İnternetten Tanıştık :/

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.840
82.299
798
Merhaba iyi geceler bdv ailesi burası ayrı bi aile oldu çünküm. .sizden biraz empati kurmanızı ve kibar,seviyeli birşey şekilde bu sorunumda bana yardım etmenizi rica edicem.

Biz çok düşündük ama işin içinden çıkamadık maalesef. .Sevgilimle internetten tanıştık bi forumdan sorun şu ki 1 hafta sonra ben il dışına ablama gidicem ve durumu ablama anlatıp eniştemin sevgilimle görüşmesini rica edicem. .
Tek sorunumuz şu ki biz şu sorunun cevabını bulamadık"Nereden tanıştınız?" internet dersek hayatta kabul etmezler ve doğal olarak redderler peki ne diyeceğiz off çok stresli ve gerginim. .

Siz yuz yuze gorustunuzmu bu kisiyle peki. Nasil guveniyorsunuz.

Bir okulda okuyor iseniz okula seminere diger universiteden gelen bir arkadasti diyebilirsiniz..

ne zamandır berabersiniz?
bence olaya hiç yalanla başlamayın
çok enteresan bi tanışmamız var, siz önce bi görüşün ondan sonra anlatacağım ben deyin
sonra da internet dersiniz ama biraz süslersiniz, atıyorum hayvanları koruma kulübünün internet sitesinde diye

Hayır değiliz

Eniştem daha ılımlı olduğu için ve babam gibi sevdiğimden onlar bize yardımcı olabilir

Nasıl yani çok garip siz mi buldunuz sevgilinizi güvenilir mi böyle şeylr ne biliyorsunuz kariınızdakinin size yalan söylemeyecegini

Acaba bunu kabul ederlermi işte illa öğrenmemiz lazim diyebilirler

Arkadaş ortamı. Yada onun ailesinden yani kuzen falan tanıyorsan arkadaşımin kuzeniydi o şekilde tanıştık desen?

Bi arkadaşının düğününde tanıştığınızı söyle. Düğün için sizin bulunduğunuz şehre gelmiş mesela. Ama onun ailesi de aynı şekilde bilmeli yoksa nişanda sözde patlarsınız boş boğazın biri çıkar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…