İnternetten Tanıştık :/

Bu meseleye yalan bulastırmayın
Neyse onu soyleyın
Enısten severse tabiri caizse gozu tutarsa netden tanısmıs olmanız sorun olmaz

Ben arkadaşımın eski sevgilisinin bi arkadaşı demiştim. Tabi sonradan eski sevgiliyle de arkadaşla da bağlantı koptu, biz bize kaldık.

Biz tanıştıktan bi sene sonra sevgili olduğumuz için işe yaradıydı.

Arkadaşımın kuzeni de. :)
Bu kuzenler hep işe yaramıştır
Sonradan o kuzenlerin basi hep yaniyor

Bi arkadasin evinde bilgisayar varmis o zamanlar bilgisayar her ecde yoktu kuzeni biriyle telefobda tanismis goruntulu gorusme vs kuzeninin evinde yengeside herkese kizim onlarda bilgisayati gordu yazisti cs demis yoksa kizim ne bilirdi falan demis herkese

Bu foruma girip insanlarla nasıl tanışıyorsunuz? Yılbaşı çekilişleri, kitap hediyeleri o adreslere nasıl gidiyor? Nasıl güvenip adres verip 2. el ürün alıyorsunuz? Bu da öyle bir şey. İnternetten tanışılınca illa "sevgili arıyorum" başlığı altında tanışılması gerekmiyor.
Biz de eşimle internette tanıştık, ortak zevklerimiz olan bir forumda. İnternetten tanışmanın hiç bir sıkıntısını yaşamadım, hayal kırıklığına uğramadım, yalanlarla karşılaşmadım. Karşılaştığım sorunların hiçbiri internetten tanışmakla ilgili değildi, hepsi insan olmakla alakalıydı. Hatta ilişkimin en güzel yanı uzakta olmaktı. Özlem, kavuşma heyecanı, kaçamaklar, hayaller...
Ben bir arkadaşımın arkadaşı dedim aileme.

Yani görmeden , yüzyüze gelmeden , yüzüne bakınca ne hissedeceğini bilmeden enişten ile tanıştırıyorsun doğru mu ?E görmeden istemeye gelir ailene, sonra da görmeden nikahı da kıyarsınız artık .!

Hemen yadirgamayin belki once kwndi bulusup tanisacak sonra enistesiyle tanistiracak

Feraceli valla herkesin şu sorusuna cevap verirsen çok sevineceğiz.. SEN YÜZ YÜZE HİÇ GÖRÜŞTÜN MÜ? Gorusmediysen eger diyelim ki enisten begendi gözü tuttu sonra sen görüştün ama hosuna gitmedi belki elleri yada saclari veya dişleri mideni bulandirdi ozaman ne yapacaksin? Valla ince detaylar onemlidir içinin almazsa herseye yazik olur..

İşte ona cevap vermemiş hiç okuyanları ilk eniştesi ile görüşecek anlamış genelde . Eğer kendi görüşecekse tabi normal ama kendi görmediyse henüz cidden ilginç
Feraceliyi pek tanimam ama simdiye kadarki konularindan yorumlarindan okudugum kadariyla mantikli biri gibi geldi zaten ne onun ne birbaskasinin bu hataya dusecegini sanmiyorum
Boyle bi durumla karsilassam soyleyecek yuzlerce yakan bulabilirdim tanismayla alakali

Benim ailemde internet tanismasina hos bakmaz ama dogrusu evliligimi bi yalanin ustune kurmak istemezdim

Dusunsenize cocuklariniz olacak cocuklara anlatacaginiz hikaye farkli cevreye anlatacaginiz farkli hayatimin en guzel anisini yalanla kapatmak istemezdim

Internette bir forumdan yahut facebook vaden mesaj atan erkekleri potansiyel sapık olarak görüyorum.
Ki ben de uzun zamanlar forum kullanmıs biriyim. Biliyorum ordakileri.

Ama aklımda tek bir soru olusuyor: bana yazan adam kimbilir kimlere yaziyodur, yuzumu görmedi sesimi duymadı sırf kız oldugum icin mesaj atıyor bana.

Elbette herkeste bu böyle degildir ama benim bakış açıma göre hiç güvenemeyeceğim adamlar bunlar.

Bence sen ablanlara doğruyu söyle. Ailene yalan söylemeden önce de adamı iyice bir tanı bakalım, buna degecek biri mi

Yalan söylemeye gerek yok bence. Sonuçta enişteniz tanışacak ilk etapta,siz tek başınıza gidip buluşmayacaksınız.
Ablanızı,eniştenizi alın karşınıza "böyle böyle oldu tanıştık,sohbet ediyoruz,ben kendimce güvendim bu insana ama yinede önce senin görüşmeni isterim enişte" deyin,onlarda memnun olurlar eminim. Yalan söylemekten kat be kat iyi. Ayrıca eniştenize farklı birşey söylerseniz,sevgilinizi sıkıştırsa oda yalanı kıvıramazsa ,ağzınız bir olmazsa,açık verirse daha kötü sonuçlanır emin olun.

Bende erkeklerin erkektir yapar potansiyelinden dolayi evlendikten sonra bunun basa kakilacagini dusunuyorum

Feraceli ben olsam güvenmez hatta ilişkiyi bitirirdim sen aklı başında bir kızsın internette Allah bilir kimlere yaziyor ayni anda kaynim eltimle sevgiliyken basindan 3 nişan geçti diğer gorustukleri hariç eltimde safim hicbirseydrn haberi olmadi internette nerden haberi olacak

belli ki 1-2 aylık yeni bir ilişki ve siz daha hiç görüşmediniz. yanlışsam düzeltin.
bu durumda eniştenize konuyu açmanız ne kadar doğru?

siz önce bir adamı iyice tanıyın. daha sonra ana babanıza arkadaşlar der geçiştirirsiniz, ayrı illerdeyiz bunu diyemem demişsiniz ama ne olacak. adam sizin ile gelmişken gördüğünüzü söyleyeceksiniz.

benim sevgilim arkadaşımın arkadaşının arkadaşıydı mesela, hem de bu arkadaşlar 700 km ötedendi. arkadaş ortamı nelere kadir. siz de böyle bir bağlantı kurarsınız işte. adamdan emin olun ama önce tabi. acele etmeyin.

Son düzenleme:
İnternet üzerinden yaşanan birliktelikleri onaylamasamda bu işi yürürebilenler var
Bende sizin net olmanız gerektiğini düşünüyorum

2004 yılında netten tanıştık,
2013 yilinda evlendik 1 tane Oğlumuz var... tamam kötü birşeyle karşılaşmadım ama şimdi sanırım yapmazdim böyle yani insanlar bir tuhaf iyice emin olurdum heralde.

Benim ailem biliyor ama onunki bilmiyor ortak oturup konuşulmadi..

Ama is ortaminda ya da biri sorunca dışardan ortak arkadaş sayesinde oldu diyrouz...
Kendiminkinede öyle demsitim ama sonra benim.ailem anladi tabi demediler yüzüme yüzume9

Ben de Internette tanıştım 6 yıllık evliyim. Ondan önce de 6 yıl görüştük. Kem küm ede ede fazla detaya girmeden anlattım işte. Tam bilgi vermesen de anlayan anlıyor zaten. Söyle gitsin.

İnternet üzerinden yaşanan birliktelikleri onaylamasamda bu işi yürürebilenler var
Bende sizin net olmanız gerektiğini düşünüyorum
Cok tanidigim var cok mutlu olanida bosanananida mecburi evliligi yurutenide

Valla bende insanlardaki cesarete hayret ediyorum acaba fazla mi guven problemi yasiyorum ben ayni ortamda calistigim insana bile guvenemiyorum (ki evliyken kendini bekar gibi gostereni gordu bu gozler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…