İnternetten Tanıştık :/

Ne kadar zamandır görüşüyorsunuz? Yaşlar nedir?
Yüz yüze vakit geçirdiniz mi? Neden enişteyle görüştüreceksiniz?
Sizin güveninizi kazandı mı? Ciddi misiniz?

Farklı şehirlerdesiniz. Arkadaş tanıştırdı deseniz bile. ""Farklı şehirlerde nasıl ilişkiyi yürütüyorsunuz" diye soracaklar. "Uzaktan ne kadar tanıyorsun" diye soracaklar. "Birlikte vakit geçiremediğin insana güvenebiliyor musun?" diye soracaklar. Bence siz bu sorulara cevap hazırlayın. Bu sorular nerede, nasıl tanıştığınızdan daha önemli.

Kardeşim böyle bir şey anlatsa bana, nasıl tanıştığından ziyade yukarıdaki sorunları merak ederim.

En iyisi bir arkadasinizin tanidigi olmasi ve sizi onun listesinde gorup begenmis olmasi en azindan arada arkadas var sanal olmuyor:)

diyelimki eniştenle tanıştı ilk izlenimi iyi oldu falan filan ..başka bi şehirde tek başınıza interneten tanıdığınız bi adama nasıl güvenipde yanlız kalacaksınız ya sizi kaçırırsa ya bişi yaparsa nebilim ben ya sahtekarsa hırsızsa uğursuzsa ..kızları ağına düşüren bi pislik se nasıl güveniyosunuz ya benim pek aklım almıyo yada benim kafa geri kaldı galibaaaa bu konularda : /

Yarın evlenmiyorum hayatım sakin ol !

hayır tanışmak tanıştırmak

dikkat ettim
"görüşüyor musunuz" lu soruları es geçiyorsunuz
sanırım reel hayatta yeterince görüşmediniz, birbirinizi yeterince tanımıyorsunuz
bence de enişte ile tanıştırın, her ne kadar size güvenilir gibi gelse de...

Yarın evlenmiyorum hayatım sakin ol !
bende onu diyorum işte ya evlencek günleri göremessiniz alllaaaaaaahhh korusun..
görüşceksende ilk önce ablan ve enişten yanında olsun
kusura bakma ben bu zamanda cok korkuyorum etraftan ..insalar eskisi gibi değil sapık dolu heryer töbeyarabbimm

Biz bayağı instamessage'dan tanıştık uzak şehirlerden. İlk gün gelmişti yanıma sürprizle. Ah ah.

Biz ailelere bir tanışma uygulaması değil de, facebookta bir film üzerine konuşurken başladı öyle tanıştık dedik. Siz ailenizin internete bakış açısına göre bir de arada ortak yakın arkadaşımız vardı diye de ekleyebilirsiniz. Çok yalan da değil sonuçta internet yani Çok heyecanlı ay

içime su serptin canım çok sağol

Biz bı oyun esnasında tanışıp msn ile devam eden sohbet muhabbet ..sonrasında yuzyuze gorusme isteği ile sürec sonunda cıkmaya basladık.bizde farklı şehırlerdeydık ama neredeyse herhaftasonu beraber zamam gecırebılıyorduk.şuan evliyiz ve ikimizinde ailesi ortak arkadas aracılıgı ile dıye biliyor.bı ortamda tesaduf tanıstık ve uzun süredır gırusuyoruz.haftasonu ve izin zamabları bulundugum ile geliyor vs demiştim.internet evet korkutucu gelıyo kulaga ama arada biz gibilerde az değil.

inşallah bizde öyle oluruz

En basiti bir kiz arkadasimin tanidigi resmimi görmüs begenmis tanismak istedi öyle numarassini falan gönderdi konustuk deyin.

Ya internet artık daha güvenilir oldu aslında kızlar. Bi insana dair her şeyi görebiliyosunuz basit bi incelemeyle. Kime ne uslupla konuşuyor, çevresi nasıl insanlardan oluşuyor, ne iş yapar, içer mi ortamcı mıdır. Ne varsa bi profilde önünüzde. Artık çok daha güvenilir yani interneti akıllıca kullandığın zaman.

Görüşmek istediğin insanla ilgili bu kadar veri bulabileceğin başka bi ortam yok ya.

Haklısın.ben kaç yıl önce internetten adına dair ne bulduysam bakmıştım.çalıştıgı kurum bile çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…