Lekeler, Çiller intihar aşamasındayım!!!!!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Arkadaşlar roaccutane adlı ilaç kullanımdan sonra yüzüm çöktü çizgiler çıktı yaşım daha 23 neyapcm ben herkes 33 diyor ya yardım edermsiniz?doktorada gttim.

Arkadaşlar roaccutane adlı ilaç kullanımdan sonra yüzüm çöktü çizgiler çıktı yaşım daha 23 neyapcm ben herkes 33 diyor ya yardım edermsiniz?doktorada gttim.

arkadaşım merhaba
bende kullandım bu ilacı biraz riskli tehlikeli bir ilaç
şimdiki aklım olsa kullanmazdım çümki kendiliğinden geçior aslında
bol bol su iç bepanten merhemini kullan
biraz iz bırkıyor bu hap ne yazıkki çok kuruttuğu için
aslında çokta kötü değilse yüzün bırak bence bu hapı

okadar çok kuruttuysa bırak canım,bırakınca bi zaman sonra düzelir, arkadaşın dedği gibi bol su iç ve nemlendir cildini, cildininin güzel olmasını istiyorsa karaciğere iyi gelen şeylerle beslenmen lazım.

Canım ben de kullandım bu ilacı ve aynı yüzüm çöktü 6 yıl oldu hala izlerim var çökük çökük.ve geçmedi de şimdi benzamycn kullanıyorum o iyi geliyo. Ama pişmanım kullanmasaydım keşke. Kızarıklıkların zamanla geçiyo ama çöküntüler kalıyo sadece azalıyo çöküklüğü ama tamamen geçmiyo eğer çok fenaysa bırak bence tamamen geçmiyo çünkü tekrarlıyo sivilceler sadece ağır değil hafif çıkıyo çıkıyosa da. Tek artısı bu oldu bana ama çok fazla eksisi oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende 6 sene önce kullandım 26 yaşındayım ve kırışmalar başladı cildimde halada sorunlarla uğraşıyorum lekelerim ve cilt rengimin bozukluğu bu ilaçtan oldu bence onlarla savaşıyorum hala keşke bende kullanmasaydım belki şimdiye geçmiş olacak ve başka sorunlara yol açmayacaktı..zaten tekrar çıkıyor o yüzden bırak derim bende

Bence merhem degil krem kullan. Merhem yagli bide sivilce sorunun var daha cok sivilce cikabilir. Bide yag sivilceyi besler buyutur diye biliyorum ben. Zaten bu ilac depresyona sokabilen bi ilac biliyosun ki. Cogu ulkede yasak bu nedenle. Bencede birak. Kullananlarda genelde cokuntu oluyo ve onu gecirmek sivilceden daha zor. Birak cildinin kurulugu hassasiyeti gectiginde baska bisey kullan. Mesela kukurt sabunu. Eger cildin yagliysa cok ise yarar. Ben kukurt sabunu kullanıyorum ama sadece sivilce çıktiginda. 1 haftada geciriyo. Ama ilac kullandigin icin once arastir. Gittigin doktora sor. Ondan sonra kullan. Ve eger cildin normale gecerse kullan sabunu. Diger turlu daha kotu etki yapabilir. Bide canini sikma. Takmadigin zaman daha cabuk duzelir. Tabi takmayabilirsen :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence merhem degil krem kullan. Merhem yagli bide sivilce sorunun var daha cok sivilce cikabilir. Bide yag sivilceyi besler buyutur diye biliyorum ben. Zaten bu ilac depresyona sokabilen bi ilac biliyosun ki. Cogu ulkede yasak bu nedenle. Bencede birak. Kullananlarda genelde cokuntu oluyo ve onu gecirmek sivilceden daha zor. Birak cildinin kurulugu hassasiyeti gectiginde baska bisey kullan. Mesela kukurt sabunu. Eger cildin yagliysa cok ise yarar. Ben kukurt sabunu kullanıyorum ama sadece sivilce çıktiginda. 1 haftada geciriyo. Ama ilac kullandigin icin once arastir. Gittigin doktora sor. Ondan sonra kullan. Ve eger cildin normale gecerse kullan sabunu. Diger turlu daha kotu etki yapabilir. Bide canini sikma. Takmadigin zaman daha cabuk duzelir. Tabi takmayabilirsen :D

Cevabın için teşekkür ederim awa 1 yıldır ilaç kullanmyrum 1 senedir yüzüm çökük kaldı.sivilce desen 2 mişli geri döndü

1 yilda etki etmediyse etmez artkk heralde :S niye oyle olduki ? Bence sen dedigimi yap canim

Canım panik yapma, kimyasal hapların etkileri zamanla düzelir, kullandığın ilacı bilmiyorum ama bir arkadaşımın başına da gelmişti bu, sabah akşam yağsız nemlendirici sür, su içmeden yatma canım çünkü cilt gece kendini yeniler, zamanla düzelicek bozma moralini :23:

Canım panik yapma, kimyasal hapların etkileri zamanla düzelir, kullandığın ilacı bilmiyorum ama bir arkadaşımın başına da gelmişti bu, sabah akşam yağsız nemlendirici sür, su içmeden yatma canım çünkü cilt gece kendini yeniler, zamanla düzelicek bozma moralini :23:
maalesef bu ilaç öyle değil bende 5 sene önce kullandım cildim şu anda çok daha kötü ilaç sayesinde sağolsun 2-3 sivilce için gitmiştim doktorum onu verdi o zaman bu kadar bilinçli değildim kullandım cildim çok yoruldu

Back
X