa napıcağını bilemez elbette.aynen ya denize düşen yılana sarılır tabiki.kendi başınıza gelse oturup düşünürmüydüüz caba neden ben polisi aramadım neden kamyona bindimmm diyee.?? mantıklı olun biraz.size düşen tek şey ders almak ve kurtulduğunuza şükretmek olurrr.oturupda hariçden gazel okumak değilll!!! bunun okumuşluklar ilgiside yok ayrıca.yok kızımız yüksek okul mezunuymuş filannn...eğitim başka öğretim başka bir şeyyyy!!! daha bunu ayırt edemeyen arkadaşlarımız var aramızda.belkide konu sahibi arkadaş bile anlattığına sayenizde pişman olmuştur!
sen konunda gece veya gündüz diye belirtin mi arkadaşım
ben nereden bileyim vaktini...
allah allah ben mi saldırdım saftirik arkadaşına bana ne çıkışıyorsun...
kamyoncuya güvenen buyursun binsin yani ne diyim...
sen konunda gece veya gündüz diye belirtin mi arkadaşım
ben nereden bileyim vaktini...
allah allah ben mi saldırdım saftirik arkadaşına bana ne çıkışıyorsun...
kamyoncuya güvenen buyursun binsin yani ne diyim...
Üslubunuza hayran kaldım...... saftirik sözünü de iade ederim....
arkadaşlarına laf edilmesine biraz fazla tepki veriyosun sanki, insanlar da öyle çok kötü bişi yazmamışlar. kendin yaşamış olmayasın bu durumu?
Üslubunuza hayran kaldım...... saftirik sözünü de iade ederim....
arkadaşlarına laf edilmesine biraz fazla tepki veriyosun sanki, insanlar da öyle çok kötü bişi yazmamışlar. kendin yaşamış olmayasın bu durumu?
Ben yaşamadım sayın kindar rumuzlu bayan:)) haftaya evleniyorum ve nişanlımla çok mutluyum internet tanışmalarından canı yanan bir kadın olarak iğrençliğini her yazımda belirttim.. bence yorum yazmadan önce çok değerli!vaktini ayır da baştan sona oku... ve arkadaşlarım değil arkadaşımın kuzeni olayı yaşayan....... illa birkaç tip çıkar konuyu kavgaya sürekler bu da insan pskolojisi dalgalanması:))) bayaa dalgalanmış sıcaklardan oluyor aman dikkat
Ben yaşamadım sayın kindar rumuzlu bayan:)) haftaya evleniyorum ve nişanlımla çok mutluyum internet tanışmalarından canı yanan bir kadın olarak iğrençliğini her yazımda belirttim.. bence yorum yazmadan önce çok değerli!vaktini ayır da baştan sona oku... ve arkadaşlarım değil arkadaşımın kuzeni olayı yaşayan....... illa birkaç tip çıkar konuyu kavgaya sürekler bu da insan pskolojisi dalgalanması:))) bayaa dalgalanmış sıcaklardan oluyor aman dikkat
hayır ne var benım üslubumda?
ne olmuş yanı ben yağmurdan kaçarken doluya tutulma ıhtımalıne karşı nasıl güvenmişler diyorum benı fırçalıyorsun
sonra tutup üslubuna hayran kaldım dıyorsun?
saftirik kelimesinde nasıl bir kötü itham buldun onuda bilmiyorum...Allah Allah gün geçmiyor ki polemiksiz konu olmasın bu ne ya
artık ille konu sahıbını yağla balla yoksa üslubunu hiç beğenmedim...beğenme...zorla beğendircek halim yok ki...
her neyse verilmiş sadakaları varmış Allah kimsenin başına vermesin
ama ben hala kamyonculara güvenmiyorumözür dilerim kamyoncunun kamyonuna nasıl binmişler diye sorduğum için bu kadar alınacağını bilsem demezdim...
sanki arkadaşlarının başına değil de kendi başına gelmiş gibi alınıyorsun anlamadım gitti
Derdin ne ki yarım sayfa yazmışsın? fırçalama falan yok bayan ve saftirik kelimesi kötü değilse sende alınma sana iade ettiğim için... benim başıma gelmedi diyorum yani saftirikçe hala aynı şeyin yazılması komik:)) kamyanculara güvenilmez sözüne illet oldum benim amcam da kamyoncuydu ve hayatımda gördğüm en iyi adamdı... insanları mesleklerine göre yargılama! tanımadığı birinin arabasına binilmesi yine düşüncesizce olmuş desen ok de kamyancuya güvenmem sözün olmadı.... sana da alındığım yok ben insanlık görevi olarak uyarı için yazdım konuyu... bazısı teşekkür ediyor bu konuyu ders olsun diye yazmama bazısı da saldırıyor enteresan:)) bir bayan yazmıştı geçen gün her konuyu mutlaka kavgaya dönüştürenler olur diye haklıymış:)
e konuyu baştan okusam ne farkedecek, ben diyorum ki belki sen yaşamış olabilirsin, farklı kişiler üzerinden anlatıyosun belki diyorum. baştan okuyunca yine senin yazdıklarını okuyacağım, ne değişecek?
buarada ben öyle bütün konularda kavga çıkarmaya çalışan biri değilim ki
hiç adetim değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?