Intihar bile dusunuyorym allahtan korkmasam :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay hamilesinde kiracak bisey de demek istemiyorum allah size akil fikir versin siz hayatinizda hic dert cekmemissiniz belliki buncacik seyi kafaya takip intihari dusunuyorsunuz yazik gercekten gidip bi psikolojik destek alin normal degil ruh haliniz

Leke giderici kremler var, niye bu kadar ümitsiz vaka gibi davranıyorsunuz?
Tek yapmanız gereken dermataloga gitmeniz, bu kadar basit.
Olduğu kadar geçer lekeler, geçmeyeni de bb kremle kapatırsınız.
Evdeyken de krem niyetine sürersiniz, bu kadar basit.
Bb kremim var onu hani bazen suruyom dışarı cikinca o cok zarar veriyomu cilde

Lekeye sebep intihar mi ediceksiniz ????:ruh:
Insanlarin cocuklari vefat ediyor, anne babalari vefat ediyor, kansere yakalaniyorlar, baslarina turlu turlu seyler geliyor ama ayakta kaliyorlar. Siz cilt lekesine sebep intihar mi ediceksiniz hem de hamile halinizle??? Evlenmeyi gectim cocuk sahibi olma ehliyeti dagitilmali bu ulkede.

Lekeye sebep intihar mi ediceksiniz ????:ruh:
Insanlarin cocuklari vefat ediyor, anne babalari vefat ediyor, kansere yakalaniyorlar, baslarina turlu turlu seyler geliyor ama ayakta kaliyorlar. Siz cilt lekesine sebep intihar mi ediceksiniz hem de hamile halinizle??? Evlenmeyi gectim cocuk sahibi olma ehliyeti dagitilmali bu ulkede.
Ama ben sirf cildim puruzlu diye disari cikmiyorim sirf makyaj yapmak istemedigim icin cunku daha fazla batsin istemedigim icin misafir kabul etmiyorum kaynanam gelicek yakinda o da laf cakarsa yok solgunsun yok lekeli filan iyice modum dusecek yani bunlarda sorun deilmi tam cok sukur hayattayim ailem var ama makyajsiz normal bi yuzum yok

Bir kadın için tabiki üzüleceği bişey bu kadar çok takmanızı anlıyorum.

Ama kabul edin cildinizi. Elinizden bişey geliyorsa leke tedavisi vs yapın yaptırın.

Hepimizin taktığı bişeyler var bunların ne kadar basit olduğunu görmek için klişe gibi gelicek ama gerçekten hastanelere gitmek lazım.

Onkoloji servislerini ziyaret etmeyi tavsiye ederim. Orda tek bir nefes için ne uğraşlar veriliyor onu görmek lazım.
İntihar gibi bişey düşündüğünüz için zaten pişman olmuşsunuzdur lafta bile olsa çok kötü aklınıza gelmesi.

Siz kendinizi böyle sevin inanın sizi ne olursanız olun kabul edip sevecek birileri olucaktır.

Neslican diye bir güzellik vardı açın onun videolarını izleyin kurtulun bu düşüncelerden.

Şiddete karşıyım ama cidden dayakliksin.
Yüzündeki lekeler yüzünden intihar düşünecek kadar zayıf karakterliysen insan içine çıkıp aile kurup, üstüne de çocuk falan yapma.
Millete de hayatı zehretme.
Kendine bahane bulmuşsun resmen lekelerini.
Evde hiç bir şey yapmadan yan gelip yatmak kolay geldi sanırım.
Dışarı çıkma, misafir ağırlama, çalışma, kayınvalide gelecek onu da isteme.
Leke yüzünden evliliğine bir şey olmaz ama bu kafayla devam ederseniz once kendine ve yavruna sonra evliligine zarar verirsin.
Madem bu kadar dert ediyordun tedavini olup öyle evlenseydin

maddi olarak ankarada nebil bozdogan var ona gidicem exoderm dermabzyon yontemi yuzu lekeli olanlar gercekten sivilceli olanlar adam yerine bile konulmuyo gibi biraz makyaj yapayım giyineyim nasil ilgi alaka :KK43:
Eger lekeniz varsa dermabrozyob yaptırmayın ablam yaptırdı yuzu tamamen leke altaki lekeler uste cikmis.

Gerçekten yüzünde hiçbir şey yok şu evde yapılan cilt bakım maskelerini rutin haline getirsen bile geçer ki gördüğüm kadarıyla da gayet gençsin zamanla da kaybolur ama ağır işlem yaptırma derim ben istersen 1-2 seans dermapenle de düzelir ama yineliyorum asla gerek yok.

Ya hamilelere bise yapmiyolar evet dogru dogumdan sonra diyorlar doktorlar yani bebek istiyoduk simdi esime cildim icin korunam desem oo neler sayar
Ne var bu yüzde ben hiç bisey göremedim gayet güzelsin ..Benim yüzüm cok daha lekeli ama ben hiç intihar etmeyi düşünmedim doğrusu

Özgüvensiz olmanı gerektirecek hiçbir sey yok gayet normal duruyor. Dışarıda gördüğüm 10 kadından 8inin yuzunde boyle seyler var zaten. Kusursuz yuz yok gibi. Kızlar daha ortaokul da makyaj yapmaya baslıyor..
Artık bebegini üzmeyi bırakıp ona odaklansan cok iyi olur. Allah saglıcakla kavustursun

Allah baska dert vermesin tamam buda bir sorun ama intihar ettirecek veya düşündürecek kadar değil kusura bakmayın
Cilt lekeleri sivilceler icin estetik operasyonlar olsun kremler olsun bi dünya alternatifiniz var
Ancak hamile oldugunuz icin yaptıramayabilirsiniz
Bebeginiz dogmadan psikolojik destek alın sadece cilt lekelerinde intiharı düşünüyorsanız bebek dogduktan sonra uykusuz gecelerde psikolojiniz fazlasıyla sarsılacaktır

Allah baska dert vermesin tamam buda bir sorun ama intihar ettirecek veya düşündürecek kadar değil kusura bakmayın
Cilt lekeleri sivilceler icin estetik operasyonlar olsun kremler olsun bi dünya alternatifiniz var
Ancak hamile oldugunuz icin yaptıramayabilirsiniz
Bebeginiz dogmadan psikolojik destek alın sadece cilt lekelerinde intiharı düşünüyorsanız bebek dogduktan sonra uykusuz gecelerde psikolojiniz fazlasıyla sarsılacaktır
Zaten dogum sonrasi yptircam

Özgüvensiz olmanı gerektirecek hiçbir sey yok gayet normal duruyor. Dışarıda gördüğüm 10 kadından 8inin yuzunde boyle seyler var zaten. Kusursuz yuz yok gibi. Kızlar daha ortaokul da makyaj yapmaya baslıyor..
Artık bebegini üzmeyi bırakıp ona odaklansan cok iyi olur. Allah saglıcakla kavustursun
Amin mesela biri geldiginde hafif bb krem sursem olurmu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X