- 2 Ocak 2020
- 8
- -45
- 1
- 29
- Konu Sahibi Goodbrains
-
Fake diyeceginizi soruyu sorarken biliyordum.Ama malesef bu yaşandı ve onu çok kırdığımi biliyorum.ozur dilemek istiyorum ama engelliyimBoşa yazmışım. Tamamen fake. Birjac gündür bu konular var forumda. eğlenmek istemişsin. Bunub için bile çirkin
Üzgünüm ama fake degil.Keske fake olsa.Adam konuşmaya “sohbetim iyi ama burnum büyüktür, mecazen de değil gerçekten büyük haberiniz olsun“ diye başlasaymış böyle olmazmışmadem konu fake dediniz geyiğe vuralım da boşa gitmesin dedim ben de
Nickin de çok iddialı halbuki, iyi bi tarafını göremedik beynininFake diyeceginizi soruyu sorarken biliyordum.Ama malesef bu yaşandı ve onu çok kırdığımi biliyorum.ozur dilemek istiyorum ama engelliyim
Kafamda yakışıklı biri olarak canlanmisti.“Baya şaşırdım açıkçası o düşüncelere nasıl olur falan diye ama işte demek ki olmuyor.”
Bu kısmı anlamadım ben. Sohbeti güzel, düşünceli, aklı başında insanların uzun boylu, hokka burunlu, yakışıklı mı olması gerekiyor yani?
Anlaşılmayacak bir şey yok ki .Boyu gayet netti.Yaninda başka bir kadın vardı ondan kısaydı.Ayrica konu fake değil öyle olmasını isterdimBoyunun kısa olduğunu nasıl anladınız çok merak ettim? Grup fotoğrafı mı yolladı ne yaptı?
Hiç görmediğiniz adamla 2 ay konuşmanız da ayrı saçmalık.
Ayrıca çok kabasınız demek istiyorum ama konuya da pek inanmadım. Kısa boylu ve büyük burunlu bir erkek birey olarak saha araştırması yapıyorsunuz gibi geldi bana.
Ne deseniz haklısınız.Nickin de çok iddialı halbuki, iyi bi tarafını göremedik beyninin
Sen de özür dileyecek bir yol bul. Allahtan da af dile. Kırdığımız gönlü ya o seviyorsa? Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin ikinizin de. Sen yakışıklı bul, o da daha naif, konuştuğunu bilen birini bulsun.Ne deseniz haklısınız.
Anlaşılmayacak bir şey yok ki .Boyu gayet netti.Yaninda başka bir kadın vardı ondan kısaydı.Ayrica konu fake değil öyle olmasını isterdim
Ilk yazdığım da mesaj gitmedi.Mesaji tekrarladım.Bir arabanın yuksekligindeydi boyu ortalama.İlk sorduğumda cevap vermediniz, düşünüp düşünüp bunu mu buldunuz?
Bütün erkekler bütün kadınlardan uzun olmalı diye bir kural var galiba. Kadın 180, adam 175 olamaz çünkü.
İşim gereği gözle ölçüp biçme işinde iyiyimdir, santimine kadar söylerim ama ben bile fotoğraftan boy tahmini yapamam. Tebrik ediyorum sizi.
Bariz saçmalıyorsun.Arkadaşlar olayı bide şu yönden niye düşünmüyorsunuz.sonucta adam kendini biliyor bu sebepten hiç bir yere kendi resmini koymuyor ve internetten kız düşürme gibi bir durumu var belliki.duygusal olarak karşıdakine yaklaşıyor bu konuşma yıllarcada sürebilirdi.neden karşıdakininde zamanından calıyor.öyle yada böyle kendini gören bilem biriyle olması gerekmez mi? Yada görücü usulü olup karşı tarafında istedigi biriyle olsun.ben burda tek madur adamı görmüyorum.konu sahibide duygusal olarak hoşlanmıs.onunda duygularıyla oynuyor biryerde kendini gizleyerek
Ilk yazdığım da mesaj gitmedi.Mesaji tekrarladım.Bir arabanın yuksekligindeydi boyu ortalama.
Gün gelir öyle birine aşık olup evlenirsin ki çevrendekiler bu çirkin adamla nasıl evlendin der.Ilk yazdığım da mesaj gitmedi.Mesaji tekrarladım.Bir arabanın yuksekligindeydi boyu ortalama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?