İnternetten tanışma şoku:(

Çok Haklısın Ama Netten Bulduğumuz Adamların Arabasına İlk Tanıştığımız Anda Atlamadık..:50:
Allah Herkesin Yavrusunu Korusun..

Hem Burada Sıkıntı Sevgili İle Buluşmak Değil..
Her Genç Kız Yapmıştır Bunu, Güzel Heyecanlardır..

Güzelim arabaya atlamakta çok şey ifade etmiyor ki... bir arkadaş yazmış bu sapıklar aramızda... cem garipoğlu olayında kaç yıllık sevgilisi neler ypmıştı Allah korusun:((( Allah karşılaştırmasın,tedbirli olsun herkes de yine de Allah yazmasın:(

İnternet ortamından evlenenler var ve internet yüzünden boşananlar da var mesela ben:)) bana sorulsa ölümüne hayır derim kızkardeşime internet arkadaşlığı vs için... belki de yaşanılanlar biçim veriyor ruhumuza beynimize dşüncelerimize...

Allah ıslah eylesın
hıcmı bacını ananı düşünmüyorsun p....nk..çok afedersınız ama dayanamıyorum saydırmak geliyor içimden
kızlarda saldısalarmıs ustune ellerınden gelfıgı kadar ama korktukları ıcın hemen aglamıslarr
yazık yaa ...
harbıden uzuldum Allah korumuss

etrafda böyle sapıklar oldukça 14 yaşındakı kardeşımın facebookunu laptopunu kurcalayarak en doğrusnu yaptığımı düşünüyorum

ucuz kurtulmuşlar vallah, ne dıyelım,
acımasız ve kötü bı tecrübe olmuş
umarım bıdaha aynı hataya düşmezler

Güzelim arabaya atlamakta çok şey ifade etmiyor ki... bir arkadaş yazmış bu sapıklar aramızda... cem garipoğlu olayında kaç yıllık sevgilisi neler ypmıştı Allah korusun:((( Allah karşılaştırmasın,tedbirli olsun herkes de yine de Allah yazmasın:(

Haklısınız Çok Şey İfade Etmiyor.. :ssz:

Ama Tedbiri Alıp Tevekkülü Allah'a Bırakmakta Fayda Var Diye Düşünüyorum..

İnşallah Okuyan Genç Kızlarımıza İbret Olmuştur..
Boylarından Büyük İşlere Kalkışmazlar..:49:

Bence her internetten tanışılan sapık diye genellemek mantıksız.
İnternetten tanışıp bizim hayal ettiğimiz evliliğe sahip olan insanlarda var.
Eğer bir adam tecavüzü aklına koyduysa bunu reelde tanışsada yapar. Bugün iyi gösterir kendini, yarın yapacağını yine yapar.
Yok mu Allah aşkına burda sevgilim onu yaptı bunu etti diyen?
Bence olay büyük ihtimal akşam vakti gerçekleşmiş ki adam karanlıktan güç almış. Kızlar da kimse görmesin diye tenha bir kafeye gittiler.
Olan olmuş, en azından 1 günde yüz göz olunmayacağı öğrenilmiş olur. Onlara da kızılmıyor ki arkadaş ya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın uçkur delisi pis sapıkları. Şeyleri kanser olsun da görsünler taptıkları o putu ...

Allah ıslah eylesın
hıcmı bacını ananı düşünmüyorsun p....nk..çok afedersınız ama dayanamıyorum saydırmak geliyor içimden
kızlarda saldısalarmıs ustune ellerınden gelfıgı kadar ama korktukları ıcın hemen aglamıslarr
yazık yaa ...
harbıden uzuldum Allah korumuss

Sapık ruhlu insanlar bacısı,anası vs hiç düşünmezler ki.... Onlara da saldırmakta hiç bir beis görmezler hatta..........

İnternet ortamından evlenenler var ve internet yüzünden boşananlar da var mesela ben:)) bana sorulsa ölümüne hayır derim kızkardeşime internet arkadaşlığı vs için... belki de yaşanılanlar biçim veriyor ruhumuza beynimize dşüncelerimize...

Nasıl kullanırsan öyle bu internet. Dikkatli olmak gerekiyor her zaman hemen arabaya atlamak vs.yerine belirleyeceğin yere gelsin çözmeye çalış elektrik aldınmı almadın mı vs. İlk buluşmada hata olmuş inşallah dersde çılkarmışlardır. Erkek arkadaşım ki normal şirketten face üzerinden görüşüp eve kız atıyor böyle kadınlarda böyle erkek arkadaşım gibi adamlarda var eğlenmek isteyen bir bayan arkadaşımın örneğini verdim face üzerinden konuşup buluştu şimdi evli ve çok mutlu adam gibi adam çıktı enişte. Gazetelerde çıkmıştı face grup sayfaları var sayfada grup sex için anlaşıp toplananlarda var. Sanal alemde neler dönüyor önemli olan uyanık olmak başkalarının hatalarından da ders almak gerekli illa başına gelmesini beklemeyeceksin.

Sapık ruhlu insanlar bacısı,anası vs hiç düşünmezler ki.... Onlara da saldırmakta hiç bir beis görmezler hatta..........

Arif Verimlinin bir programda konuşmasını izlemiştim de sapık insanlar o an su içmek gibi doğal görüyorlarmış yaptıklarını... asla da pişmanlık olmazmış çünkü onlar bizim gibi beyin kıvrımlarına sahip değillermiş.... ve malesef hayatımızda böyle insanlar da var biz bilemesekte:(( Allah böylelerini bizlerden ailelerimizden uzak tutsun

Nasıl kullanırsan öyle bu internet. Dikkatli olmak gerekiyor her zaman hemen arabaya atlamak vs.yerine belirleyeceğin yere gelsin çözmeye çalış elektrik aldınmı almadın mı vs. İlk buluşmada hata olmuş inşallah dersde çılkarmışlardır. Erkek arkadaşım ki normal şirketten face üzerinden görüşüp eve kız atıyor böyle kadınlarda böyle erkek arkadaşım gibi adamlarda var eğlenmek isteyen bir bayan arkadaşımın örneğini verdim face üzerinden konuşup buluştu şimdi evli ve çok mutlu adam gibi adam çıktı enişte. Gazetelerde çıkmıştı face grup sayfaları var sayfada grup sex için anlaşıp toplananlarda var. Sanal alemde neler dönüyor önemli olan uyanık olmak başkalarının hatalarından da ders almak gerekli illa başına gelmesini beklemeyeceksin.

Şanstan ziyade uyanık olmak bence de..........

Kesinlikle..:13:
Sıkıntı Zaten Burada.. :31:
Biraz Gözünü Açsa.. :ssz:
En Basiti;
Atıyorum Arabasına Bineceğine Bir Cafede Otur Kahve İç..

Fazla da göz açılınca sonuç boşanma oluyor tatlım:)) çok çok detaylı incelenince pekçok erkekte internetten arkadaşlık kurma alışkanlığı var... temennim hiçbiriniz yaşamasın

Arif Verimlinin bir programda konuşmasını izlemiştim de sapık insanlar o an su içmek gibi doğal görüyorlarmış yaptıklarını... asla da pişmanlık olmazmış çünkü onlar bizim gibi beyin kıvrımlarına sahip değillermiş.... ve malesef hayatımızda böyle insanlar da var biz bilemesekte:(( Allah böylelerini bizlerden ailelerimizden uzak tutsun

Amin..Ama şöyle bir şey var ki insan her zaman uzakta aramamalı düşmanını...

Biz öldükten yıllar sonra dedemin pedofili olduğunu öğrendik mesela...Ne haltlar yaptığını..Bir bizim öğrenebildiklerimiz var bir de öğrenemediklerimiz.....Yıllarca örtbas edilmiş anneannem tarafından.. Bunu öğrenmiş olmayı hazmetmek hiç kolay değil...Bu yüzden benzer durumlar duyduğumda israrla örtbas edilmemesi gerektiğini savunuyorum...

Allah kimseyi yolundan şaşırtmasın..

Amin..Ama şöyle bir şey var ki insan her zaman uzakta aramamalı düşmanını...

Biz öldükten yıllar sonra dedemin pedofili olduğunu öğrendik mesela...Ne haltlar yaptığını..Bir bizim öğrenebildiklerimiz var bir de öğrenemediklerimiz.....Yıllarca örtbas edilmiş anneannem tarafından.. Bunu öğrenmiş olmayı hazmetmek hiç kolay değil...Bu yüzden benzer durumlar duyduğumda israrla örtbas edilmemesi gerektiğini savunuyorum...

Allah kimseyi yolundan şaşırtmasın..

Çok zordur bir dede için bunları duymak:((( Allah sabır versin tatlım

Çok zordur bir dede için bunları duymak:((( Allah sabır versin tatlım

Çok..Asla konduramazdık....... İyi ki ölmüş diyoruz........ Yaşadığı bir zamanda öğrenseydik kendisi için hiç iyi olmazdı...........

Amin canım,sağolasın....

Fazla da göz açılınca sonuç boşanma oluyor tatlım:)) çok çok detaylı incelenince pekçok erkekte internetten arkadaşlık kurma alışkanlığı var... temennim hiçbiriniz yaşamasın

Amin.. Kimse Yaşamasın..
Evlerden Irak Olsun..
Detaydan Değil Uyanıklıktan Bahsediyorum..
Uyanık İnsan Herşeyin Hesabını Yapar ve Duracağı Yeri Bilir..

Konu Kişiselleşiyor Hiç İstemem..:30:

Kızlara Gelelim Biz.. :1:
Bu Konuda da Çok Kaldım Sanki.. :37:

Amin.. Kimse Yaşamasın..
Evlerden Irak Olsun..
Detaydan Değil Uyanıklıktan Bahsediyorum..
Uyanık İnsan Herşeyin Hesabını Yapar ve Duracağı Yeri Bilir..

Konu Kişiselleşiyor Hiç İstemem..:30:

Kızlara Gelelim Biz.. :1:
Bu Konuda da Çok Kaldım Sanki.. :37:
Uyanık insan da her türlü detayı değerlendirip bir şekilde sonuca ulaşan insan değil mi,budala yerine konulmasına engel insan değil mi? hem kişiselleşmez sonuçta hepimiz dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz buradan... Allah hiçbirimizin huzurunu kimselere bozdurmasın....

Son düzenleme:
Uyanık insan da her türlü detayı değerlendirip bir şekilde sonuca ulan insan değil mi,budala yerine konulmasına engel insan değil mi? hem kişiselleşmez sonuçta hepimiz dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz buradan... Allah hiçbirimizin huzurunu kimselere bozdurmasın....

Amin.. Allah Kimsenin Ağzının Tadını Bozmasın..
Ama Ben Daha Farklı Düşünüyorum..
İşte Düşündüğümüz Şeyler Çok Farklı.. :9:
Ama Tebrik Ederim Fikirlerimiz Ne Kadar Zıtta Olsa İnsan Gibi Konuşmayı Biliyorsunuz.. :54:
Sizinle Sabaha Kadar Konuşabilirim.. :17:

Back
X