- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
evet aynen öyle. öğretmen olman değil yanlış olan. daha evliliğin başında bu kadar ısrarla belki baskı yapmasaydın birkaç yıl sonra herkes kabullenebilirdi. ama ben bunları tabiki sen çok pişman olduğun için söylüyorum. yoksa öğretmen olmak istemen normal ve yanlış birşey değil. ama eşin istemiyordu ve sen de boşandığına pişmansın. önemli olan bu. bende bu durumu göze alarak yorum yaptım canımNasil yani ben ogretmen olacagim diye takinti mi yapmisim yani.anlamadim sozunu ve yanlis oldugunu gormusum.zamaninda takinnti mi yapmisim ogretmenlifi ben
Arkadaşım sen kendine bir meslek secmişsin ogretmen olmuşsun ogretmenlik yapmandan dan daha normal ne olabilir.eşin seni oldugun gibi kabul edecekti.lutfen burdan rica ediyorum kız alirken öğretmen okumus diye havasını atip gelin ettikten sonra eve hapsetmeyin.herkese kendine göre bulsun birini insanlarin hayatlarini ziyan etmeyin!Sizce takinti mi yapmsiim ben ogretmenligi zamaninda
Sence o kadar israrla soylemeseydim ilerde kabul eder miydi ogretmen olamamievet aynen öyle. öğretmen olman değil yanlış olan. daha evliliğin başında bu kadar ısrarla belki baskı yapmasaydın birkaç yıl sonra herkes kabullenebilirdi. ama ben bunları tabiki sen çok pişman olduğun için söylüyorum. yoksa öğretmen olmak istemen normal ve yanlış birşey değil. ama eşin istemiyordu ve sen de boşandığına pişmansın. önemli olan bu. bende bu durumu göze alarak yorum yaptım canım
Etmezdi çünkü annesinin sözünden cikamazdi zaten bunun onun fikri olduğunu sanmıyorum.degmez canım sen sıkma canını adam olsa karısını bu yuzden birakmazdi.sakin kendini suclama evlenseydin bunlarla zaten anlasamicaktinSence o kadar israrla soylemeseydim ilerde kabul eder miydi ogretmen olamami
Sence o kadar israrla soylemeseydim ilerde kabul eder miydi ogretmen olamami
Neden bosanmiyorwun?kardeeeeeşşş sana söylüyooooruuum.ölmek çözüm diiiil.kimin için yapcan bunu...kocan içinmi ..... değğğğğmeeeezzzzz...... hayatı yaşamana bak karışanın yok.. buynumu giydin nerdeydin günlük 6 tl harcayıpta n bu harcama kııs biraz diyen yoook. hergece sarho adam altına yatmak yoook. derdin ne senin..
Gecmise donmek dusuncesi ama bunun olamayacağını bilmek..pismanliklar..evliligimde neden sabretmedim.belki her sey yoluna girerdi fikri...sonra onu dusunup ama sevmedi sevse gelir tutar kolumdan gotururdu yap ogretmenlik derdi dusunecesi...2007 yilina hayalimde tekrar tekrar gidip onun bir buket gulle kpss kitaplarıyla evime geldigi hayalini tekrar tekrar yasamak...
Sonra bunlari ona soyledigimde gercek hayatta ruyanda mi diye cevap vermesi
....
Bosanmak...tercih ettigim.ogretmenligi yapmak ama yapayalniz kalmak...sectigim ogretmenligin bedelini yalnizlikla odemek...
Sonrasinda karsima sacma sapan insanlarin cikmasi yasadigim hayal kirikligi...
Ruyamda erkek bir bebek dogurdugumu gormek onu emzirdigimi gormek...
Antisepresanalr uyku haplari..
Evin darmadagin olmasi duzensizlige hic gelemedigim halde...
Mucadeleden yorulmak ...yorulmak yorulmak..
Hissizlesmek istemek...
Yalvarmak allaha allahim dayanamadigi kadar yuk vermezsin kuluna ben artik dayanamiyorum demek...cevap gelmemesi.
Sonra öğrencilerimin yüzündeki gulumseme minnet duygusu...
Ölecek olmanin hissizlesecek olmanin bu fikrin ruhumu rahatlatmasi...
Gozyaslarina bogulmak..
2 pakete varan gunde sigaralar..
Allahim kurtar beni kurtar agir geliyor bedenim yeryüzüne kurtar...yalvarıyorum duy cigligimi...
Cok bir sey degil. Ufak bir valiz hazirlayabilirsin. Mesela 2 pantolon 3 tişört 2 elbise falan. Ic çamaşırı 2 cift ayakkabi tamam. Sonra da iyi bir psikiyatrist buluyosun internetten. Bak bunlari oturdugun yerden yapabilirsin.
Evin dağınıklığı icin de 2 gün ya da 1 gün temizlikci tuttun mu o da tamamdır.
Sonra da o iyi psikiyatriste yakın öğretmenevinden yer ayırtıyorsun. Bak bunları hemen 3 saat icinde bile cözebilirsin.
Yaşın gec bir yaş değil emin ol. Ya benim ailemde cogu kisi 30undan sonra evlendi. Suan hayatı kacırmadn ki sen.
Bak bu dediklerimi yap hemen.
Velilerine sor ya da öğretmen arkadaşlarına, eve temizlikci icin bildikleri varsa sana yonlendirsinler 1-2 günlük. Sonra Internete yaz depresyon, okb icin iyi psikiyatristler diye. Yorumları oku. Doktora karar ver. Sonra o doktorun bulundugu yerdeki öğretmen evlerini ara ve yer ayırttır. Bunları en gec yarın halletmis olursun. Ve yeni döneme de yeni bir damla olarak girersin tazelenmis rahatlamıs. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?