• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar Etmek İstemiyorum...

optimist9696

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
91
17
3
29
Merhabalar önceki konularımdan bilirsiniz beni bugune kadar zorluk çektim baya dışarı cıkma korkum vardı üstüne gidin dediniz denedim mesala dün arkadaşımla dışarı cıktım 1 saat kaldım sonra kötü oldum bahane bulup eve geldim.Sorunum tek o değil aslında sorunum hiçbirşey beni mutlu etmiyor heycanlandırmıyor mesela üniversiteye gidicem ama hiç heyecanlanamıyorum yaşadıgım şehirde sıkıcı 1 arkadaşım tek var evde de hep kavga var bunların etkisi olabilir belki ama hiç bişey beni mutlu etmiyor yarın alışverişe cıkıcam bakım ürünleri falan alıcam belki onlar mutlu eder.Böyle olunca yaşamanın ne anlamı var diye düşünüyorum hayat cok sıkıcı çekilmez geliyor intihar sık sık aklımdan geçiyor ama Alllah korusun ben intihar etmek istemiyorum imansız goc etmek istemiyorum .Sizin önerileriniz neler??

İlk olarak nickini degistir. Kendini ezik gormekten adlandirmaktan vazgec.
Sonrasinda psikologa git. Konusma terapileri iyi gelir. Ayrica korkmak kotu birsey degil. Korkuya yenik dusmek kotudur. Disardaki insanlar seni yemez,.
İcindeki ozsaygiyu ozsevgiyi bul. Olumlu seylere yonel. Kendine iyi davran herturlu. Cunki degerlisin her insan gibi.

Üniversitede yeni arkadaşlıklar kur. Onlarla gez toz. Öğrenci klüplerine katıl, tenise git....ünv hayatın en güzel zamanı gidince açılırsın.

Bı önceki konunuzdada yarın Alacam dediniz. Burdan size hiç bişey yapamayız elimden bişey gelmiyor ben senle arkadaş olurdum eğlenirdik gulerdik. Bakin şunu anlamiyosunuz biz bu dünyaya mutlu olmak için laylaylom yaşamak için gonderilmedik,yaşama amacımız Bizi yaratan Allah a kulluk etmek ve bizi tabii tuttuğu imtihanlara sabretmek ve ayrıca Rabbimin yarattığı hiç bişey çirkin değildir çirkin demekten Allah a sığınırım zira bir tek saç telini yaratamayiz.

Back
X