farklı illerdeyizSokakta carpistik tanıştık de mesela olmaz mi
Siz yuz yuze gorustunuzmu bu kisiyle peki. Nasil guveniyorsunuz.Merhaba iyi geceler bdv ailesi burası ayrı bi aile oldu çünküm. .sizden biraz empati kurmanızı ve kibar,seviyeli birşey şekilde bu sorunumda bana yardım etmenizi rica edicem.
Biz çok düşündük ama işin içinden çıkamadık maalesef. .Sevgilimle internetten tanıştık bi forumdan sorun şu ki 1 hafta sonra ben il dışına ablama gidicem ve durumu ablama anlatıp eniştemin sevgilimle görüşmesini rica edicem. .
Tek sorunumuz şu ki biz şu sorunun cevabını bulamadık"Nereden tanıştınız?" internet dersek hayatta kabul etmezler ve doğal olarak redderler peki ne diyeceğiz off çok stresli ve gerginim. .
Merhaba iyi geceler bdv ailesi burası ayrı bi aile oldu çünküm. .sizden biraz empati kurmanızı ve kibar,seviyeli birşey şekilde bu sorunumda bana yardım etmenizi rica edicem.
Biz çok düşündük ama işin içinden çıkamadık maalesef. .Sevgilimle internetten tanıştık bi forumdan sorun şu ki 1 hafta sonra ben il dışına ablama gidicem ve durumu ablama anlatıp eniştemin sevgilimle görüşmesini rica edicem. .
Tek sorunumuz şu ki biz şu sorunun cevabını bulamadık"Nereden tanıştınız?" internet dersek hayatta kabul etmezler ve doğal olarak redderler peki ne diyeceğiz off çok stresli ve gerginim. .
Hayır değilizEnişten ne için sevgilinle görüşecek o kısmı anlamadım? Tanışmak gibi mi yoksa sen daha bu çocuğu hiç görmedin de gerçekten o kişi mi diye kontrol ettirmek için mi?
Aynı şehirde değil misiniz?
Acaba bunu kabul ederlermi işte illa öğrenmemiz lazim diyebilirlerne zamandır berabersiniz?
bence olaya hiç yalanla başlamayın
çok enteresan bi tanışmamız var, siz önce bi görüşün ondan sonra anlatacağım ben deyin
sonra da internet dersiniz ama biraz süslersiniz, atıyorum hayvanları koruma kulübünün internet sitesinde diye
hayat realden bi farkı yok bunun kötü ninsan her türlü kötüdürNasıl yani çok garip siz mi buldunuz sevgilinizi güvenilir mi böyle şeylr ne biliyorsunuz kariınızdakinin size yalan söylemeyecegini
Allah tamamına kavuştursun bir arkadaşım tanıştırdı diyebilirsinhayat realden bi farkı yok bunun kötü ninsan her türlü kötüdür
ebet buda bana mantıklı geldiBence eniştene doğruyu soyle, ailene de benim tanıdığım der enisten. Bu da çok yalan sayılmaz çünkü yüz yüze onu ilk enisten tanıyacak..
Acaba bunu kabul ederlermi işte illa öğrenmemiz lazim diyebilirler
hayır tanışmak tanıştırmakben tam anlayamadım
siz ne zamandır sevgilisiniz?
yüz yüze görüşüyor musunuz?
ne niyetle görüşecek ailenizle? evlenme niyeti ile mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?