Evet aynen böyle düşünüyorum. Kendisi çok ön yargılı olduğumu söylüyor o yüzden kafam karıştı benim de. Yani bir şey olacaksa olsun, olmayacaksa olmasın kafasındayız. Ergen değiliz ki değil mi amaUzak mesafe iliskisi icin bence uygun degilsiniz.
Hem yasiniz, hem hic onceden tanismiyor olusunuz, hem de yasadiginiz bosanmayla biten tecrube sebebi ile ister istemez daha temkinli olusunuz cok zorlastirir isi.
Bir de yani neden uzun mesafe iliskisinin cilesine katlanasiniz ki?
Yok zaten konuştuk hiç merak etmedi değil. İşe giderken, işteyken, dönerken. Ama mesela ben ergen gibi mesajlaşmaktansa aramayı tercih ederim. Tabiki herkes böyle olmak zorunda değil ama ne bileyim. Gece yarısı da, gündüz de arayınca mesaj atınca dönüyor genellikle. Şu saatte arama mevzusu falan olmadığı için evli olmadığını düşünüyorum ama hiç de belli olmaz yine deboşanmış olduğundan emin olmayın derim.
yani internetten tanışıp flört ettiğim çok kişi oldu. ilgilenen gerçekten telefon no öğrendiği anda sesini merak ettim diyip arıyor.
bence daha fazla kapılmadan kesin iletişimi.
Evet aynen böyle düşünüyorum. Kendisi çok ön yargılı olduğumu söylüyor o yüzden kafam karıştı benim de. Yani bir şey olacaksa olsun, olmayacaksa olmasın kafasındayız. Ergen değiliz ki değil mi ama
Sizinle birebir aynı şeyi düşünüyorum ama etrafımda daha boşandığımı duymayan çok kişi var. Ayrıca ben yapı olarak ilk adımı atabilecek biri değilim. Bu kişi eğer aynı şehirde olsaydı tabiki çok daha iyi olurdu. Ama bir kaç yerde okudum. Sonuçta sevilebilecek insan nerden çıkar belli olmaz diye düşündüm. Öyle illa evlenmeliyiz kafasında değilim. Sonuçta zor bir süreç atlattım ve insanı gerçekten düşünen birinin olması insana iyi geliyor diye devam ettim diyebilirimUzun mesafe olayi cok zor.
Yani ya oncesinden iliski baslamis ise insan ayrilmaya kiyamaz devam ettirir.
Ya da ne bileyim yas kucuktur, ya da aile baskisi falan gibi bir sebeple fiziksel olarak cok gorusme imkani yoktur zaten, o yuzden oyle bir tercihte bulunulur.
Simdi siz bir iliskiye hazir hissediyorsaniz neden kendinizle ayni sehirde olan aksamlari bir cafede bulusabilecefiniz, haftasonu plani yapabileceginiz biri ile degil de aranizda 10 saat mesafe olan biri ile deneyesiniz ki. Bana cok zor olur gibi geliyor.
Profili açık, takipleşiyoruz karşılıklı, ordan da whatsaptan da, istersem aramayla ulaşabildiğim için ve çokça sorduğum için bekar olduğunu düşündüm ama başta çok çok fazla şüphe ettim. bilemedim Demek haksız değilmişim herkes ben gibi düşünürmüşİnternetten tanisip devam etmek icin masum yaslar degil hele hele uzak mesafe bence degmez. Bu kisinin de bekar oldugunu dusunmuyorum.
Belki evlidir yoksa neden arayıp sormasın ilgili insan 1 dk da olsa gün içinde arayıp sesinizi duymak isterMerhaba.
Konuyu çok uzatmadan anlatıp görüşlerinizi almak istiyorum. Ben 31 yaşındayım. Yaklaşık 6 ay önce eşimden ayrıldım. Sosyal medyadan mesaj atıp tanışmak isteyen biri oldu. Önce cevap vermedim. Birkaç mesajdan sonra konuşmaya başladık. Ama ben böyle şeylere nedense çok önyargılıydım. Gerçi hala da öyleyim. Kendisi de boşanmış ve benden 4 yaş büyük. Yaklaşık 1.5 aydır konuşuyoruz. Şimdi yaşayanlara 2 sorum var.
1- konuşmalar mantık çerçevesinde uyuşsa da hep bir acaba var kafamda. Yani o tam olarak güven nasıl oluşur? Ya da oluşur mu? Hep acaba bu doğru mu falan diyorum içimden. Benden yaklaşık 1000km uzakta. Nerde ne yapıyor haliyle güven problemi yaşıyorum.
2- ikimizin de çocuğu yok. Kendi işimiz kendi düzenlerimiz var. Gayet seviyeli devam ediyoruz. Hatta kendisi çok geriden geliyor. Yani şöyle ki yaklaşık 15 gündür kendisinde telefonum olmasına rağmen her gün aramaz. Her sabah mesaj atar. Ama öyle sesini duyayım moduna girmiyor. Mesajlarda da öyle çok üstüme düşmüyor. Bir iki defa ilgisiz olduğu için devam etmek istemediğimi söyledim ama beni sevdiğini, saygı duyduğunu, kendi hayatımız düzenimiz olduğunu, ihmal ettiğinin farkında olduğunu ve görüşmeyi kesmek istemediğini söylüyor. Mesela şehrime geleceğini söyledi görüşmek için ama şu zaman gelirim falan yapmıyor. Açıkçası çok üstüme düşüp yılışık davransa korkardım zaten istemezdim ama böyle de çok ilgisiz değil mi? Yani bir erkek bari günde bir defa neden aramak istemez? Uzak mesafe ilişkisi nasıl yürür? Bu bir erkek için normal mi? Fikirlerinizi merak ediyorum. Israrcı olmak asla istemiyorum ama ben mi acaba yanlış davranıyorum. Ciddiye dönerse veya bitecekse ne zaman olmalı?
Sesinizi duyamama sürekli arayamama sebebi eşi bile olabilirboşanmış olduğundan emin olmayın derim.
yani internetten tanışıp flört ettiğim çok kişi oldu. ilgilenen gerçekten telefon no öğrendiği anda sesini merak ettim diyip arıyor.
bence daha fazla kapılmadan kesin iletişimi.
İyi de evliyse sabahın köründen uyuyuncaya kadar o kadar mesaj atabilen insan arar da. Ben evli olmasından ziyade yapısının böyle olduğundan veya zaten internet olayına güvenmediği için mi böyle yapıyor diye düşündüm. Belki de ben bilmiyorumdur Doğrusu böyledir diye açtım konuyuBelki evlidir yoksa neden arayıp sormasın ilgili insan 1 dk da olsa gün içinde arayıp sesinizi duymak ister
Demin de biri yazmış aynı şeyi. Ama bilmiyorum ki sabahın köründen gece uyuyana kadar mesaj atabiliyorsa evliyse eğer eşinin yanında, arar da yani. Bilemedim ki yanlış mıyım?Sesinizi duyamama sürekli arayamama sebebi eşi bile olabilir
Benim de içimde oturmayan bir şey var. Hatta bir değil birkaç şey.internetten tanısmayla mümkün ama ben yine de her sekilde en azından arada ortak bir arkadas olması gerektigini dusunuyorum. sizinki nedense çok tekin gelmedi bana
içinize sinmiyorsa zaman kaybetmeyin benceBenim de içimde oturmayan bir şey var. Hatta bir değil birkaç şey.
Doğru tabi şöyle bi durumda var açıkçası şimdi siz onunla internette tanıştınığınız için onunla konuşurken ölüp bitmiyor ,sürekli sesini duymak için delirmiyorsunuzdur.Mantıklı olan onunda böyle olması,biz alışmışız vıcık vıcık ilgiye sürekli üzermize düşen erkeklere genel olarak çünkü hepsi ilk aşamada çok meraklı oldukları için).O yüzden şüpheye düşüyor olabilirsiniz ama bunda problem yok bence bu şekilde mesafeli devam ettikçe,sırnaştık olmasından iyidirDemin de biri yazmış aynı şeyi. Ama bilmiyorum ki sabahın köründen gece uyuyana kadar mesaj atabiliyorsa evliyse eğer eşinin yanında, arar da yani. Bilemedim ki yanlış mıyım?
Aynen düşündüğüm konu da bu. Mesela günün nasıl geçti. Günaydın işteyim. Şunu yedim vs. Arada özledim gibi şeyler oluyor ama bana aç kamerayı seni izleyeyim dese ürkerdim mesela. Ama dediğiniz gibi ben alışmışım sürekli arasın sorsun falan. Bu öyle yapmayınca şaşırdım. Mesela ben Aradım akşamüstü. Açtı mesela eve geldim. Sen nerdesin ne yaptın vs konuştuk. Sadece 2 dk. Görüşürüz deyip kapadık öyle uzun uzun olmuyor görüşmeler.Doğru tabi şöyle bi durumda var açıkçası şimdi siz onunla internette tanıştınığınız için onunla konuşurken ölüp bitmiyor ,sürekli sesini duymak için delirmiyorsunuzdur.Mantıklı olan onunda böyle olması,biz alışmışız vıcık vıcık ilgiye sürekli üzermize düşen erkeklere genel olarak çünkü hepsi ilk aşamada çok meraklı oldukları için).O yüzden şüpheye düşüyor olabilirsiniz ama bunda problem yok bence bu şekilde mesafeli devam ettikçe,sırnaştık olmasından iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?