Intihar bile dusunuyorym allahtan korkmasam :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Semihayaqmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
291
63
18
28
Kizlar selamunalykm hepinize yenu evliyim 2bucuk aylik hamileyim bi derdim var cok sukur herseyim var esyam sagligim allah elime verirse bebeğim ama tek sorunum yüzüm kizlar inaninki lekeler var alnimda ince cizgiler olustu makyaj cok yaptim zamaninda ama simdi mecburiyetten yapiyorum evde yapmam sirf makyaj yapmayayim diye dışarı cikmiyorum cunku cildim kötü esimin ailesinin karsisina cikinca ozguvensizim napicam ben agliyorum bazen aynanin karşısında bazen Allahim al canımı diyorum ustelik alt katta bi komsu var kizin yuzu bembeyaz purussuz onu bazen gördükçe iyice üzülüyorum esim askeri personel sirf makyaj yapmamak icin dahada kotu olmasin diye cildim arkadaslarini esleriyle bile kabul etmiyorum gulmeyin kınamayin bu artik beni cok etkiliyo:(:(:(:(:(:(

canım çok üzüldüm insan bunun için intihar düşünür mü? benim de lekelerim var hemde bıyık gibi duruyor. napayım geçmiyor işte . maddi durumun varsa bu lekeleri doğumdan sonra bi güzellik merkezinde hallettirirsin o zaman. hayatınızı bu kadar etkilemesin bu durum yapmayın. karnınızdaki bebeğinize yazık o daha minicik ona kötü enerji geçirmeyin.

canım çok üzüldüm insan bunun için intihar düşünür mü? benim de lekelerim var hemde bıyık gibi duruyor. napayım geçmiyor işte . maddi durumun varsa bu lekeleri doğumdan sonra bi güzellik merkezinde hallettirirsin o zaman. hayatınızı bu kadar etkilemesin bu durum yapmayın. karnınızdaki bebeğinize yazık o daha minicik ona kötü enerji geçirmeyin.
Bıyık lekesi lazer yaptırınca geçiyor aklınızda olsun. Bende de vardı hep kalıcı leke sanırdım bıyıklarına lazere gittim leke de geçti kendiliğinden.

Kizlar selamunalykm hepinize yenu evliyim 2bucuk aylik hamileyim bi derdim var cok sukur herseyim var esyam sagligim allah elime verirse bebeğim ama tek sorunum yüzüm kizlar inaninki lekeler var alnimda ince cizgiler olustu makyaj cok yaptim zamaninda ama simdi mecburiyetten yapiyorum evde yapmam sirf makyaj yapmayayim diye dışarı cikmiyorum cunku cildim kötü esimin ailesinin karsisina cikinca ozguvensizim napicam ben agliyorum bazen aynanin karşısında bazen Allahim al canımı diyorum ustelik alt katta bi komsu var kizin yuzu bembeyaz purussuz onu bazen gördükçe iyice üzülüyorum esim askeri personel sirf makyaj yapmamak icin dahada kotu olmasin diye cildim arkadaslarini esleriyle bile kabul etmiyorum gulmeyin kınamayin bu artik beni cok etkiliyo:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
maddi olarak ankarada nebil bozdogan var ona gidicem exoderm dermabzyon yontemi yuzu lekeli olanlar gercekten sivilceli olanlar adam yerine bile konulmuyo gibi biraz makyaj yapayım giyineyim nasil ilgi alaka :(

Madem cildin bu kadar kötü,intiharı düşünecek kadar kafayı taktın da ne diye gebe kalmadan önce tedavi olmadın,şimdi bildiğim kadarıyla gebelere her tedavi uygulanmıyor,her ilaç verilmiyor.
Niye yani önceliğini cildine vermedin ki?
Üçlü beşli korunaydın da cildini tedavini ettireydin intiharı düşünmek yerine.

Madem cildin bu kadar kötü,intiharı düşünecek kadar kafayı taktın da ne diye gebe kalmadan önce tedavi olmadın,şimdi bildiğim kadarıyla gebelere her tedavi uygulanmıyor,her ilaç verilmiyor.
Niye yani önceliğini cildine vermedin ki?
Üçlü beşli korunaydın da cildini tedavini ettireydin intiharı düşünmek yerine.
Ya hamilelere bise yapmiyolar evet dogru dogumdan sonra diyorlar doktorlar yani bebek istiyoduk simdi esime cildim icin korunam desem oo neler sayar

Eklentiler

• 20191120_110654.webp
    20191120_110654.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 633
  • 20191120_110638.webp
    20191120_110638.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 595
Ya hamilelere bise yapmiyolar evet dogru dogumdan sonra diyorlar doktorlar yani bebek istiyoduk simdi esime cildim icin korunam desem oo neler sayar
Ee alnında hiçbir şey yok, çenendeki de intiharın i sini düşündürecek durumda değil. Abartıyorsun galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X