Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben asla günaydın mesajı atmıyorum. kendisi atıyor. işte açıkçası 2 haftalıkken gelmek istese ben de istemezdim. ben kendisine yılbaşı falan bir geçsin de öyle dedim. ama o da bekleyemem daha önce geelyim demedi. aramızda aslında bir ilişki olmadığını en az 5 kez dile getirdim ama öyle çabucak sanki nikah masasına oturacak izlenimi çizmemek için ısrarcı olmak istemiyorum. nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ben ya. hem istiyor hem istemiyor gibiyim.İnternetten tanışma ile mümkün ama bu adamla olmaz sanki. Arada çok fazla mesafe var ve karşı tarafta bu mesafeyi kapatacak istekle çaba yok. Mesela bir tanıdığım öyle tanışıp evlendi ama sırayla iki haftada bir biri diğerini görmeye giderdi yaşadığı şehre. Siz daha yüzyüze görüşmemişsiniz bile o yüzden ilişki yaşıyor havasına sokmayın kendinizi. Karşı tarafında bunu bilmesini sağlayın. Üstüne düşmeyin, fazla müsait olmayın. Sabahları günaydın mesajı atmayın vs. Aranızdakini şu haliyle ciddiye alamayacağınızı eğer sizinle düzenli bir ilişki yaşamak istiyorsa çaba harcaması gerektiğini hissettirin.
Evli bile olabilir bu erkeklerden herşeyi beklerim ben. İşini o yüzden sordum hiç aramaması falan ilginç geldiikimiz de özelde çalışıyoruz
artık nüfus cüzdanlarından evli bekar ibaresi de kalktığı için ancak diğer bir arkadaşın dediği gibi vukaatlı nüfus örneği istemek gerek :)Ben esimle nette tanışıp evlendim. Yakın ilçelerdeydik. Aramızda 60km vsrdi her haftasonu görüşürdük. Nette tanışıp reelde surdurduk.
Olur olmaz diyemem buradan. Arada 1000 km olması bence çok falza..Yüz yüze görüşmek o kişiyi daha iyi tanımanızı sağlar fotoda beğendiğiniz gibi olmayabilir.. Yanı biraz temkinli olmanızda fayda var.
Bir de biz de flört aşamasında nüfus kağıtlarına bakmıştık.Dur bakayım diye olmadi konu açılmıştı öyle.. yine birbirinizin işyerine çevresini biliyorduk.
Merhaba.
Konuyu çok uzatmadan anlatıp görüşlerinizi almak istiyorum. Ben 31 yaşındayım. Yaklaşık 6 ay önce eşimden ayrıldım. Sosyal medyadan mesaj atıp tanışmak isteyen biri oldu. Önce cevap vermedim. Birkaç mesajdan sonra konuşmaya başladık. Ama ben böyle şeylere nedense çok önyargılıydım. Gerçi hala da öyleyim. Kendisi de boşanmış ve benden 4 yaş büyük. Yaklaşık 1.5 aydır konuşuyoruz. Şimdi yaşayanlara 2 sorum var.
1- konuşmalar mantık çerçevesinde uyuşsa da hep bir acaba var kafamda. Yani o tam olarak güven nasıl oluşur? Ya da oluşur mu? Hep acaba bu doğru mu falan diyorum içimden. Benden yaklaşık 1000km uzakta. Nerde ne yapıyor haliyle güven problemi yaşıyorum.
2- ikimizin de çocuğu yok. Kendi işimiz kendi düzenlerimiz var. Gayet seviyeli devam ediyoruz. Hatta kendisi çok geriden geliyor. Yani şöyle ki yaklaşık 15 gündür kendisinde telefonum olmasına rağmen her gün aramaz. Her sabah mesaj atar. Ama öyle sesini duyayım moduna girmiyor. Mesajlarda da öyle çok üstüme düşmüyor. Bir iki defa ilgisiz olduğu için devam etmek istemediğimi söyledim ama beni sevdiğini, saygı duyduğunu, kendi hayatımız düzenimiz olduğunu, ihmal ettiğinin farkında olduğunu ve görüşmeyi kesmek istemediğini söylüyor. Mesela şehrime geleceğini söyledi görüşmek için ama şu zaman gelirim falan yapmıyor. Açıkçası çok üstüme düşüp yılışık davransa korkardım zaten istemezdim ama böyle de çok ilgisiz değil mi? Yani bir erkek bari günde bir defa neden aramak istemez? Uzak mesafe ilişkisi nasıl yürür? Bu bir erkek için normal mi? Fikirlerinizi merak ediyorum. Israrcı olmak asla istemiyorum ama ben mi acaba yanlış davranıyorum. Ciddiye dönerse veya bitecekse ne zaman olmalı?
Şimdi bir...Merhaba.
Konuyu çok uzatmadan anlatıp görüşlerinizi almak istiyorum. Ben 31 yaşındayım. Yaklaşık 6 ay önce eşimden ayrıldım. Sosyal medyadan mesaj atıp tanışmak isteyen biri oldu. Önce cevap vermedim. Birkaç mesajdan sonra konuşmaya başladık. Ama ben böyle şeylere nedense çok önyargılıydım. Gerçi hala da öyleyim. Kendisi de boşanmış ve benden 4 yaş büyük. Yaklaşık 1.5 aydır konuşuyoruz. Şimdi yaşayanlara 2 sorum var.
1- konuşmalar mantık çerçevesinde uyuşsa da hep bir acaba var kafamda. Yani o tam olarak güven nasıl oluşur? Ya da oluşur mu? Hep acaba bu doğru mu falan diyorum içimden. Benden yaklaşık 1000km uzakta. Nerde ne yapıyor haliyle güven problemi yaşıyorum.
2- ikimizin de çocuğu yok. Kendi işimiz kendi düzenlerimiz var. Gayet seviyeli devam ediyoruz. Hatta kendisi çok geriden geliyor. Yani şöyle ki yaklaşık 15 gündür kendisinde telefonum olmasına rağmen her gün aramaz. Her sabah mesaj atar. Ama öyle sesini duyayım moduna girmiyor. Mesajlarda da öyle çok üstüme düşmüyor. Bir iki defa ilgisiz olduğu için devam etmek istemediğimi söyledim ama beni sevdiğini, saygı duyduğunu, kendi hayatımız düzenimiz olduğunu, ihmal ettiğinin farkında olduğunu ve görüşmeyi kesmek istemediğini söylüyor. Mesela şehrime geleceğini söyledi görüşmek için ama şu zaman gelirim falan yapmıyor. Açıkçası çok üstüme düşüp yılışık davransa korkardım zaten istemezdim ama böyle de çok ilgisiz değil mi? Yani bir erkek bari günde bir defa neden aramak istemez? Uzak mesafe ilişkisi nasıl yürür? Bu bir erkek için normal mi? Fikirlerinizi merak ediyorum. Israrcı olmak asla istemiyorum ama ben mi acaba yanlış davranıyorum. Ciddiye dönerse veya bitecekse ne zaman olmalı?
Çok haklısınızŞimdi bir...
İnternetten kocamla tanıştım çok asikta oldum güven problemi de yaşadım ama hafta sonları geliyordu ve üç gün kaliyordu.başka sehirdeydi o da ve hiç pişman olmadım onunla evlendigime en azından henüz ( 2 yıldır)
İkincisi sizin adam güvenilir değil ben hiç onaylamadim şuan okuyunca ...
Hiç benim eşim gibi davranmıyor size..ki benim eşim o zamanlar her konuda net ve ilgili hatta fazla ilgili olmasına rağmen güven problemi yaşıyordum.sizinkine güvenmem inanmam mümkün degil
Aynen öyle. Bir tuhaflık var diyorum. Nerden çıkardın diyor. Hissediyorum deyince de yanılıyorsun diyor. Ben anlamadım. Hemen evlenmeyi beklemiyorum zaten iş ciddileşince bile belki istemeyeceğim ama şuan çözemedim bu davranışlar normal mi yani, başka kadın olsa benim gibi sinir olur mu olmaz mı diye. Gördüğüm kadarıyla herkes ben gibiKadın hisseder. Bence var biseyler , bi tuhaflık yani.
Uzak durulması gereken bir ilişki. Yüz yüze görüşemeyeceksin, hiçbir zaman güvenmeyeceksin. Görüşsen bile güvenmeyeceksin. Arkadaş olarak yalnız kalmamak için sohbet edilesi biri sadece.Merhaba.
İkimiz de özelde çalışıyoruz. Ben işimi gücümü bırakırım senin yanına yerleşirim gibi büyük laflar ediyor ama ona göre davranmıyor gibi. Yani ben de hemen evleneyim kafasında değilim ama biriyle konuşacaksam da acaba acaba diye düşünerek geçmesin zamanım çünkü zorla öyle bir ilişkiden kurtuldumUzak durulması gereken bir ilişki. Yüz yüze görüşemeyeceksin, hiçbir zaman güvenmeyeceksin. Görüşsen bile güvenmeyeceksin. Arkadaş olarak yalnız kalmamak için sohbet edilesi biri sadece.
Ne kadar saçma bir soru?Boşandıktan 4. 5 ay sonra neden biriyle tanışma isteği içine girdiniz?
Cok cok benzer bi durumun içindeyim ben de. Bi an ben yazdim zannettim :) ben hala isin içinden çıkamadım. Insallah senin güzel sonuclanirMerhaba.
Eşimle tanışmadan önce internet ortamında çok kişiyle mesajlaşıp yüz yüze görüştüm. Ben dürüsttüm. Dürüst insanlardı ama yine de güvenemedim. Eşimle akrabalar aracılığıyla tanıştım.İkimiz de özelde çalışıyoruz. Ben işimi gücümü bırakırım senin yanına yerleşirim gibi büyük laflar ediyor ama ona göre davranmıyor gibi. Yani ben de hemen evleneyim kafasında değilim ama biriyle konuşacaksam da acaba acaba diye düşünerek geçmesin zamanım çünkü zorla öyle bir ilişkiden kurtuldum