İnternetten tanışmak???

Hanımlar bir fikir verin bana lütfen internetten tanışmaya nasıl bakıyorsunuz? Hele ki bu insan bir de yurtdışındaysa??
Görüşleriniz çok önemli benim için.. Olumlu olumsuz fark etmez ..

Ben de tanıştım, bu böyle baya sosyetik zengin bi ailedendi bana habire kontör falan alırdı hatırlıyorum arardı konuşurduk güya buluşacaktık sonra tak diye kesildi muhabbet ben tabi lise 1 de miyim neyim. Sonra tabi ben de unuttum gitti. 12 yıl olmuş yalnız nerdeyse :KK14:Ama adını soyadını hatırlıyorum faceini falan gördüm yani baktım kaç kere :D

canim kendim yurdisinda yasiyorum (Almanya). Burdaki beylerin cogu TRdeki kizlari daha kolay elimde oynatirim saniyorlar. malasef.
cogu evlenip almanyaya getirince kizlari köle gibi görüyorlar ( Calisma izini olmadigi icin, cevre olmadigi icin, yabanci dil olmadigi icin )
Bence cok ama cok dikkatli ol. iyice tani...ev firsatin varsa onu yasadigi ülkede ziyaret et. piyasa piskopat kayniyo... :(

Valla internette tanışıp yüz yüze devam ettirip evlenen de var ama bana bi nokta saçma geliyor bak onu aydınlatılsın isterim:

Adam bu kadar normalse neden internet? Neden yani?

internette tanışmaya ben olumlu bakıyorum.
Ancak ilişkinin duygusal boyutu olması için görüşmek şart.
Eğer ki internetten tanıştığınız kişi tanıdık referanslı ise sorun daha az, klasik yeni tanıştığınız kişi ile olan güven ilişkisini kurmaya çalışırsınız önce, elbette herkes anlatıldığı gibi çıkmıyor.
Ama referanslı biri değilse ilk buluşma ve sonrakilerde çok çok tedbirli olmak gerekir.

Yurt dışında olması çok kötü ama ya, nasıl olacak o iş.

Ben de netten tanıştım ama evlilik amacıyla değildi. Öylesine arkadaştık ve aynı ilçede yakın oturuyorduk. Bu sayede yakından tanıma fırsatım oldu. Zaten ilk buluşmamız iftar yemeğiydi ve uzun süre kalabalık yerlerde buluştuk. Tanıştığımızın 2. ayında sözlendik ve 2 sene nişanlı kaldık. Ama iyiki de tanımışım onu. Başka biriyle evlilik yürütemezdim sanırım. Hayatımda gördüğüm en olumlu ve anlayışlı insan. Üstelik birbirimize de benziyoruz. İlişkimizin başında fotoğraf paylaşınca alta "abin mi" diye sorarlardı :) Ahhh ah gençlik işte. Yalnız iyi cesaretmiş benimkisi. Şimdiki aklım olsa yapabilir miydim bilmiyorum.

Başka bir arkadaşım da netten tanıştığı birinin arabasına binmiş, çocuk bunun kolunu ısırmış falan. Dikkat etmek lazım.

Kısmetin nerede olduğu belli olmaz ama bu kısmetin de hem internet ortamında bir de yurt dışında olacağını sanmıyorum.
Türkiye'de sosyal ilişkiler yurt dışına bakarak farklıdır evet, yurt dışında daha rahat olabilecekken neden illa internetten kız arar ki bir adam?
Ya çok asosyaldir ya çok çirkindir ya da başka bir hesabı vardır.
Cem Yılmaz'ın evlilik programları hakkındaki yorum aklıma geldi ya bir de. :D Kardeşim koskoca Zürih'de de mi bulamadın, hiç yoksa bir sokağa çıkaydın, gezeydin bir şöyle :D

Ben de netten tanıştım ama evlilik amacıyla değildi. Öylesine arkadaştık ve aynı ilçede yakın oturuyorduk. Bu sayede yakından tanıma fırsatım oldu. Zaten ilk buluşmamız iftar yemeğiydi ve uzun süre kalabalık yerlerde buluştuk. Tanıştığımızın 2. ayında sözlendik ve 2 sene nişanlı kaldık. Ama iyiki de tanımışım onu. Başka biriyle evlilik yürütemezdim sanırım. Hayatımda gördüğüm en olumlu ve anlayışlı insan. Üstelik birbirimize de benziyoruz. İlişkimizin başında fotoğraf paylaşınca alta "abin mi" diye sorarlardı :) Ahhh ah gençlik işte. Yalnız iyi cesaretmiş benimkisi. Şimdiki aklım olsa yapabilir miydim bilmiyorum.

Başka bir arkadaşım da netten tanıştığı birinin arabasına binmiş, çocuk bunun kolunu ısırmış falan. Dikkat etmek lazım.

Kolunu mu ısırmış? Sebep? :D

Kolunu mu ısırmış? Aşısı varmış mı bari? :stop:

Kısmetin nerede olduğu belli olmaz ama bu kısmetin de hem internet ortamında bir de yurt dışında olacağını sanmıyorum.
Türkiye'de sosyal ilişkiler yurt dışına bakarak farklıdır evet, yurt dışında daha rahat olabilecekken neden illa internetten kız arar ki bir adam?
Ya çok asosyaldir ya çok çirkindir ya da başka bir hesabı vardır.
Cem Yılmaz'ın evlilik programları hakkındaki yorum aklıma geldi ya bir de. :KK70: Kardeşim koskoca Zürih'de de mi bulamadın, hiç yoksa bir sokağa çıkaydın, gezeydin bir şöyle :KK70:

cok haklisiniz

Ben internetten tanışmaya olumlu ya da olumsuz bakmıyorum.
Evet internette tanıştığınız birine güvenmek çok zor.
Ama başka yerde tanışsanız ne değişecek diyorum bir yandan.
Sonuçta ilk tanışma ve mekanın önemi yok yine karşı tarafla ilgili bir bilgi sahibi değilsiniz.
Bilemiyorum, yine de dikkatli olmak lazım.

İkisi de ön koltuktaymış. Normal konuşurken (güya şaka yapıyor) hart diye kızın dirsekle omuz arasını ısırmış. Sonradan gördüm baya morarmış, iz kalmıştı.

Ahahahahha Tardu Flordun da Arzu Yanardağ'ın burnunu ısırmıştı ona da çok şaşırmıştım. İnsanlar çıldırmış ya :)

Yani mutlaka bir arızası vardır o herifin diye düşünüyorum.
Çok güzel çok çekici olduğumu iddia etmiyorum ama evden çıkan bir bireyin illaki normal sosyal yaşantısında birisiyle tanışabileceğini iddia ediyorum. Ya arkadaş ya aile bir şekilde vasıta kullanarak da olabilir yani. Tüm bunlara rağmen kişinin kendi seçimi dışında yalnız kalması durumu bana hiç iyi şeyleri çağrıştırmıyor.

İnternetten tanışılır, çok da düzgün ilişkiler yaşanabilir. Ancak yüzyüze görüşme imkanının olması lazım. Tanışmaya karşı değilim ama sanal yaşanan ilişkilere karşıyım.

İnternetten tanışmanın bir kafede, barda, otobüste, tatilde tanışmaktan ne farkı var ki?

• Beğen
Reactions: lra
Yani mutlaka bir arızası vardır o herifin diye düşünüyorum.
Çok güzel çok çekici olduğumu iddia etmiyorum ama evden çıkan bir bireyin illaki normal sosyal yaşantısında birisiyle tanışabileceğini iddia ediyorum. Ya arkadaş ya aile bir şekilde vasıta kullanarak da olabilir yani. Tüm bunlara rağmen kişinin kendi seçimi dışında yalnız kalması durumu bana hiç iyi şeyleri çağrıştırmıyor.

nasil anlatsam?!
Almanyada mesela cogu cirken vs. deyil...AMA acayip eziklik var. Özgüven dibe vurmus.
TRdeki kizlari elimde oynatirim mantigi var cogunda. Ve bunu acik acik diyorlar.

İnternetten tanışılır, çok da düzgün ilişkiler yaşanabilir. Ancak yüzyüze görüşme imkanının olması lazım. Tanışmaya karşı değilim ama sanal yaşanan ilişkilere karşıyım.

İnternetten tanışmanın bir kafede, barda, otobüste, tatilde tanışmaktan ne farkı var ki?

Aynen öyle:KK9:

Ben de eşimle bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştım 7 yıl önce. İlişki arama şeklinde değildi ama...

Sonra o şekilde sohbet ederken birbirimizden, fikirlerimizden hoşlandık ve görüşmeye karar verdik bir iki ay sonra.

Görüştükten sonra da aşık olduk, birkaç yıllık flört ve nişanlılıltan sonra evlendik. 3,5 yıldır evliyiz, 1,5 yaşında oğlumuz var:KK68:

nasil anlatsam?!
Almanyada mesela cogu cirken vs. deyil...AMA acayip eziklik var. Özgüven dibe vurmus.
TRdeki kizlari elimde oynatirim mantigi var cogunda. Ve bunu acik acik diyorlar.
Türkiye'de de o algı var, kezbanız hepimiz onlara göre. Onlar en iyisini biliyorlar kendilerine göre ve böyle olduğu için de bizleri kolayca idare (!) edebileceklerini düşünüyorlar. Bunu da nasıl davranacaklarını hesap edip, doğru hamlelerle yapabileceklerini düşünüyorlar. Kezban işte biraz para yedir, özel hissettir tamam. Afedersin ama şeye yanaşmıyorsa da bırak uğraşma mantıklı insanlar artmaya başladı.
Bu sebeple ben de artık kendi ırkımın erkekleri konusunda olumlu düşünmüyorum. İster Almanya'da olsun ister Kuzey Kutbu'nda Türk Türk'tür. O nedenle aklı başında hiçbir kızı öyle parmaklarında falan oynatamazlar. Ülke değişince bir şey olduğu yok, kafa yine aynı yerinde sayıyorsa.

Hanımlar bir fikir verin bana lütfen internetten tanışmaya nasıl bakıyorsunuz? Hele ki bu insan bir de yurtdışındaysa??
Görüşleriniz çok önemli benim için.. Olumlu olumsuz fark etmez ..

Yurtdışı değil ama birbirimize çok çok uzak şehirlerdeyken internetten tanıştık. 4 buçuk yıl uzaktan uzağaydık. Ama aramızdaki bağ güçlüydü. Tabi ki bu bağı biz kendimiz kurduk. Olabildiğince her fırsatı değerlendirip görüştük. O görüşmelerin büyüsünü hala unutamıyorum :) Tabi ki bu işin güzel kısmı. Kötü yanları da var. özledikçe kavgalar sıklaşıyor vs. .

Öncelikle güvenmen lazım. Karşındaki kimdir, ne değildir. .

Ben güvendim. Çok sevdim. O da öyle. Tüm zorluklara rağmen 4 buçuk senemizi devirdiğimizde, tüm şartlar artık evlenmemize engel olmadığında evlendik. 3 aydır evliyim. Allahıma çok şükür mutluyum. Ondan yana bir sıkıntım da yok.

Farklı şehir çok zordu, başka ülkeyi bilemem ama eşimin bi akrabası Almanya' dan bi kızla tanıştı, kız çok çok iyi bi kızdı. Şu an onlar da evli ve çocukları var. Mutlu görünüyorlar. Allah daim etsin.

Her hikaye aynı başlamaz, aynı devam etmez, aynı bitmez. . Ben sadece birebir ve yakından şahit olduğum bir hikaye ve kendi tanışma ve evlenme hikayemi kısaca özet geçtim.

Umarım hakkında hayırlısı olsun.

Back
X