Yarın evlenmiyorum hayatım sakin ol !diyelimki eniştenle tanıştı ilk izlenimi iyi oldu falan filan ..başka bi şehirde tek başınıza interneten tanıdığınız bi adama nasıl güvenipde yanlız kalacaksınız ya sizi kaçırırsa ya bişi yaparsa nebilim ben ya sahtekarsa hırsızsa uğursuzsa ..kızları ağına düşüren bi pislik se nasıl güveniyosunuz ya benim pek aklım almıyo yada benim kafa geri kaldı galibaaaa bu konularda : /
hayır tanışmak tanıştırmak
bende onu diyorum işte ya evlencek günleri göremessiniz alllaaaaaaahhh korusun..Yarın evlenmiyorum hayatım sakin ol !
içime su serptin canım çok sağolBiz bayağı instamessage'dan tanıştık uzak şehirlerden. İlk gün gelmişti yanıma sürprizle. Ah ah.
Biz ailelere bir tanışma uygulaması değil de, facebookta bir film üzerine konuşurken başladı öyle tanıştık dedik. Siz ailenizin internete bakış açısına göre bir de arada ortak yakın arkadaşımız vardı diye de ekleyebilirsiniz.Çok heyecanlı ay
ciddimisin ya maşallah harikaInternetten tanisilmis 7 senelik harika bir evliligim var. Cok seyapmayin yani.
inşallah bizde öyle oluruzBiz bı oyun esnasında tanışıp msn ile devam eden sohbet muhabbet ..sonrasında yuzyuze gorusme isteği ile sürec sonunda cıkmaya basladık.bizde farklı şehırlerdeydık ama neredeyse herhaftasonu beraber zamam gecırebılıyorduk.şuan evliyiz ve ikimizinde ailesi ortak arkadas aracılıgı ile dıye biliyor.bı ortamda tesaduf tanıstık ve uzun süredır gırusuyoruz.haftasonu ve izin zamabları bulundugum ile geliyor vs demiştim.internet evet korkutucu gelıyo kulaga ama arada biz gibilerde az değil.
Bende wolfrog gıbı 7 yıllık evlı üç aydırda iki çocuklu bırı oldum çıktım.oysaki tavla oynuyor ıngılızcemı geliştiriyordum en son:)inşallah bizde öyle oluruz
maşallahBende wolfrog gıbı 7 yıllık evlı üç aydırda iki çocuklu bırı oldum çıktım.oysaki tavla oynuyor ıngılızcemı geliştiriyordum en son:)
Haklısın.ben kaç yıl önce internetten adına dair ne bulduysam bakmıştım.çalıştıgı kurum bile çıktı.Ya internet artık daha güvenilir oldu aslında kızlar. Bi insana dair her şeyi görebiliyosunuz basit bi incelemeyle. Kime ne uslupla konuşuyor, çevresi nasıl insanlardan oluşuyor, ne iş yapar, içer mi ortamcı mıdır. Ne varsa bi profilde önünüzde. Artık çok daha güvenilir yani interneti akıllıca kullandığın zaman.
Görüşmek istediğin insanla bu kadar veri bulabileceğin başka bi ortam yok ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?