Intihar bile dusunuyorym allahtan korkmasam :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hamilelere bise yapmiyolar evet dogru dogumdan sonra diyorlar doktorlar yani bebek istiyoduk simdi esime cildim icin korunam desem oo neler sayar
Neyse.
Bir şey demiyeyim.
Geçmiş olsun.
Bebeğinizi sağlıkla,mutlukla kucağınıza alın.
Eşinize de Allahım size karşı sevgi ve merhamet versin inşallah.

Ya hamilelere bise yapmiyolar evet dogru dogumdan sonra diyorlar doktorlar yani bebek istiyoduk simdi esime cildim icin korunam desem oo neler sayar
İntihar edecek neyiniz var gerçekten?

Sizin ki özgüvensizlik, psikolijik destek alin muhakkak.

Bizimle dalga geçmiyorsanız tabi, o bile geçti aklımdan fotoğrafları görünce.

Allah aşkına evlenmişsiniz demek ki yüzünüze bakılıyor. Abartmayın intihar falan.
Sorun gerçekten lekeleriniz mi yoksa Eşinizden ilgi görmemek mi?
Makyajı, cilt bakımını geçin psikologa gidin. Özgüveninizi arttırın.

1-2 aydır bunu düşünüyorsanız umuyorum ki hormonlarınız etkisindendir. Zira yüzünüzde utanıp sıkılacak hiç bir şey yok.
Yok bekarliktada cildim de lekelerim vardi hani makyaj da yapip iyice kotu olsun istemiyorum makyaj da yapmam dogumdan sonra ankarada bi doktora gidicem baya derin bi islem exoderm dermabzyon diye bi yöntem insallah isim rast gider de bnde artik makyajsiz ozguvenli gezerim

Niyeki leke var simdi kamerada cok net cikmamis yani kotu duruyo mesela koyulasiyo cildim kotu duruyo valla bak o yuzden kotu hisssesiyorum
İnsanlarla goresemeyecek dahası intihar edecek hicbirseyiniz yok. Bu kadar takıntı yapmanız psikolijik. Eşiniz mi kötü hissetiriyor size kendinizi? Bu psikolojiyle ne sağlıklı bir evlilik yürütülür nede evlat büyütülür.

Eklentiler

• 20191120_110346.webp
    20191120_110346.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 288
İnsanlarla goresemeyecek dahası intihar edecek hicbirseyiniz yok. Bu kadar takıntı yapmanız psikolijik. Eşiniz mi kötü hissetiriyor size kendinizi? Bu psikolojiyle ne sağlıklı bir evlilik yürütülür nede evlat büyütülür.
Yo esim bise demiyo ama herkes yaninda kusursuz purussuz bi es ister bu bi gercek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X