İnternetten tanışma ve çirkin adam

Biraz ağır olmuş. Lütfen tanımadığınız kişilerle netten falan konuşmayın. Başınıza bela olabilirler.

Ilk yazdığım da mesaj gitmedi.Mesaji tekrarladım.Bir arabanın yuksekligindeydi boyu ortalama.

Tövbest olaya bak, kadın fake hesaptan kendine saydırmış
“...insanları incitmek,kırmak sizin için ne kadar kolay“
Kendinle sizli bizli konuşman güzel de kavga etmen hoş olmamış pek Ben sana delirme demiyorum, hobi olarak yine delir ama belli etmemeye gayret et

Ilk yazdığım da mesaj gitmedi.Mesaji tekrarladım.Bir arabanın yuksekligindeydi boyu ortalama.
Aaa size ne oluyor? Diğer yorumunuzu da beğenmiştim halbuki. Goodbrains, bu hesabınıza beğeni toplamak için açtığınız fake bir hesap mı?

Ay ben bunu görmemiştim asdfghj Bu üsttekini mi diyorsunuz? Siz söyleyince fark ettim.
Çok hesap olunca kafası karışmış demek ki, çok üzücü
Beğeni başına da para ödenmiyor ama kimse söylememiş demek

Günahını da almasak mı acaba? Belki Tyler Durden gibi bir karakter bölünmesi yaşıyordur. Kendi de farkında değildir.

Hic görmeden 2 aydır nette konusmak nedir? Çıldırdınız mı diyecegim de olmayacak, çok açık sözlü davranmıssınız keske incitmeseydiniz, yazık olmuş.

Sanki her bize yazanla konuşmak zorundaymısız gibi duyar yapmışsınız

Ay ilahi ya nasıl diyebildiniz hiç mi utanmadiniz
ilk eş kisinide ben hiç beğenmemiştim ama soyleyememistim resmen acimaktan evlendim nerdeyse sonra ben acınacak hale düştüm size iyi yapmışsınız diyesim geliyor ama çok kabasiniz gerçekten

sen yine iyisin. ben adamla yüz yüze gelmiştim oradan kalkana kadar nazikçe davranmıştım ama olmadı içim kabul etmemişti. elime telefonu alıp babamla konuşuyormuşum gibi yapıp kalkmıştım yanından.
olabiliyor bu durum

Ben de lisede yıllarca zeki kayahanı dinledikten sonra görünce şok geçirmiştim sizinki gibi
Açık sozlulugunuz biraz kırıcı olmuş ama kırılmak istemeyen insan profil fotoğrafı koyacak
Sonra ajitasyon yapıp yok sen beni beğenmezsin bla bla yapıp vicdana oynuyorlar

:):):)

Güzeller güzel çirkinler çirkin mi düşünüyor?
Canım senin yaş kaç?

Ah canımmmm biz de patavatsız üyeye kızdık ama seninki birsz fazla iyi niyet olmuş:) o kadarına gerek yok

İnsanlar konusmaları tavırları düşünceleriyle dış görünüşleri güzel ya da çirkin olsaydı inanın bu cümlelerinizle siz çirkin olmak için yalvarırdınız o derece igrenc Bi düşünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…