arkadaşlar ben internetten uzak kalmak istiyorum herşeyden msn facebook kadınlar kulubü yani yıllar öncesinde bunların hiçbirisi yoktu aynı öyle devam etmek istiyorum hayatıma
çünkü internet bana zarar veriyo piskolojik açıdan
en basiti face imi donduruyorum kız arkadaşlarım arıyo aaaa armine niye kapadın faceini bak geri açmazsan ölümü gör :44:
haydi ben geri açıyorum
bak herkes varda sen niye kapatıyosun diyolar 
internete girdiğim zaman ister istemez merak ettiğim kişilere bakıyorum yada burda kk de herşeyimi paylaşıyorum ben bunları yapmak istemiyorum herkesen uzak durmak istiyorum
erkek arkadaşımla bile bu siteye girme dediği halde ve ben hala girdiğim için ayrıldık yani yine internet neden oldu
bi internet vakası daha ayrılınca face de kızları eklediğini gördüm ve bu benim piskolojimi yeterince bozdu halbuki bakmasam görmezdim
ben asla yanlış kullanmıyorum tanımadığım insanları asla facede msnde eklemem
bitek kk den kız arkadaşlarımı eklerim okadar
ama gel gelelimki internetsiz daha mutluydum ben
ya birileri beni face de kk de takip etsin istemiyorum bende kimseden haber almak istemiyorum
ama yapamıyorum pc ye oturur oturmaz face vs.full açık
ben internetten uzak kalmayı beceremiyorum
sizce yanlışmı düşünüyorum :44:
çünkü internet bana zarar veriyo piskolojik açıdan
en basiti face imi donduruyorum kız arkadaşlarım arıyo aaaa armine niye kapadın faceini bak geri açmazsan ölümü gör :44:
haydi ben geri açıyorum

internete girdiğim zaman ister istemez merak ettiğim kişilere bakıyorum yada burda kk de herşeyimi paylaşıyorum ben bunları yapmak istemiyorum herkesen uzak durmak istiyorum

erkek arkadaşımla bile bu siteye girme dediği halde ve ben hala girdiğim için ayrıldık yani yine internet neden oldu
bi internet vakası daha ayrılınca face de kızları eklediğini gördüm ve bu benim piskolojimi yeterince bozdu halbuki bakmasam görmezdim

ben asla yanlış kullanmıyorum tanımadığım insanları asla facede msnde eklemem
bitek kk den kız arkadaşlarımı eklerim okadar
ama gel gelelimki internetsiz daha mutluydum ben

ya birileri beni face de kk de takip etsin istemiyorum bende kimseden haber almak istemiyorum
ama yapamıyorum pc ye oturur oturmaz face vs.full açık
ben internetten uzak kalmayı beceremiyorum