internetten tanıştığı kişi yüzünden evden gitmiş!!!

ya varmı böle birşey ya net yüzünden yuva yıkmak çocukları o duruma düşürmek madem mutsuzsun boşan ne halt edersen et ya valla kıslar biraz ammaniye bi laf olcak ama erkek yapar yıkanır çıkar bişi olmaz ama kadın yapınca öle olmuyo olamaz ya ben çok aşırı tepkiliyim böle şeylere ben bu siteye girmek için kocamdan izin alıyorum töbe töbe yaaaa

Bence tamamen kişiliksizlik örneği sanal alemden mutlu olmaya çalışan veya hayatını değiştirmeye çalışan insanları anlamıyorum ben.Sen neysen osun ben neysem buyumdur.Beni seven böyle sever sevmeyen sevmez.Herkezin hayatı mükemmel olmak zorunda değildir.
İnternetten biriyle kaçmak da neyin nesi.Nasıl bu kadar güveniyorlar.Biz yılardır görüştüğümüz insanın en ufak bi tavrını görsek acaba diyoruz.İnternet ortamında nasıl böyle şeylere yer veriliyor cidden anlamıyorum.

Allah akıl fikir versin herkese

zor yaa trknolujı bu sekilde kullanılmamalı... ben kadına değilde o zavallı 3çocuğa üzüldüm daha akıllıları ermeden bilmedikleri bir hayatı yasamaya mecbur kaldılar.

ama suçlamamak gerek evde ne yasadıklarını bilemeyiz. kadının gercekten böyle bir macera ya atldığıda kesin değil sadece varsayım . kadın belkikocası ile kavga edip çocuklarıda alıp tatile çıktı bir yakınına gitti olabilir onuda dinlemek gerek
teknolojı hayatı kolaylastıracağı yerde zorlastırmamalı...

bence önemli olan karakter, yoksa internek varmış yokmuş farketmiyor, bunlar bahane yani, kadın da olsa erkek de olsa farketmez, kişiliğinde olan herkes birbirini aldatıyor.

bizde yıkılmak üzere olan evliliğimizi kurtarmak için uğraşıyoruz ne kadınlar varki yuvasını yıkıp gidiyo yazık yazık...

Bende evli barklı insanların o chat odalarında arkadaş bulma sitelerinde ne işleri var anlamıyorum anlayamıyorummm
Bu anlattıgınız olayın benzerlerini de malesef o kadar çok duyar olduk ki allah ıslah etsin olan gene çocuklara oluyor ona yanıyorum

coktan pisman olmustur bile. ama gecmis olsun.
hic mi kocasinin serefini dusunmedi. kacmak ne demek ya? adam gibi oturursun konusursun istemezsen bosanirsin. herkes yoluna bakar. sirttan hancerlemek neden?

annem hep anlatir. bir ogretmen vardi bizim okulda. 3 cocugu varken karisi bu ogretmenden once tanistigi genc kizlik sevgilisine kaciyor. cocuklari birakarak. ama Allah iste o kadar buyuk ki. hic o cocuklarin ahi yerde kalir mi? kadinin kactigi adam 6 ay sonra vefat ediyor. kadin kaldi ortada. adam tekrar evlendi. bir kizi daha oldu. buyuttu cocuklarini. evlendirdi. cocuklardan buyuk olan o zaman akli eren ikisi anneleriyle gorusmuyorlar. hic. en kucuk olan neler yasandigini bilmedigi icin sadece o gorusuyormus.

yani kimsenin ahi yerde kalmiyor, oyle bir tokat geliyor ki, insanin neden basima bu geldi diye sormasina bile gerek yok...

Elbet pişmanlık wardır ama..Hemen kadına yüklenmek doğru gelmedi bana.Onu internete sürükleyen eksiklikler neydi acaba..bunları sorgulamalı.heyecan aramak yada merak yada baska birşeyy onun bu ıhtıyacları duymasına sebep kim ? bu esksikleri yaşatan kim..? Çok yanlış bir hamle..Çok yanlış seçim..Ahlaken ve aile yapısına ters bir durum kesinlikle onaylamıyorum.eşi 4/4 lükse kadının içinde varmış diyeceğim ama eşinde de eksiklikler varsaki muhtemel bu..öyleyse tek kadını suclamak yersiz..Alah yardımcıları olsun..SEVGİLER

umarım gerçek değildir...belki başka problemleri vardı sizin bilmediğiniz..belki adam kadına eziyet ediyordu ne bileyim..şimdi de kendini aklamak için söylüyor olabilir..
tek taraflı dinleyerek yorum yapmak doğru olmaz sanırım

Artik insanalr kafayi iyice yemis balatalari siyrilmis. E kadin ne isin war neidüğü bilinmeyen bi adama gidiyon e hadi kendin gidiyon yanindaki sabulari nere sürüklüyon.yakindir kiyametin kopmasi yakin

Back
X