Intihar bile dusunuyorym allahtan korkmasam :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 senedir lekem var.en yakınlarım bile lekemi diye güldüler dışarı çıkarken kalın bir tabaka fondöten kapatıcılar bıktım ama bir sonuç elde edemedim kurtulamadim
Bi care var yani bn aklima koydum ankarada bi doktor ona gidicem dogum sonrasi kendimi toparladigimda

Bn malatyadayim doktor ankarada exoderm dermabzyon diye bi yontem biraz tuzlu bakalim kocam ikna olucak mi off hersey bi sorun
5 senedir lekem var.en yakınlarım bile lekemi diye güldüler dışarı çıkarken kalın bir tabaka fondöten kapatıcılar bıktım ama bir sonuç elde edemedim kurtulamadim

Ya sorunu soyledim diyolarki bebek yapma o bebeğe yazik senin hamile kalman adaletsuz iyice sinirimi bozdular ayip ama demekki bisey varki buraya yazmisim insandegiller ya valla
Onları boşver sen şimdi dert var dert var kimi ayağına taş batar dert eder kiminin ayağına diken batar dert eder görecelik kavramı başka büyük dertler olmasın sadece bazı kişiler kocaman bir sivilceyi dert etmez kimi ufacık sivilceyi dert eder o yüzden iyi yorumlara odaklan

Kizlar selamunalykm hepinize yenu evliyim 2bucuk aylik hamileyim bi derdim var cok sukur herseyim var esyam sagligim allah elime verirse bebeğim ama tek sorunum yüzüm kizlar inaninki lekeler var alnimda ince cizgiler olustu makyaj cok yaptim zamaninda ama simdi mecburiyetten yapiyorum evde yapmam sirf makyaj yapmayayim diye dışarı cikmiyorum cunku cildim kötü esimin ailesinin karsisina cikinca ozguvensizim napicam ben agliyorum bazen aynanin karşısında bazen Allahim al canımı diyorum ustelik alt katta bi komsu var kizin yuzu bembeyaz purussuz onu bazen gördükçe iyice üzülüyorum esim askeri personel sirf makyaj yapmamak icin dahada kotu olmasin diye cildim arkadaslarini esleriyle bile kabul etmiyorum gulmeyin kınamayin bu artik beni cok etkiliyo:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Dert tasa ok. herkesin kendine göre türlü türlü derdi var yeryüzünde. Lakin intiharlik bir durum yok. Halim vaktim yerinde diyorsun git bir kliniğe baktır cildine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X