İntihar düşüncelerim var

lemon356

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
214
47
18
21
Kykdaki olaylar çok canımı sıkıyor mutlu değilim geçim sıkıntım var aldığım para hiçbir bokuma yetmiyor her gün yüzüm asık mutsuzum ölmek istiyorum ama başaramam haberleri duydukça çok kötü oluyorum ağlıyorum dün protesto yaptık kk paylaştı bizi müdür binmeyin asansöre dedi tehdit edildik üstümüze yüründü panik atak geçirdim kapabilirim bilmiyorum

Kykdaki olaylar çok canımı sıkıyor mutlu değilim geçim sıkıntım var aldığım para hiçbir bokuma yetmiyor her gün yüzüm asık mutsuzum ölmek istiyorum ama başaramam haberleri duydukça çok kötü oluyorum ağlıyorum dün protesto yaptık kk paylaştı bizi müdür binmeyin asansöre dedi tehdit edildik üstümüze yüründü panik atak geçirdim kapabilirim bilmiyorum
Ne okuyorsunuz? Mezun olup işe girince belki düzene girer her şey geleceğe umutla bakmak lazım.. evet zor biliyorum ama başka türlü de olmuyor

Ne okuyorsunuz? Mezun olup işe girince belki düzene girer her şey geleceğe umutla bakmak lazım.. evet zor biliyorum ama başka türlü de olmuyor
Öğretmenlik okuyorum tek sıkıntı para sıkıntısı değil aslında genel olarak her şey çok zor dün ki olay da çok zoruma gitti hakkımızı aradık diye bizi atmakla tehdit ettiler polise vermek istediler ismimizi almışlar

Her olayı kendiniz yaşamışsınız gibi içselleştirmeyin. Bu konu özelinde konuşamıyorum, öyle bir şey hissettim diye yazıyorum bunu.

Bu hayatı kafası rahat olanlar çok güzel yaşıyor, stres yapmak sürekli üzülmek kafar hayatı boş yaşatan bir durum yok.

Ki yaşadığınız durumlar ne kadaar normalleştirmeyelim desek de normal bu ülkede.

Yaşadığımız ortamın çok da güllük gülistanlık olmadığı doğru. Ama hayatımız da değersiz değil. Hepimiz bi mücadelenin içindeyiz. Hayatımızı ve çevremizi güzelleştirmek için çabalamaya devam ediyoruz. Kötü şeyler yaşıyoruz ama iyi olan şeyleri de görmeye çalışmak iyi gelebilir.
Maddiyat öğrencilerin bir çoğunun problemi. Öğrenciyken neler yapılabilir bilmiyorum belki burs belki part time iş araştırabilirsin

Çok üzüldük bu olaya gerçekten..vefat eden kızın ailesinin ne halde olduğunu düşünemiyorum bile...maddi sıkıntılar zaten herkesi mutsuz ediyor ,milyonlarca insan bu çileyi yaşıyor..daha çok gençsin,bölümün de güzel..iyi bir eğitimci olacaksın inşaallah, güzel bir gelecek bekliyor seni..okulunu bitirmeye bak..belki part-time bir işte çalışabilirsin..

Sakın kötü şeyler düşünme
Güzel zamanlar var okudugun ve yapacagin
Mesleğin kutsal

Öğrenci iken yarı zamanlı işler hayatta her şey biraz maceralı zor olsada bi şekilde
Geçip bitiyor.

Back
X