- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi 85ophelia85
-
( şimdi hata yaptım Allahım :d):) teşekür ederim bende özellikle senin ve tamtatam mıydı :) rumuzu yanlış yazmayım :) ikinizin yorumları hoŞuma gidiyor:) tamtatam bazen sert çıkışlar yapabiliyor ama senin ılımlı yaklaştığın Konu oldukça fazla:) hadi bakalımmm herkeze hayırlı uğurlu olsun umarım dikkatli yazma okuma işlemleri basarıyla tamamlanr
Yeyim seni ben
telefondanmi şuam yazıyorsun yoksa pc'mi?
kıyamam..! Öyleyse cok şansliymişsin, annene ulaşamaya bilirdinde! Ama bur daha düşünmemen cok guzel! Mahlesef bazı kadınlarımız ilk deneyimlerinden sonra daha cok cesaret alıyorlar, ama senin gibi yaşamla ölümün arasındaki farkı kavraman cok dogru! Oyun gibi başlar, ama sonra bir bakarsinki, karanlık bir cukurdasin.Ben 14 yaşındayken bir kutu kalp ilacı içip intihara kalkışmıştım.
Çocuktum daha tabi.
İçtikten sonra korkmuştum annemi aramıştım çalışıyordu
Hastanede burnumdan bir boru soktular mideme kadar.canlı canlı boşalttılar midemi.
çok kötü bi deneyimdi.
Ama bir daha ne olursa olsun kendimi öldürmeyi hiç düşünmedim.
İnsanları kendi canına kıymaya sürükleyenler utansın.
kıyamam..! Öyleyse cok şansliymişsin, annene ulaşamaya bilirdinde! Ama bur daha düşünmemen cok guzel! Mahlesef bazı kadınlarımız ilk deneyimlerinden sonra daha cok cesaret alıyorlar, ama senin gibi yaşamla ölümün arasındaki farkı kavraman cok dogru! Oyun gibi başlar, ama sonra bir bakarsinki, karanlık bir cukurdasin.
düsünsenize ne tuaf, Aysegül, ilk intiharı 3 katdan atlıyor ve pek başarılı olamıyor, bacağında kalıcı bir hasardan başka! 2'ci intiharı yapmamış olsaydı, hayatı boyunca o hasarla yaşayacakdi..
Demek gercekdende hal, halı anlıyormuş..Bir kere bunu denedikten sonra ailenin tutumuda önemli.
Bir insanın kendini öldürmeyi denemesinden daha önemli bir sorun olamaz.
Ben üvey babam yüzünden yapmıştım bunu.sonrasında annem üvey babamdan boşandı hemen.Gerçi sonrasında mükemmel bir hayatım olması ama dediğin gibi ben o çizgiyi hissettim.ölecekmiş gibi düşünmekle öleceğini hissetmek arasında gerçekten çok fark var.
Ama ne olursa olsun tedavi şart.küçük ya da büyük kendini öldürme düşüncesi çok ağır bir psikolojik sorundur.
Bak, sende bizim bakdigimiz o pencereden bakiyor,aynı düşüncelere yanasın.
benimde ne yazikki hiç hoşuma gitmiyor, inanmıyorsanız ve öyleyse daha cok eylendiriyorlar ama, fake olmayan konularda bile israrla kandildiklarini söyleyip, konu sayibine saldırıyorlar..
demeki, o tür konular gercekden cok ilgi çekiyor olmalı, ama bari aradaki o farkı görüp, emin olduklaridan sonra bir suçlama olsa.
( şimdi hata yaptım Allahım :d)
telefondanmi şuam yazıyorsun yoksa pc'mi? Hiç cakdirma melekyanlış anladım
Hani sen dogru yazar okuruz dedin ya, bende ben tele geçince mesela bir yazmak isterim 'bur' olur ve dikat etmezsem, fark etmezsem bu tür yanlışlar oluşuyor. Pc ' arkasına geçincede küçük harfleri fallan kulanamiyorum. Birazsi bir yogun oluyor, bir sakın, bu yüzden dikattim dağıla biliyor:))
Ne hallere düşdükay alemsin perim ya
Ne hallere düşdük
Alıntıyı başka pencereden aldım ama elime yüzüme bulaşdirinca, 5 cm lik telefon penceresinden ücüncu deva düzeltmeye üşendim
ben de her konuya fake yazıp sürekli yorum yapmaya devam edenleri anlamıyorum
bariz fake olanlar bi şekilde anlaşılıyo zaten
inanmıyosan yorum yapma o zaman
benim anlamadığım normal konulara bile sürekli bu fake yazıyolar
burda başka demiş burda başka demiş diyolar konunun tümünü takip etmeden
insanlar en ince ayrıntısına kadar anlatamıyo bazen
sordukça birşeyler yerine oturuyo
ama insanlar sürekli beni rahatsız eden birşeyler var
yok ben inanmıyorum böyle birşey olacağına gibisinden yorum yapıyolar
insanlar açıklama yapsa da inanmıyoruz diyip çıkıyolar
ama sayfalarca aynı yorumları görüyoruz
konu sahibini bırak ben bile sinir oluyorum bazen
tamam insanları kandırmaya çalışanlar var onlar anlaşılıyo bi süre sonra
herkese potonsiyel şüpheli gözüyle bakmakta saçma bence
özellikle de böyle hassayeti yüksek konularda inanmıyosanız yorum yapmayın
Haklisin, kurban kendine göre intiharını bir şekilde açıklıyor, erkekde olsa kızda olsa bazen birbirimizi iyi dinlememiz ve ciddiye almamız gerekiyor. Diyorlar ya, intiharı daha cok, özgüveni olmayanlar daha cok görülüyor? Bunada katılmıyorum çünkü, piskojisi bozulmuş olan herkez yapa bilir! O an hiç bir şeyden korkmuyor ve ne yazsikki Allah'ın olduğunu bile unutuyorlar, yoksa önce Allah'a sığınmış olur ve Allahdan korkmuş olurlardı. Cok ilginç bir piskoleji yaşiyorlarki, arkasında burakdiklarini (aile) bile düşünemiyorlar. Yani bende düşünemiyorumda, cehennemde daha cok acı çekmekten, ailemin çekeceği aciyi düşünüyorum, sırf bu yüzdende yapamazdim...lisede bir arkadaşım intihar etmişti üstelik erkek asmıştı kendini çok şaşırmıştım gayet mutlu gözükürdü karşılıksız bi aşkın kurbanı olmuştu yıllar geçti hala çoğu zaman aklıma gelir.intihar edicek insanlar arkadaşın dediği gibi mutlaka daha önce söylerler o evinin duvarına yazmıştı arkadaşlarıyla beraber kaldıgı evin..
Yağmurcum başlığa öyle bir yazmışsın ki
İntihar etmek isteyen beri gelsin dedim içimden gülerek
Bahsettiğin kişiyi ya görmedim yada hatırlamıyorum :26:
Biri intihardan bahsediyor ise aklında buna dair bişeyler var demektir.
Genelde zayıf karakterli insanların intihara yeltendiği söylenir.
Katiyen katılmıyorum
Yaşamayan zor anlar.
Kimbilir neler geçiyor aklından neler düşünüyor ki intihar ediyor insan.
Evet simonum sana sonuna dek katılıyorum :13:
Buaralar laçka oldu iyice fake lafı.
İyice klişeleşti.
Hadi inanmıyorsun fake yazıyorsun o zaman gelme konuya demi.
Fake yazıyor ve hala yazmaya devam ediyor.
Tamam fake olan konular var yok değil.
Ama her konuyu da bu fake kesin fake diye yargılamak da çok saçma.
Bende bir an benim o tür düşünceleri, düşündüğünü anlamıştım
iyice klişeleşti işte, okuyun ve geçin ama sanki bazen eylence arıyorlar
GGSA'cim konusu duruyor:) kulanci ismi sima 123, başlık isim: İnitihar etmek istiyorum. Cok uzaklara gitmektenDedin ya hani intihar mesajları yazdı buraya diye..
Kimdi o.Konusu hala var mı merak ettim :44:
İnsanlar acımasız ne yazsikki.sanırım şiir ile karışık derdini anltan arkadaştan bahsediyorsunuz, kimileri fake dedi kimileri inanmadığını yazdı kimileri anlatış şekliyle daga geçti... herkes bazı sıkıntılar karşısında ölümü isteyebiliyor öyleyse neden dalga konusu oluyor neden inanmak bu kadar zor geliyor . hergün haberlerde duyuyoruz intihar haberlerini benim öz dayım da 3 sene evvel intihar(boğazını keserek) etti. Rabbim kimseye o acıyı yaşatmasın. en çok bu durumdaki arkadaşlara destek vermeliyiz ,destek olmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?