Sonradan o kuzenlerin basi hep yaniyorArkadaşımın kuzeni de. :)
Bu kuzenler hep işe yaramıştır
Hemen yadirgamayin belki once kwndi bulusup tanisacak sonra enistesiyle tanistiracakYani görmeden , yüzyüze gelmeden , yüzüne bakınca ne hissedeceğini bilmeden enişten ile tanıştırıyorsun doğru mu ?E görmeden istemeye gelir ailene, sonra da görmeden nikahı da kıyarsınız artık .!
İşte ona cevap vermemiş ,okuyanların çoğu ilk eniştesi ile görüşecek anlamış genelde . Eğer kendi görüşecekse tabi normal ama kendi görmediyse henüz cidden ilginçHemen yadirgamayin belki once kwndi bulusup tanisacak sonra enistesiyle tanistiracak
Feraceliyi pek tanimam ama simdiye kadarki konularindan yorumlarindan okudugum kadariyla mantikli biri gibi geldi zaten ne onun ne birbaskasinin bu hataya dusecegini sanmiyorumİşte ona cevap vermemiş hiç okuyanları ilk eniştesi ile görüşecek anlamış genelde . Eğer kendi görüşecekse tabi normal ama kendi görmediyse henüz cidden ilginç
Internette bir forumdan yahut facebook vaden mesaj atan erkekleri potansiyel sapık olarak görüyorum.
Ki ben de uzun zamanlar forum kullanmıs biriyim. Biliyorum ordakileri.
Ama aklımda tek bir soru olusuyor: bana yazan adam kimbilir kimlere yaziyodur, yuzumu görmedi sesimi duymadı sırf kız oldugum icin mesaj atıyor bana.
Elbette herkeste bu böyle degildir ama benim bakış açıma göre hiç güvenemeyeceğim adamlar bunlar.
Bence sen ablanlara doğruyu söyle. Ailene yalan söylemeden önce de adamı iyice bir tanı bakalım, buna degecek biri mi
Cok tanidigim var cok mutlu olanida bosanananida mecburi evliligi yurutenideİnternet üzerinden yaşanan birliktelikleri onaylamasamda bu işi yürürebilenler var
Bende sizin net olmanız gerektiğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?