- 28 Kasım 2018
- 81
- 50
- 38
- 46
- Konu Sahibi Semihayaqmur
-
5 senedir lekem var.en yakınlarım bile lekemi diye güldüler dışarı çıkarken kalın bir tabaka fondöten kapatıcılar bıktım ama bir sonuç elde edemedim kurtulamadimSen onları lekemi sanıyorsun
Valla keske canli gorsen bacım tlfonda gzl cıkmış valla oda ful makyajsizSen onları lekemi sanıyorsun
Kapaticilar dahada zarar veriyo bnmki birazda makyaj eseri cok yaptim zamaninda5 senedir lekem var.en yakınlarım bile lekemi diye güldüler dışarı çıkarken kalın bir tabaka fondöten kapatıcılar bıktım ama bir sonuç elde edemedim kurtulamadim
Bi care var yani bn aklima koydum ankarada bi doktor ona gidicem dogum sonrasi kendimi toparladigimda5 senedir lekem var.en yakınlarım bile lekemi diye güldüler dışarı çıkarken kalın bir tabaka fondöten kapatıcılar bıktım ama bir sonuç elde edemedim kurtulamadim
5 senedir lekem var.en yakınlarım bile lekemi diye güldüler dışarı çıkarken kalın bir tabaka fondöten kapatıcılar bıktım ama bir sonuç elde edemedim kurtulamadim
Onları boşver sen şimdi dert var dert var kimi ayağına taş batar dert eder kiminin ayağına diken batar dert eder görecelik kavramı başka büyük dertler olmasın sadece bazı kişiler kocaman bir sivilceyi dert etmez kimi ufacık sivilceyi dert eder o yüzden iyi yorumlara odaklanYa sorunu soyledim diyolarki bebek yapma o bebeğe yazik senin hamile kalman adaletsuz iyice sinirimi bozdular ayip ama demekki bisey varki buraya yazmisim insandegiller ya valla
Evet öyleydi çünkü bildiğin gölge olmuştu. Bi de o kıl köklerini gidermek için cımbızla eşelerdim orayı iyice kararmıştı. Kıl kökü + leke.Sen onları lekemi sanıyorsun
Dert tasa ok. herkesin kendine göre türlü türlü derdi var yeryüzünde. Lakin intiharlik bir durum yok. Halim vaktim yerinde diyorsun git bir kliniğe baktır cildine.Kizlar selamunalykm hepinize yenu evliyim 2bucuk aylik hamileyim bi derdim var cok sukur herseyim var esyam sagligim allah elime verirse bebeğim ama tek sorunum yüzüm kizlar inaninki lekeler var alnimda ince cizgiler olustu makyaj cok yaptim zamaninda ama simdi mecburiyetten yapiyorum evde yapmam sirf makyaj yapmayayim diye dışarı cikmiyorum cunku cildim kötü esimin ailesinin karsisina cikinca ozguvensizim napicam ben agliyorum bazen aynanin karşısında bazen Allahim al canımı diyorum ustelik alt katta bi komsu var kizin yuzu bembeyaz purussuz onu bazen gördükçe iyice üzülüyorum esim askeri personel sirf makyaj yapmamak icin dahada kotu olmasin diye cildim arkadaslarini esleriyle bile kabul etmiyorum gulmeyin kınamayin bu artik beni cok etkiliyo
Hangi uygulama ucretsiz meselaCildiyeye gitseniz artık devlet hastanelerinde bile uygulama ücretsiz yapılıyor.
O cCilt sorunu yüzünden hem de hamileyken intihar düşünmek?
Keşke üremeseydiniz.
Sanırım bu Oldu Canım'ın ilk harfleri değil
F*** motherCilt sorunu yüzünden hem de hamileyken intihar düşünmek?
Keşke üremeseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?