Intihar bile dusunuyorym allahtan korkmasam :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fotonuza baktım yüzünüzde hiçbir şey yok bir de intihardan bahsediyorsunuz. Bazı insanlar niye böyle, hep bir doyumsuzluk şükür etmeyi unutmuş.
Hiç gerçek bir sorununuz olmamış demek, millet nelerle uğraşıyor konuya bak.
Bu konu gerçekten sinir etti beni, yakında anne olacaksınız biraz olgunlaşın.

Ama iste lekeler var alt kattaki kiz okadar guzelki anlatsmam teni bembeysz purussuz o kadar imreniyorumki
Canım özellikle içinde bulunduğun durumdan dolayı acilen bu psikolojiden çıkmalısın. Hamilelikte o kadar çok fiziksel değişimle karsilasilabiliyor ki buna hazırlıklı olmalısın. Her değişimde bu kadar çöküntüye uğrarsan hem kendine hem bebeğine zarar verirsin. Fotoğraflarına baktım ve hiç de problem edecek derecede değil. Hepimiz pürüzsüz bir cilt istiyoruz ama kaç kişi buna sahip ? Inan böyle düşünürsen sonu gelmez. Cildini düzeltirsin kaşına gözüne, kilona, saçına, kıyafetine takılırsın. Çoğu kişinin fiziksel takıntıları olur dönem dönem. Bunlar düzeltilebilecek kapatılabilecek şeyler. Sen bebeğinin sağlığına odaklan.

Ya hamilelere bise yapmiyolar evet dogru dogumdan sonra diyorlar doktorlar yani bebek istiyoduk simdi esime cildim icin korunam desem oo neler sayar
ağır bunalımdasın galiba, yüzünde hiçbir şey yok ki. psikiyatriye git. ben de gebeyim ve yüzümün lekeyle dolu olduğunu düşünüyorum ama çevremdekiler hayır yüzünde birşey yok diyor. hormonlardan falan heralde kafanız karışık

Keske karsi karsiya gelse
ağır bunalımdasın galiba, yüzünde hiçbir şey yok ki. psikiyatriye git. ben de gebeyim ve yüzümün lekeyle dolu olduğunu düşünüyorum ama çevremdekiler hayır yüzünde birşey yok diyor. hormonlardan falan heralde kafanız karışık
Keske karsi karsiya gelsek de gorsen burda abarti gibi duruyo sanirim

Bütün yorumları okudum: okurken size kızdım ama daha çok sizin adınıza üzüldüm.
Anladığım kadarıyla bayağı takıntılı bir insansınız bir de üstüne hamile kalınca hassasiyetiniz daha da artmış.

Yüzünüzü inceledim hiçte öyle abarttığınız gibi kötü bir şey yok, yanaklarınızda bebek gibi alnınızda. Çenede ufak birkaç leke ve sivilce var ama takacak kadar da abartılı değil ki.

Makyaj güzeliyim demişsiniz hepimiz öyle değil miyiz her birimizde var bazı pürüzler. Hamilesiniz önerilen her şeyi kullanmayın bol bol su için lekeler zamanla geçer birden geçmesini beklemeyin.

Bir de sürekli yüzünüzle oynamayın ellemeyin, sivilce vs olunca oynamayın kendi geçsin. Her yere mikrop bulaşır sonra. Kayısı cilde iyi gelir kayısı yiyin güzel beslenin elma toksin atar elma yiyin zamanla bir şeyiniz kalmaz. Ayrıca hamilelikte hem vücudumuzda hem yüzümüzde bir takım değişiklikler olabilir bu çok normal.

Gayet güzel bir bayansınız eşinizin yanında da böyle özgüvensiz davranmayın özgüven en önemlisi çünkü. Yemeğe çağıracağınız kişileri çağırın veya siz gidin kimsenin yüzünüze bir şey diyeceğini düşünmüyorum kimsenin haddine değil çünkü: hee diyen bir hadsiz çıkarsa hamilelikten deyin geçin. gidin biraz sosyallerin kendinizle uğraşmayın.

Yüzünüze Fondeten vs sürmeyin gözeneklerinizi tıkamayın bir rimel bir ruj zaten havanızı değiştirir gayet güzelsiniz. Komşunuzu kıskanmaktan da vazgeçin ev halini bilemesiniz ben bile şu yorumu yazarkenki tipimi koysam bir de düğüne vs giderkenki halimi koysam beni tanıyamazsınız.

hangimiz full makyaj evde dolanıyoruz onunda yüzüne bir ton fondeten sürmediği ne malum? Hamileliğinizin tadını çıkarın kendinize zehir etmeyin hayatı ...

Keske karsi karsiya gelse

Keske karsi karsiya gelsek de gorsen burda abarti gibi duruyo sanirim
attığın fotoların hepsine baktım, normal bir cilt. öyle taş bebek ciltler zaten ufak makyaj hileleriyle oluyor. karşı karşıya olsaydık ben senin lekelerine değil ama sen benim çillerime bakakalırdın. çilli bi bayanım bütün yüzümde var ve onları çok seviyorum, ergen kızken takıyordum bunları cahil aklımla. bir kadın güzelse güzeldir yüzündeki iki lekeyle güzellik bi yere kaybolmaz.

Aleykümselam.
Lekeyi bilmem ama eğer kırışıklık yönünden derdin varsa "yüz yogası"nı araştır. YouTubeda videolar, instagramda sayfalar var.
Yüzünde kırışıklık olan herkese tavsiye ederim.
Kadın/erkek yaşlanmak istemeyen herkes mutlaka yapmalı.
Günde 15 dk ellerinle uyguluyorsun. üç ay sonra farkı gör.

Abla kocamdan para alsamda estetik diyemem kizar be asla para vermsz bankada on bin liram var faizli atmisim dogumdan sonra dediklerinizi yapicam zaten ankaraya gidicem insallah nolur dua edin duzelsin
Sadece doğru yere git iyi araştır örnekler gör nasıl işler yapmışlar ama en basit tca yı araştır videolar izle iyice anladıysan yapabileceğine güvenirsen yapabilirsin evde çok yapanlar var

Kizin derdine bak Allahım yarabbim ben öleyim o zaman yüzüm çilden lekeden geçilmiyor ama yapacak birşey yok Allah sağlık versin makyaida cok yapmam el icine cikinca yapiyorum bu kadar abartmasaniz olmaz

Benimde lekem var gerçekten gidiyormu
Benim bıyık leken geçti. Beyazlatıcı krem de kullanmıştım o geçirmemişti. Amacım sadece bıyıklardan kurtulmaktı bi baktım lekeler de gitti. Meğer kıl köküymüş o karartı. Yani benimki öyleydi. İlk seansta hemen gitmiyor sonradan kayboluyor. Benim bu dediğim bıyıktaki, başka şekerlerden bahsetmiyorum ama. Yanlış anlaşılmasın.

kardeşim otur şükr et haline neler var dünyada seni seven bi eşin varsa daha ne istersin ben nerofibromani hastasıyım bütün vucudum kahve lekelerle dolu cok zor günler gecirdim zorda bi hastalik ama beni çilli yarim diye seven bi eşim var bazen bu hastalik yorsa bile beni eşimin beni sevmesi dünyaları unutturuyo şimdi bikaç çizik için intahar nedir haline şükr edip tevekküllü ol

Engeli olan onca insan var. Ne bileyim çocuk isteyen sahip olamayan bir sürü insan var. Bunca estetik çözüm varken buna takılmayın. Rabbim imtihan vermesin. Çocuğunuzu sizi ailenizi korusun. Bebişinizi sağlıkla alınca kucağınıza estetik için uygun bir yöntem denersiniz. Bu çağda dert edilecek şey değil. ❤️

Kizlar selamunalykm hepinize yenu evliyim 2bucuk aylik hamileyim bi derdim var cok sukur herseyim var esyam sagligim allah elime verirse bebeğim ama tek sorunum yüzüm kizlar inaninki lekeler var alnimda ince cizgiler olustu makyaj cok yaptim zamaninda ama simdi mecburiyetten yapiyorum evde yapmam sirf makyaj yapmayayim diye dışarı cikmiyorum cunku cildim kötü esimin ailesinin karsisina cikinca ozguvensizim napicam ben agliyorum bazen aynanin karşısında bazen Allahim al canımı diyorum ustelik alt katta bi komsu var kizin yuzu bembeyaz purussuz onu bazen gördükçe iyice üzülüyorum esim askeri personel sirf makyaj yapmamak icin dahada kotu olmasin diye cildim arkadaslarini esleriyle bile kabul etmiyorum gulmeyin kınamayin bu artik beni cok etkiliyo:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Acilen psikolojik destek almalısın....

yanı gercekten ıntıhar ettırecek kadar bunalıma sokan dert nedır dıye gırdım baktım cılt lekelerı dıyorsunuz
yuzu yanık gozu olmayan kolu olmayan ınsanlar var gozunuzu seveyım kalıtelı bır fondoten veya uzman bır guzellık merkezınde cozulecek sey ıcın mı ıntıhar ?

bence once psıkologa gıdın sız ... bebegınızde varmıs cunku , gecmıs olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X