- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Allah seni benim su an icinde bulundugum ruh haline hic dusurmesin
Lütfen kendinize zarar verecek bir şey yapmayın anlatın dertlerinizi çevrenize veya buraya yasam her zaman güllük gülistanlik değil bakın burdaki arkadaşlarında birsuru derdi var her şeyin bir çaresi vardır simdi toplayin ortalığı sonra çıkın saksıda çiçekler alin renkli ve hoş kokulu yerleştirin göreceğiniz bir yere aksama doğru güzel bir roman alın elinize yanina kahve yapın ben neleri gördüm bunuda atlaticam deyin ....Gecmise donmek dusuncesi ama bunun olamayacağını bilmek..pismanliklar..evliligimde neden sabretmedim.belki her sey yoluna girerdi fikri...sonra onu dusunup ama sevmedi sevse gelir tutar kolumdan gotururdu yap ogretmenlik derdi dusunecesi...2007 yilina hayalimde tekrar tekrar gidip onun bir buket gulle kpss kitaplarıyla evime geldigi hayalini tekrar tekrar yasamak...
Sonra bunlari ona soyledigimde gercek hayatta ruyanda mi diye cevap vermesi
....
Bosanmak...tercih ettigim.ogretmenligi yapmak ama yapayalniz kalmak...sectigim ogretmenligin bedelini yalnizlikla odemek...
Sonrasinda karsima sacma sapan insanlarin cikmasi yasadigim hayal kirikligi...
Ruyamda erkek bir bebek dogurdugumu gormek onu emzirdigimi gormek...
Antisepresanalr uyku haplari..
Evin darmadagin olmasi duzensizlige hic gelemedigim halde...
Mucadeleden yorulmak ...yorulmak yorulmak..
Hissizlesmek istemek...
Yalvarmak allaha allahim dayanamadigi kadar yuk vermezsin kuluna ben artik dayanamiyorum demek...cevap gelmemesi.
Sonra öğrencilerimin yüzündeki gulumseme minnet duygusu...
Ölecek olmanin hissizlesecek olmanin bu fikrin ruhumu rahatlatmasi...
Gozyaslarina bogulmak..
2 pakete varan gunde sigaralar..
Allahim kurtar beni kurtar agir geliyor bedenim yeryüzüne kurtar...yalvarıyorum duy cigligimi...
Aglama nobetleri geciriyoru..belki de sinir krizi bilmiyorum.ağlarken kendimi kaybedip bagiriyorum nefes alamiyorum kendimi durduramiyorum.Yazip ,dertlesip,icinizi dokerek rahatlamak varken yazilanlari neden sadece begeniyosunuz?
Insanlar tum iyi niyetiyle yazip yardimci olmaya calisiyo siz de icinizden gecenleri yazin,emin olun boyle boyle berraklasacak zihniniz.
Bunu da begenip gececeksiniz bence ama yine de yazdim iste.
Sakinlestikce yazacam buraya.cok doluyum anlatamam cok.cok kibirli insanlardi kucumsrrlerdi koyluyum diye kucumsediler beni de.akrabalriyla oturup konusurlarken ogretmenligim hakkinda ben haric herkes konusurdu.anasi istemedi calismami.oglu razi oldu bir ara tamam sana kpss kitaplari alicam dedi.mutfakta konusuyorduk alacaksin degil mi kitap dedim.isaret parmagini dudakalrina goturdu suss annem duymasin dedi.ne demek bu Allah icin ne demek.simdi de beni sucluyor ben sanaa ogretmenlik yaptiracktim sen durmadin diyorYazip ,dertlesip,icinizi dokerek rahatlamak varken yazilanlari neden sadece begeniyosunuz?
Insanlar tum iyi niyetiyle yazip yardimci olmaya calisiyo siz de icinizden gecenleri yazin,emin olun boyle boyle berraklasacak zihniniz.
Bunu da begenip gececeksiniz bence ama yine de yazdim iste.
Yanlış anlama da bu psikolojiyle öğrencilerine nasil yararli olabiliyorsun. İnsanlar senin mesleğinde olmak icin nelerini feda ediyorlar ve sende seçimini meslekten yana kullanmisin peki mutlu olman gerekmezmiydi yada o zaman kocani secip mutlu olsaydin. Hayatta insan sadece Allah yoluna ve evlatlari yoluna ölmeli gerisi koca bir yalandan ibaret...iyi bir psikiyatriste ihtiyacin var...Gecmise donmek dusuncesi ama bunun olamayacağını bilmek..pismanliklar..evliligimde neden sabretmedim.belki her sey yoluna girerdi fikri...sonra onu dusunup ama sevmedi sevse gelir tutar kolumdan gotururdu yap ogretmenlik derdi dusunecesi...2007 yilina hayalimde tekrar tekrar gidip onun bir buket gulle kpss kitaplarıyla evime geldigi hayalini tekrar tekrar yasamak...
Sonra bunlari ona soyledigimde gercek hayatta ruyanda mi diye cevap vermesi
....
Bosanmak...tercih ettigim.ogretmenligi yapmak ama yapayalniz kalmak...sectigim ogretmenligin bedelini yalnizlikla odemek...
Sonrasinda karsima sacma sapan insanlarin cikmasi yasadigim hayal kirikligi...
Ruyamda erkek bir bebek dogurdugumu gormek onu emzirdigimi gormek...
Antisepresanalr uyku haplari..
Evin darmadagin olmasi duzensizlige hic gelemedigim halde...
Mucadeleden yorulmak ...yorulmak yorulmak..
Hissizlesmek istemek...
Yalvarmak allaha allahim dayanamadigi kadar yuk vermezsin kuluna ben artik dayanamiyorum demek...cevap gelmemesi.
Sonra öğrencilerimin yüzündeki gulumseme minnet duygusu...
Ölecek olmanin hissizlesecek olmanin bu fikrin ruhumu rahatlatmasi...
Gozyaslarina bogulmak..
2 pakete varan gunde sigaralar..
Allahim kurtar beni kurtar agir geliyor bedenim yeryüzüne kurtar...yalvarıyorum duy cigligimi...
0na kac kez yalvardim biliyor musun beni secim yapmak mutlu etmeyecek dedim ama o cok katiydi hayir dedi.sec ya ogretmenlik ya ben.inan guzel arkadasim beni secim mutlu etmeyecekti onu secseydim aklim meslekte kalacaktiYanlış anlama da bu psikolojiyle öğrencilerine nasil yararli olabiliyorsun. İnsanlar senin mesleğinde olmak icin nelerini feda ediyorlar ve sende seçimini meslekten yana kullanmisin peki mutlu olman gerekmezmiydi yada o zaman kocani secip mutlu olsaydin. Hayatta insan sadece Allah yoluna ve evlatlari yoluna ölmeli gerisi koca bir yalandan ibaret...iyi bir psikiyatriste ihtiyacin var...
Ilac tedavisi aliyorum teralpiye de baslayacagimHer ne olursa kimse sizden değerli olamaz. Zamanı kabul etmek gerekiyor zaman geçtikce herşey unutuluyor. Yakın arkadaşınız falan yok mu birlikte tatile çıksanız kafanızı dağıtmaya ihtiyacınız var. Diğer yorumlarda da denmiş tedaviye başlamanız gerekiyor acil
Ilac tedavisi aliyorum teralpiye de baslayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?