İnternetten Tanıştık :/

ciddimisin ya maşallah harika
Bende cevap alamadım.
"İnternette tanıştığı biri ile evlenilir mi?" tek merak ettiği nokta bu bence! Evlenilir neden evlenilmesin. Doğru insansa!

Dikkatli ol iyice arastir bilmedigin bir seylerle karsilasma daha sonrasinda. Enisteye dogruyu anlat ilk o taniscaksa eger.
Biz de sevgilimle internette tanistik 4.yilimiza giricez hic sorun olmadi yakin arkadaslarimiz biliyor netten tanistigimizi, ilerde ailelere ne deriz bilmiyorum.

İnternette karşısına manyak çıkan bir ben varım herhalde neresi güvenilir ya? Adamın baştan aşağı herşeyi yalandı , şizofren manyağın teki çıktı, hatırladıkça nasıl öyle bir aptallık yaptım da netten konuştuğum adama güvendim derim. Çok şükür başıma kötü birşey gelmedi fiziksel olarak ama psikiyatriste ömrümde ilk ve tek defa o manyaktan kurtulduktan sonra gitmiştim. Gece uyku girmiyordu gözüme evimi biliyor camdan kapıdan girmeye çalışır mı acaba diye

Hiç de öyle günlük hayatta nasılsa öyle gibi olmadı yani benimki. Siz yine de tedbirli olun. Sadece süper eş adayları değil her türlü sapığı manyağı da net başında

Eniştenize niye gorustureceginizi anlamadım? Siz bu şahsi uğrunda yalan söyleyecek kadar iyi tanıyor musunuz? Ne kadar oldu? Yarın birgün düşündüğünüz kişi olmadığı filan çıksa yalanları çıksa enişteye açıklayabilecek misiniz durumu?

Yüz yüze tanışarak yaptığım evliliğim bittiğinde sevinçten uçmuştum.İkinci eşimle Facebook'tan tanıştık,6 yılımız bitecek,bence dünyanın en iyi adamı. yani tanıyarak,vakit geçirerek evlenmenin bi hayrını görmedim ben.

Yeterki ALLAH iyilerle karşılastırsın ha yolda gördün yada bi yerde gördün tanıştın ha internet aynı bence..

Benim merak ettıgım ne zamandır gorusuyorsun yada yuz yuze gorustunmu gıbı soruları niye kaale almadıgın ? Cevaplamanda ne sakınca var

Galiba bu kişiyi uzun bır suredır tanımıyorsunuz ve hiç yüzyüze gelmediniz. Bu sorulardan kaçtığınız için ben böyle düşündüm. Bende eşimle bir forumda tanışmıştım lakin hiç yüzünü görmediğim, görüşmediğim, sanaldan tanıdıgım birini ailemden bırılerıyle muhattap edemezdım sanırım. Bilemedim.

Valla bence fazla yalan söylemiş olmamak için güvendiğim bi arkadaşımın hesabında görmüş beğenmiş arkadasima "evlilik niyetiyle" beni tanımak istediğini söylemis de. Bi süre konuştuk ben karakter olarak olumlu bakıyorum falan de, Bi nevi görücü usulü işte.

Ama benim anlamadığım hiç yüz yüze görüşmediğin biri neden enişteyle buluşacak? Güvenmiyorum once o bi görsün diyorsan neden sevgilim diye bahsediyorsun? Ve eniştenin bulunmasından ailenin haberi olmak zorunda mı?

Son olarak da ya enişte görüşünce damat adayından elektrik alamazsa?

internetten tanışma "instagram gibi sosyal medyalar hariç" reelden gerçekten farksız. benim soracağım sorular biraz daha farklı.

tanışalı ne kadar zaman oldu?
tanıştıktan ne kadar süre sonra hoşlaşmaya başladınız?
ilk o mu sana hoşlaştığını belli etti?
önce telefon numaranı mı istedi skype vs gibi bir platform adresini mi?
sana yaklaşımı nasıl?
kaç yaşında? yaş farkı fazla mı?
forumda diğer insanlarla muhabbeti nasıl? seninle aynı seviyede mi, yoksa biraz daha samimi ya da soğuk mu?

Aynısını birebir yaşadık ablama ve e nisteme esim askeri personel is dönüşü arkadaşına bizim memlekete uğramış o arkadasimda benim arkadaşımın esi dedik görünce beğendik numaralarimizi istedi arkadaşlar verdik konuştuk dedim ve hala ailen öyle biliyor allah yardimcin olsun canim kismetse kolay oluyor biz 15 günde nisanlanmistik

Feraceli aile yapilarimiz bi nebze vebzer oldugu icin arkadas ortaminda tanistik diyemeyecegini tahmin edebiliyorum

Yada sunun akrabasi sunun tanidigi vs

Bak sana bi kac tanidigimdan ornek vereyim biri herkese kitap fuarindan tanistik dedi

Biri mucellanin bi tanidigi dedi cunku esinin ailesi bi mucella oldugunu biliyo ama sadece mucellanin adi geciyo

Misal ni arkadasimda internetten tanisti bana netten tanistik demedi tabi ama yinede aileme nadil soylerim diye dusunuyordu

Bende o zamanlar hastanede stajdaydim mucellayi gormeye gittim de oda orda misafirmis birini gormeye gelmis de

Sende benzer seyler uydur

Sen cevreni falan biraz anlatirsan biz daha mantikli seyler soykebiliriz

Bu arada mutluluklar dilerim

seninle aynı şehirde yaşayan, bu kişiyi de tanıyan bir arkadaşın tanıştırdı sizi . yüz yüze getirdi, sonra da netten telden devam ettiniz.

Bende bi evhamli benim zannediyordum ben gercek hayatta tanidigima bile kolay kolay guvenemiyorum kaldi ki sanal

Internetle ilk tanistigimiz yillarda o zaman chat vs girerdik simdi girince kotu kiz damgasi vutuluyo ki oyle yerlerde kalmadi duzgunce muhabbet edecegin

Yani o zamanlar sanalda tanistigim duzgun kisiler olsa bile hic oyle gonul muhabbeti olmadi hep arkadas muhabbetiydi

Simdilerde sanalda nasil tanisilir bile bilmem gercekten zaten bi kullandigim forum KK sosyal medya hesaplarim bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…