internetten tanıştığı kişi yüzünden evden gitmiş!!!

Çok kötü bir şey aldatmak yada aldatılmak..
Eşinde suç var mı tabiki bilemeyiz dıştan görüneni dedim ben.Ama dışarıya eşi gerçekten çok çok iyi kayınvalidem de diyor gelin biraz aksiydi bizim oğlan idare ediyordu diye(kaynanalar söyler demeyin benim kayınvalidem de bizde eşimin huysuz olduğunu hep söyler)
Çocuklar ne yapıyor,ne ediyor çok merak ediyormuş babannesi.Tamam gelin gelmesin ama çocuklarımı göndersin diyormuş.
Kocası da boş bırakmıyordu kızlar ya gelin evde gündüzleri kocası çalışıyor ne yapıyorsa gündüzleri yapıyordu demekki.Gerçi insanın içinde olduktan sonra gece kocayı uyutup gene girer yapcağını yapar.Haksız mıyım?
Kötü Kazen

katılıyorum onun içinde varsa 2 öğün arasıda yapar bencede çocukları goturmeye hakkı yok pekı kesınmı adamla gıttıgı:oklava:

Kızlarrr şimdi bir şey duydum ve çok şaşırdım..Sizinle de paylaşmak istedim..
Kayınvalidemin yiğeninin karısı evden kaçmış.Çok erken yaşlarda evleniyorlar,10 yıllık evliler ve görünürde çok mutlular.Gelin gerçekten çok güzel,oğlumuz da çok iyi.Karısına bir bağlı bir düşkün..
Gelin 3 gün önce çocukları alıp evden gidiyor.Gelinin bir arkadaşının kocası da oğlumuzun çok yakın arkadaşı.O da demişki interneti eve almakla sen hata yaptın,o aldığın günden beri erkeklerle yazışıyormuş ve de kaçtığı kişi yine internette tanıdığı kişi..:1shok:
Biz şok olmuş durumdayız..Evet sizlerin düşünceleri neler?

:1shok:bu nasıl bir mantık işleyişidir,hiç hoş bir durum değil ki ,çocuklara daha çok üzülüyorum.bu gibi olayları ne çok duyar olduk .anlam veremiyorum ben sadece yazıklar olsun diyorum.nerde kaldı aile kutsallığı,kocası ne kötü durumdadır şimdi.anlaşamıyorsa ayrılsın sonra ne hali varsa görsün .ama evliyken hoş olmuyor bir anneye yakışmaz bence:oklava:

böyle seyler cok yasaniyo televizyonda da göruyoruz ama bence bir kadin dört dörtluk mutluysa esinide seviyorsa yuvasinada bagliysa o kisiyi kimse bu yollara itemez ama esinle arasinda sevgi bagi yoksa yada evliligi icinde esini sevemediyse ozaman böyle yollar sevgiye ac olduklarindan bi acik kapi olarak görunuyo esinden bekledigi sevgiyi vede ilgiyi göremeyenler suya hasret bi cicek gibidirler bence sevgisizlik insanlara neler yaptiriyo insan nin akli cikiyo duyunca disaridan olaylara yorum yapmak cok yolay agzi olan konusur kimse bir dört duvarin icinde neler oldugunu bilemez insanlar isene geleni anlatir toplum beni suclu görmesin diye suc teknolojide deyil esine sattlerce yanliz bir dört duvarin icinde yanliz birakanlarda tabi onlarda biliyo esim evde nasil olmasa beni bekliyo ben biraz disariya cikam gezem tozam hayatimi yasayam geri eve dönem ama sirada da evde bekliyen kisinin isteklerininden ilgisizliklerinden haberleriyok bir misal verem mesela bir suruyu cobansiz yollarsaniz bazilari yolu kendileri bulur gelirler bazilarinida kurda kusa yem olurlar ama cobanla yollarsaniz basinda durdugu icin kimse yaklasamaz demi cünku basini bekliyen birinin oldugunu biliyorlardir

Lutfen Turkçe'yi güzel kullanalım, rica ediyorum artık. Verem, gidem, gelem nedir bunlar? Ne virgül var ne nokta var. Mahvettiniz güzelim dilimizi

Emin ol birkaç gün sonra tıpış tıpış gelecektir
eşi de kabul edecektir
ben artık bu gibi olayları duymaya alıştım da

ben böyle seyler cok kiziyorum öyle kisilerin akli yok bence internetten tanistigin kisiden hayir gelirmi? bunu yapan karaktersiz.demekki gözü disardaymis hep. ben sunu iyice anladim hayatta hic kimseye güvenmeyeceksin! keske internet hic icat edilmeseydi ben kullaniyorum ama kötü amacla degil tabiki. asla birine kapilipta yuvami yikmam. o kadin yakinda sürünür görürsün

bencede internet hepimizin elinin altında bence bunu yapan insanlar yeterli ilgiyi göremeyen kadınlar ve kocalar gercekten birbirini seven insanlar bence aldatmazlar

böyle olayları çok duyuyoruz eskiden beri bu insanlar anlıyamıyorum şu sanal dünyanın içine girip kendilerini kaybediyorlar 10 senelik bir yuvada mutluluğu bulamamış bir insan sanal dünyada bulduğunu sanıp hayale kapılıyorlar nasıl bir hataya düştüklerinin farkında olamıyorlar şaşırıyorum allah şaşırtmasın işleri zor valla ben çoçuklara üzülüyorum olan onlara oluyor yazık valla ALLAH ŞAŞIRTMASIN

leylom aslında bazı yerlerde haklısın ama bazılarınada katılmıyorum benım esım benı ınternette tanıştıgıyla aldattı ve halada kızlarla konusmaya devam edıyor ve kızlarda evlı oldugunu bılıyor evede gec gelıyor o zaman benımdemı esımın yaptıgı hataları yapmam gerekır

Nekadarda rahat,rahat soyluyosunuz:1shok:Sizde onun basini bekliyosunuz yani oylemi:kızgın::1shok:

Son düzenleme:
Kızlarrr şimdi bir şey duydum ve çok şaşırdım..Sizinle de paylaşmak istedim..
Kayınvalidemin yiğeninin karısı evden kaçmış.Çok erken yaşlarda evleniyorlar,10 yıllık evliler ve görünürde çok mutlular.Gelin gerçekten çok güzel,oğlumuz da çok iyi.Karısına bir bağlı bir düşkün..
Gelin 3 gün önce çocukları alıp evden gidiyor.Gelinin bir arkadaşının kocası da oğlumuzun çok yakın arkadaşı.O da demişki interneti eve almakla sen hata yaptın,o aldığın günden beri erkeklerle yazışıyormuş ve de kaçtığı kişi yine internette tanıdığı kişi..:1shok:
Biz şok olmuş durumdayız..Evet sizlerin düşünceleri neler?

Ayyy Allahim daha neler duyucaz ya:kızgın:Kurban oldugum Allah sasirtmasin...

ya anlamıyorum evlısın esın sana duskun ne dıye elın adamlarıyla konusursun bırde nette tanıstıgın bırıne nasıl guvenıpte gıdıyorsun ya bu ınsanları anlamakta gucluk cekıyorum ALLAH akıl fıkır versın ne yıyım

yok ya ben artık şaşırmıyorum... Allah ıslah etsin ne diyelim ki... sen gül gibi yuvanı dağıt bilmediğin etmediğin birisiyel çık git... olacak iş değil...Rabbim evlerimizden uzak tutsun..

kizlar birsey soracam ya size esinin hic mi sucu yok o kadin her halde esinin yaninda nette girmiyodu demi esi neredeydi peki kadin nette görusurken basi bosluluktan iste yapmis bunun kulturle kariyerli olmakla bi ilgisiyok sadecede kadini suclamak ön yargiyla konusmak bence yanlis

adam bütün gün kadının başında nöbet tutacak değil ya işe gider v.s... Canım yapmak istedikten sonra insanın içinde olduktan sonra elini kolunu bağlasan yinede yapar...
sizde bir ev hanımısınız evinizde internet te var eşiniz çalışmıyor mu? bütün gün sizmi gözetliyor ne yapıyor diye. yanlış bir yaklaşım bu bence...
Siz ahlaksız bir kadın olsanız ve bu tür birşey yapsanız eşinizin nereden haberi olacak değil mi?
Ayrıca hiçbir şey aldatmayı haklı çıkarmaz... birşeyler yürümüyorsa ve bir kişi başkasını hayatına sokacak kadar eşinden uzaklaştıysa
insan gibi ayrılır sonra ne hali varsa görür...

Son düzenleme:
bizim insanlarımız interneti kullanmayı bilmiyorlar
oysa yabancı ülkeler böyle değil
onlardada var arkadaslık siteleri ama farklı farklı
sevgili arayanlar için ayrı,eş arayanlar için ayrı,seks arayanlar için ayrı
herkes gercekte ne arıyorsa o siteye giriyor
ama onlardaki amaç su
sürekli ofis içinde masa başında ve cok yoğun çalışanların sosyal hayatı ve karsı cinsle tanısabilecekleri oratmların az olması nedeni ile kurulmuş bu siteler
ve orda kimse kimseyi aldatmıyor
coğu eşlerini oradan seciyorlar
ama bizim erkekler...
maşallah diyorum başka bişey demiyorum

ben internetteki arkadaslık sitelerine kötü gözle bakmıyorum aslında ( evliler için değil bu sözüm bekarlara,zira evli olup girenleri ki bende eski eşim tarafından bu tür ihanete maruz kaldım,şiddetle kınıyorum)

bekar olanlar için ise cok da kötü değil
benim 2 tane arkadasım var internetten tanısıstılar biri evlendi birinin bu yaz düğünü var
ama onlarda iki taraf da interneti bir nevi aracı,görücü olarak görüp yalansız bir amaç için girmiş olmalarıydı

internetteki forumları herkes düzgün ve dürüstlükten ödünb vermeden kullanmayı başarabildiği sürece sorun yok bence

evlendikten sonra interneti eve sokmamak çözüm değil
dışarısı internet cafe dolu
onuda bırakın artık coğu iş yerlkerinde bilgisayar ve internet var zaten
önemli olan o kişinin yani erkeğin karakteri
yapmak istedikten sonra evde net olmasada yapar
ama ki karakteri sağlamsa bence bırakın neti gözünün önünde 10 kadında olsa onlara kadın gözüyle bakmaz.....

Ben bu tarz durumlarda kulaktan duyma bilgilere pek inanmıyorum , gerçekten mutlu olan ve eşinden herşeyi gören bir insan intertte kandırılıp gitmez hele de çocuklarını da alıp asla ... Bence sizin bilmediğiniz ve aile arasında başka bir sorun vardır ve kendi çocuklarına toz kondurmamak adına böyle bir şeyi bahane ediyorlardır .
Her zaman tek taraf dinlenmemeli bence.

Back
X