- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
Arkadaşlar roaccutane adlı ilaç kullanımdan sonra yüzüm çöktü çizgiler çıktı yaşım daha 23 neyapcm ben herkes 33 diyor ya yardım edermsiniz?doktorada gttim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar roaccutane adlı ilaç kullanımdan sonra yüzüm çöktü çizgiler çıktı yaşım daha 23 neyapcm ben herkes 33 diyor ya yardım edermsiniz?doktorada gttim.
Bence merhem degil krem kullan. Merhem yagli bide sivilce sorunun var daha cok sivilce cikabilir. Bide yag sivilceyi besler buyutur diye biliyorum ben. Zaten bu ilac depresyona sokabilen bi ilac biliyosun ki. Cogu ulkede yasak bu nedenle. Bencede birak. Kullananlarda genelde cokuntu oluyo ve onu gecirmek sivilceden daha zor. Birak cildinin kurulugu hassasiyeti gectiginde baska bisey kullan. Mesela kukurt sabunu. Eger cildin yagliysa cok ise yarar. Ben kukurt sabunu kullanıyorum ama sadece sivilce çıktiginda. 1 haftada geciriyo. Ama ilac kullandigin icin once arastir. Gittigin doktora sor. Ondan sonra kullan. Ve eger cildin normale gecerse kullan sabunu. Diger turlu daha kotu etki yapabilir. Bide canini sikma. Takmadigin zaman daha cabuk duzelir. Tabi takmayabilirsen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maalesef bu ilaç öyle değil bende 5 sene önce kullandım cildim şu anda çok daha kötü ilaç sayesinde sağolsun 2-3 sivilce için gitmiştim doktorum onu verdi o zaman bu kadar bilinçli değildim kullandım cildim çok yorulduCanım panik yapma, kimyasal hapların etkileri zamanla düzelir, kullandığın ilacı bilmiyorum ama bir arkadaşımın başına da gelmişti bu, sabah akşam yağsız nemlendirici sür, su içmeden yatma canım çünkü cilt gece kendini yeniler, zamanla düzelicek bozma moralini![]()