- 18 Ekim 2019
- 291
- 63
- 18
- 28
- Konu Sahibi Semihayaqmur
Ama gercekte gormedinizki o yuzden böyle diyosunuzBende saf temiz duygularımla insandır takmıştır kafayı diye yorum yapmıştım.
Resimi gördüm kendime üzüldüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama gercekte gormedinizki o yuzden böyle diyosunuzBende saf temiz duygularımla insandır takmıştır kafayı diye yorum yapmıştım.
Resimi gördüm kendime üzüldüm.
zaten dogumdan sonra yaptircam bi tedavi artik makyajsiz insan icine cikmak istiyorum biktim bu solgun yuz lekelerden kirmiziliklardanyanı gercekten ıntıhar ettırecek kadar bunalıma sokan dert nedır dıye gırdım baktım cılt lekelerı dıyorsunuz
yuzu yanık gozu olmayan kolu olmayan ınsanlar var gozunuzu seveyım kalıtelı bır fondoten veya uzman bır guzellık merkezınde cozulecek sey ıcın mı ıntıhar ?
bence once psıkologa gıdın sız ... bebegınızde varmıs cunku , gecmıs olsun
Ya fondotrn sorun deil bnde var bb krem kapatici benyapmiyorum zorda kalirsam disari cikinca o da sirf makyaj yapmayam diye de cok disari cikmam hatta bazen hic cikmam bn artik makyajsiz insan icine cikmak istiyorum biktim yeminle biktim ya lekeli cilttrn surekli makyajla kapatmaktan ama gozumu kararttim bi yontem var onu yaptırcamyanı gercekten ıntıhar ettırecek kadar bunalıma sokan dert nedır dıye gırdım baktım cılt lekelerı dıyorsunuz
yuzu yanık gozu olmayan kolu olmayan ınsanlar var gozunuzu seveyım kalıtelı bır fondoten veya uzman bır guzellık merkezınde cozulecek sey ıcın mı ıntıhar ?
bence once psıkologa gıdın sız ... bebegınızde varmıs cunku , gecmıs olsun
Ama gercekte gormedinizki o yuzden böyle diyosunuz
Gerek yok ki görmemize. Yanık vs izi olanlar falan olabiliyor onlar napsın?
Benimde bolca çillerim var.
Sana cok tesekur ederim keske herkes senin gibi iyi dusunse ama kaynanam bile mskyajsizkej leke olmus yuzundiyo sıktın mi diyo buda bni iyice modumu dusurdu insanlar kotu kalpliler kimse iyi niyetine saygina bakmiyo evet haklisin saglikliyim yoksul degilim zengin olmasamda ne bileyim isteSadece merakımdan soruyorum, bu zamana kadar gerçek bir derdin oldu mu hiç? Leken bence yok dert etme demeyeceğim. Zaten inanmayacaksın kafana taktığın için. Belki de kafana takacak başka bir şeyin olmadığı için.
İntihar etmeyi düşünüyormuşsun. Daha geçenlerde bir aile solup gitti geçim sıkıntısı yüzünden. İntihar veya cinayet şu an bilemiyoruz. Kardeşlerini kendi de öldürmüş olabilir kadın. Ölmeyi düşündüğünde, ben olmazsam kendine bakamaz diyecek kadar sırtına yüklediğin biri var mı? Yoksa bebeğini saymıyor musun? Sadece intihar edeceğini mi zannediyorsun yoksa? Bebeğinin de katili olacağını düşünmüyor musun? İntihar etmeyeceksin tabi ki şu an duygu yoğunluğundan dolayı böyle düşünüyorsun ama bu intihar edenlere saygısızlık değil mi?
Akşam eve ekmek götürebilecek miyim diye düşündün mü hiç hayatında?
Yürüyemeyen kardeşinin tekerlekli sandalyesini sürdün mü?
Anneni enkaz altından çıkardın mı?
Babanı ağlarken gördün mü?
Kocan tarafından dövüldün mü?
Tecavüze uğradın mı?
Ağrılarına morfinden başka bir şeyin iyi gelmediği oldu mu?
Hiç ayazda bankta uyudun mu?
Görme engelli ablanın koluna girdin mi karşıdan karşıya geçerken?
Bir buz pateni sahasında üst üste yığılmış ölüler arasından fotoğraflardan arkadaşını teşhis etmeye çalıştın mı?
Eşin iş kazası yüzünden çalışamayacak hale geldi mi?
Abinin çalıştığı yere bomba atıldı mı?
Hiç çocuğun kayboldu mu?
Herkesin derdi kendine büyük tabi ki ama bu dünyada bunları yaşayan insanlar var. Onlar intihar etmiyorsa süper güçleri olduğundan değil. Yarın öbür gün çocuk yetiştireceksin. Sen güçlü karakterli olacaksın ki çocuğun da öyle olsun.
Evet doktora git. Ama ne estetisyene ne dermatoloğa. En yakın psikoloğa. Sen kendini güzel gör ki etrafındakiler de seni güzel görsün. Eşin Yunan heykeli mi yanında pürüzsüz olmaya çalışıyorsun? Makyaj, ambalaj güzeliyim, güzel olmayınca kimse adam yerine koymuyor diyorsun. Sen çevredekileri ambalajına göre mi değerlendiriyorsun ki onlar da seni öyle değerlendiriyor? Sivilce izlerin geçer, kendine takacak başka bir şey bulursun. Önce kendini sev.
nu kendine terbiyesizlik yapmayin oldu olacak kanser ol de kurtul edepsizNeslican gibi geçirdiği sayisiz kansere kaybettigi bacagina ragmen deli gibi yasamak isteyen her anin tadini cikaran bir kadin ölmüşken sivilce izi yuzunden olmek isteyen birinin yasamasi ustune hamile olmasi ne kadar adaletsiz...
Yani okadar sey yazdılar en acimasiz yorum seninki hic kimseye bukadar sert yaklasmadim neslican cok guzel tatli bi kizdi allah rahmet eylesin ama sen kalkıp da hamile kalman adaletsiz dersen bu dedigin lafları neyse siz yorum yapmayın olur mu nefret ediyorum sizin gibilerden byNeslican gibi geçirdiği sayisiz kansere kaybettigi bacagina ragmen deli gibi yasamak isteyen her anin tadini cikaran bir kadin ölmüşken sivilce izi yuzunden olmek isteyen birinin yasamasi ustune hamile olmasi ne kadar adaletsiz...
Ya cocuk ne alaka bn burda bi sorunumu soyledim cok sukur bebek bakabilicek beceriye ev cekip cevirecek yemek yapicak beceriye sahibim lutfen yorumlar bebegimle ilgili olmasin yorum yapmayınSiz çocuk konusunu bidaha düşünün zira o olgunlukta değilsiniz hayatta başarılar
Ya sorunu soyledim diyolarki bebek yapma o bebeğe yazik senin hamile kalman adaletsuz iyice sinirimi bozdular ayip ama demekki bisey varki buraya yazmisim insandegiller ya vallaSenin derdini arnavut kremi çözer. Cilt rengini açıcı leke gidericidir. Hamilelikte kullanımı nasıldır onu bilemem. Ama yüzün gayet hoş. Sen fazlaca takıntı yapmışsın kendine. Başka insanlarla kendini kıyaslamayı bırakman lazım. Özgüven gibisi yok inan ki.
Dana
Sana cok tesekur ederim keske herkes senin gibi iyi dusunse ama kaynanam bile mskyajsizkej leke olmus yuzundiyo sıktın mi diyo buda bni iyice modumu dusurdu insanlar kotu kalpliler kimse iyi niyetine saygina bakmiyo evet haklisin saglikliyim yoksul degilim zengin olmasamda ne bileyim iste![]()
Ya sorunu soyledim diyolarki bebek yapma o bebeğe yazik senin hamile kalman adaletsuz iyice sinirimi bozdular ayip ama demekki bisey varki buraya yazmisim insandegiller ya valla
Dur daha,yarin da karninin resmini atacaksin,kizlar dogum yaptim,boş posete döndü,kendimi denize atacagim diye.Cil diyosun kotu gorunumlu leke demiyosun ben makyajsiz esimin ailesinin icine bile çıkmaktan rahatsizim cunku cirkinim makyajli valla bebek gibi yuz hatlarimdan memnunum sadece kotu cildim beni mahvediyo aglamakyan kendimi alikoymuyom surekli aynaya bakiyom bn
Karin görünmüyo o sorun deil 4 korsem var her turlu o kapanirDur daha,yarin da karninin resmini atacaksin,kizlar dogum yaptim,boş posete döndü,kendimi denize atacagim diye.
Ömür boyu gordugun cilde alisamadiysan simdiden tedaviye baslamalisin,oyle yumurta çıkmış gibi düzgün karinlar ancak instalarda çünkü...
Benim bıyık leken geçti. Beyazlatıcı krem de kullanmıştım o geçirmemişti. Amacım sadece bıyıklardan kurtulmaktı bi baktım lekeler de gitti. Meğer kıl köküymüş o karartı. Yani benimki öyleydi. İlk seansta hemen gitmiyor sonradan kayboluyor. Benim bu dediğim bıyıktaki, başka şekerlerden bahsetmiyorum ama. Yanlış anlaşılmasın