İnternetten tanışmak???

Eşimle internette tanıştım kısmet bu internetteki herkes kötü değil sonuçta.
Ama sizin yurtdışında görüşme nasıl olur onu bilmiyorum.
Benim eşimle aramda 800 km mesafe vardı ama ayda 1 ya da en fazla 2 ayda bir görüşürdük.
Gerçi biz hızlı yaşadık 3 ay içinde evlenme kararı aldık tanıştık tan 13 ay sonra evlendik. Hiç pişman olmadım

Bende eşimle internette tanıştım. Mırc vardı bilgi yarışması olurdu harfleri 3 ipucu şeklinde verilen.abim falan girerdi bende öyle takılmaya başladım siteye. Bizimkini hep geçerdim fıtık olurdu bana :) sene 2004-2005. 1 yıla yakın siteye girdikçe konuştuk,daha sonra msn. İkimizinde ailesi Ankara'da,ben başka şehirde üniversite öğrencisi,o başka ilde polis. 2006 haziranında buluştuk Ankara'da bir kafede. O doğu görevi için hakkariye gidecekti. Arkadaş olarak buluştuk.Onda niyet varmış ama bende hiç yoktu. Kader işte.2006 eylülünde sevgili olduk.2009 ekim de evlendik :D bir kızımız var. Ve gerçekten çok mutluyuz. Biraz karşına çıkan insanla alakalı birde günümüzde biraz daha çakallığa gitti iş. Msn de kamera açmak bile büyük bir olaydı yani eskiden :D

internette herkes kötü diğil sonuç itibariyle.
bende görücü usulu tanışıp evlendim eşimle çok da mutluyuz kısmetse oluyo herşey rabbim hayırlısını versin.

yani dikkatli olmak lazım
hani bir ortak noktanız olması lazım diye düşünüyorum. yaşanılan şehir, okunan okul ya da bölüm, benzer meslek vs vs. gibi. ilişki geliştirilebilmesi için

Hanımlar bir fikir verin bana lütfen internetten tanışmaya nasıl bakıyorsunuz? Hele ki bu insan bir de yurtdışındaysa??
Görüşleriniz çok önemli benim için.. Olumlu olumsuz fark etmez ..
Canim ben erkek arkadasimla internetten tanistim suanda 2 yildir beraberiz, sorun yok cok sukur. İnsan ilk baslarda bi suphe duyuyor tabiiki ama zamanla karsindakinin durustlugune bagli olarak ilerleyen bisey bu, eger o da samimiyse duygularinda guzel gider arkadasliginiz ama tabiiki tamamen herseyinle guvenmemelisin sonucta tanimiyorsun.

Canım benim güven sorunum var ... Güvenemem ki yanımdakilere bile güvenemiyorum kaldı ki ordaki insana.. Benim yakın çevremde çok var netten tanışıp evlenen maşallah çok da Mutlu'lar ama ben de şans yok bilmiyorum belki de evlilik yazmamış Allah bana.. Ben şansımı zorluyorumdur belki de Allah korusun. Arkadaş aracılığıyla tanıştım olmadı, ordan tanıştım olmadı, şurdan tanıştım olmadı... Hep sabırla bekledim yaşım 34, bir kaç ay sonra 35... Neyse güzel hanımlar herşeyin hayırlısı diyim yine de..

Bende kocacimla sosyal medyaya tanistik ben mersindeydim o istanbul tanisali 1 ay olmustu geldiler beni istediler nisanlandik hemen 10ay icinde de evlendik dugun gunu askimi 7.gorusumduuu :) coookk sukur 15 aylik evliyiz mutluyuzzz Allahim sukurler olsun iyi ki onunla tanismisim evlenmisimmmm. Yurt disi nasi olur bilemem amaaa

ben olumlu bakmıyorum.
ancak bi ortak nokta sayesinde (meslekle ilgili forum, fan club vs.) tanışırsın, arkadaş gibi yürütülen ilişki görüştükten sonra zamanla sevgili işine dönerse belki. yoksa hiç birbirini görmeden nasıl sevgili olunabilir benim aklım almıyor.
eskiden bu daha mümkündü ama günümüzde sosyal medyayı birçok insan kız/erkek düşürmek için kullanıyor, ortak nokta bahane olabiliyor. aynı anda 10 kişiye yazıp ya tutarsa diye bekliyorlar.

Bu devirde yüz yüze tanıştığına bile güvenilmiyor da sanal olarak tanışılan birine güvenemem sanırım. İnsanlar içindeki kötülükleri saklamayı çok güzel beceriyor. İyi örnekleri de vardır tabii tanışıp evlenen çok iyi arkadaş olan vs ama devir kötülerin devri. Yine de siz bilirsiniz

İnternette çok yalan söyleniyor ve güven problemi oluyor bu gerçek. Ama internetten kurulmuş güzel ilişkiler de var. Ben erkek arkadaşımla 6 yıl önce netten tanıştım, son 1,5 yıldır sevgiliyiz ve bu son 1,5 yıldır da yüzyüze görüşüyoruz, çok iyi anlaşıyoruz Allaha çok şükür. Kısmetse oluyor. Ama yurtdışında diyorsunuz siz, şuan ne zaman ve ne kadar süre görüşebilceksiniz bunlar önemli ve ilerde evlilik olursa nerde ikamet edilcek bunların da bilinmesi gerek.

İnternette tanışıp sevgili olmaya sıcak bakıyorum ben. Ama sanal alemde sürdürülmemeli o ilişki. Yani bir zaman sonra artık gerçek hayatta görüşmek tanışmak vs. gerekiyor. En az aynda 1-2 kez görüşmelisiniz hatta bu bile birbirinizi tanımaya yetmeyecek. Çok iyi düşünmek lazım, hemen kaptırmamak lazım kendini.:KK66:

Benim bir yıllık birlikteliğim olmuştu internetten tanışmıştık ama sonra devamlı görüştük. Kardeşimde eşiyle internetten tanıştı farklı şehirlerdeydiler ama zorda olsa sabrettiler. Fakat bunu herkes yapamaz ben yapabikeceğime inanmıyorum

Mesela biz flört etmek için birilerini arayan insanlar değildik. Eşimle ikimizin meslekleri yakın sayılır. Ortak ilgi alanımız olan bir program üzerinden muhabbet ilerleyince aslında ne kadar birbirimize uygun olduğumuzu farkettik. Fakat niyet en başta evlenmek için birilerini aramaksa çok haklısınız. Evlenmek için işi internete kalmış biri gerçekten normal olamaz.

Hah aynen bundan bahsediyordum ben de (:

Biz de netten tanışıp evlendik. Şöyle oluyor, ben ve birçok kişi tanışma sitesi değil, kendi ortak alanlarında bir paylaşım üzerine muhabbet ederken genelde oluyor bu iş. Tak diye tanışmayı isteme şeklinde ise orada bir sıkıntı vardır. ''Selam, tanışalım mı'' muhabbeti üzerine artık sanmıyorum ki kimse kimseye güvensin, tanışmak istesin. Hayat bu. Kısmet nerede belli olmaz. Bunu normallikle bir alakası yok yani. Eşimin gayet normal bi ailesi var, kendisi de bi öğretmen. İkimiz de gayet ''normal'', meslekleri olan, hayat görüşlerimiz benzeyen evli bi çiftiz.

Anladım, teşekkürler yorum için :)

Güvenilmez bir platform ama dediğiniz gibi sanırım, ortak alanlar birleştiriyor insanları. Bu da herhalde rastgele dışarda tanışıp evlenmek kadar doğal bu devirde :)

İnternetten tanışınca ne farkediyor bu kadar olumsuz yorum yapılmış yüzyüze gördüğünüz insanlardan farklı ne eksisi var tanımaksa ikisinide tanımıyorsun. Benim kardeşim, kuzenim, kardeşimin görümcesi internetten tanıştıkları lişilerle evliler. Mesele internetten sevgili_koca aramak değil. Bunların hepsi sosyal paylaşım sitelerinde tanıştılar yani evlilik sitesi değil. Birisiyle sohbet edersin kafalarınız uyuşuyorsa hoşlanıyorsanız reele taşırsınız. Hee gidersin görüşmeye beğenmeyebilirsin internette gördüğünden farklı gelebilir bir daha görüşmezsin olur biter. Yok işi internete kalmış mış bilmemne bu sözler hoş değil bence konu sahibini de üzer! Yapıcı olalım lütfen

Back
X