Ya tamam gezmeye gelmişti dersin arkadaşının yanına öyle tanıştık :)farklı illerdeyizyemezler
Sonra ilerde adam kotu ciktigindada enisteye yedin kizin basini desinler degil mi :)))Bence eniştene doğruyu soyle, ailene de benim tanıdığım der enisten. Bu da çok yalan sayılmaz çünkü yüz yüze onu ilk enisten tanıyacak..
ciddimisin ya maşallah harika
Bende cevap alamadım.dikkat ettim
"görüşüyor musunuz" lu soruları es geçiyorsunuz
sanırım reel hayatta yeterince görüşmediniz, birbirinizi yeterince tanımıyorsunuz
bence de enişte ile tanıştırın, her ne kadar size güvenilir gibi gelse de...
Valla bence adam kötüyse eğer zaten anlaşılır bir şekilde diye düşünüyorum. Hadi eniste anlamasın, anne baba falan anlar yani :) inşallah olmaz tabi deSonra ilerde adam kotu ciktigindada enisteye yedin kizin basini desinler degil mi :)))
Eniştenize niye gorustureceginizi anlamadım? Siz bu şahsi uğrunda yalan söyleyecek kadar iyi tanıyor musunuz? Ne kadar oldu? Yarın birgün düşündüğünüz kişi olmadığı filan çıksa yalanları çıksa enişteye açıklayabilecek misiniz durumu?Merhaba iyi geceler bdv ailesi burası ayrı bi aile oldu çünküm. .sizden biraz empati kurmanızı ve kibar,seviyeli birşey şekilde bu sorunumda bana yardım etmenizi rica edicem.
Biz çok düşündük ama işin içinden çıkamadık maalesef. .Sevgilimle internetten tanıştık bi forumdan sorun şu ki 1 hafta sonra ben il dışına ablama gidicem ve durumu ablama anlatıp eniştemin sevgilimle görüşmesini rica edicem. .
Tek sorunumuz şu ki biz şu sorunun cevabını bulamadık"Nereden tanıştınız?" internet dersek hayatta kabul etmezler ve doğal olarak redderler peki ne diyeceğiz off çok stresli ve gerginim. .
Merhaba iyi geceler bdv ailesi burası ayrı bi aile oldu çünküm. .sizden biraz empati kurmanızı ve kibar,seviyeli birşey şekilde bu sorunumda bana yardım etmenizi rica edicem.
Biz çok düşündük ama işin içinden çıkamadık maalesef. .Sevgilimle internetten tanıştık bi forumdan sorun şu ki 1 hafta sonra ben il dışına ablama gidicem ve durumu ablama anlatıp eniştemin sevgilimle görüşmesini rica edicem. .
Tek sorunumuz şu ki biz şu sorunun cevabını bulamadık"Nereden tanıştınız?" internet dersek hayatta kabul etmezler ve doğal olarak redderler peki ne diyeceğiz off çok stresli ve gerginim. .
Bende bi evhamli benim zannediyordum ben gercek hayatta tanidigima bile kolay kolay guvenemiyorum kaldi ki sanalİnternette karşısına manyak çıkan bir ben varım herhaldeneresi güvenilir ya? Adamın baştan aşağı herşeyi yalandı , şizofren manyağın teki çıktı, hatırladıkça nasıl öyle bir aptallık yaptım da netten konuştuğum adama güvendim derim. Çok şükür başıma kötü birşey gelmedi fiziksel olarak ama psikiyatriste ömrümde ilk ve tek defa o manyaktan kurtulduktan sonra gitmiştim. Gece uyku girmiyordu gözüme evimi biliyor camdan kapıdan girmeye çalışır mı acaba diye
Hiç de öyle günlük hayatta nasılsa öyle gibi olmadı yani benimki. Siz yine de tedbirli olun. Sadece süper eş adayları değil her türlü sapığı manyağı da net başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?